Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *49*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci mult Luto.
Si el este doar uneori si daca seamana cu mine...mie cum mi-e frig mi se invinetesc buzele si mainile si slava Domnului ca la inima n-am nimic decat pentru cei doi baieti ai mei,tatal si fiul.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va tzucam cu mare drag! multumim frumos pentru urari..asemenea va dorim si voua! sa va creasca puiutii sanatosi si frumosi!

un pupic in plus pentru Alex si Rares!
Ralukule ce stelute frumoase ai tu mami! membru senior..yuhuuu!

Techila, Mimika...ma bucur tare, tare, tare mult sa va vad!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Raluk stiu si eu ca ceata nu este ok pentru cei care au astm si alte probleme cardiace.Recunosc ca eu evit sa ies afara cu Mihnea cand este ceata.
Apropo de tatici,pot sa spun ca al meu atunci cand este acasa (adica seara si in week-end) ma ajuta,nimic de zis.Sta cu baiatul,il leagana cu carutul (asta e o noua metoda de adormit in casa ),ii canta,ganguresc amandoi de ti-e mai mare dragul.Nu degeaba zice toata lumea ca seamana cu el...sa aiba grija de copie .
Eu ma consolez cu ideea ca sotul meu si cu mine avem trasaturi comune si pentru orgoliul lui masculin,nu comentez.Dar gropita e a mea!
In week-end,el pragateste micul dejun si cina uneori ( cu indicatiile de rigoare) si cand mai are chef mai da si cu aspiratorul.
Deci,sunt fericita cand vine week-end-ul!
Acum e la cumparaturi,de-aia stau eu la taclale

Botez (poze noi):

Mergi la inceput

Am uitat...si baita o facem cu tati!
Eu am vrut sa ne facem un obicei din acest lucru,astfel incat sa se simta si el implicat ...si va mai spun un secret,ca sa creez un obicei si pentru tati,astfel incat la ora aceea sa fie acasa .
Mai grav e cand pleaca in delegatii,ca atunci ii simtim lipsa mai profund.

Botez (poze noi):

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

UKA ,nu ma supar,eu nu am vrut sa va mai ocup timpul.Pe alin nu l-am mai vazut de 3 luni,deci nu a mai venit la baiat si de vb cu el am vb ultima oara in ziua botezului cand mi-a facut capul patrat ca nu i-am zis sa vina la biserica desi stia clar cand e.In fine eu sunt super linistita si multumita ca nu vine,ma enerva la culme teatru care-l juca,dar am si eu momente cand ma intreb oare cum o putea sa stea fara sa-l vada.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Lucica, eu am masuratorile de la luna 1, de aceea stiu si acum. Nici la Alessia nu-mi spunea nimeni cat este, insa ea avand-o cam micuta de la nastere, o masoara doctorita. Cu degetul, sa nu crezi ca ia linia sau metrul (e pe modelul colului, daca permite un deget e nu stiu cati cm, daca e atat are nu stiu cati cm, ca nu sta nimeni cu linia nici la dilatatie )
Asa, si am scris de la luna 1, ca a avut-o asa: 2/1 cm, 1/1 cm si acum 0,5/05 cm. PLus ca ii masoara si perimetrul cranian sa vada cum si cat creste capsorul. ea nu e asa de capoasa precum alessiuta. Alessia era cheliuta cu capul mare, asta are capul mic si parul lung, in rest...identice . Si perimetrul cranian ar trebui sa creasca cate un cm pe luna, ei i-a crescut cate un cm, si 2 cm, inafara de ultima luna cand a ramas la 49 cm. Insa noi am si fost la control cam la 2 saptamani ultima oara ca asa am nimerit, am intarziat cu controlul data trecuta si ultima oara trebuia vaccinul la fix, in fine.
In rest e ok, am fost si la dermato ca are un hemangiom dupa o urechiusa ca o aluna asa mare si foarte rosie. A spus ca e model bun, ca pare sa nu aiba radacini adanci, era mai mov si mai plat daca era mai adanc, insa sa il vedem cat creste. Si dupa un an doi, ar trebui sa regreseze.
Ambele fetele mele au cate un hemangiom, alessia pe spate dar plat si acum s-a decolorat spre alb, are doar niste puncte rosii in el, Isa are unul maricel dupa ureche, rosu aprins si in afara. Bine ca e ascuns.

Mada, eu urmaresc povestea ta ca imi esti draga, si povestile cu mama, cu Alin, cu tata dupa care esti topita si cu sora cea inimoasa si buna si frumoasa ca tine de altfel...dar despre Alin...ce sa spun, sincer, poate nu poate sa stea fara baiat, calitatea lui ca om este mult inferioara tie. nu te supara pe mine dar nici nu as avea asteptari de la asa o persoana...sa mai treaca cateva zeci de ani poate, stii ca se maturizeaza si cei ca el odata, parca au asa o revelatie la un moment dat, ce sa zic...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CLAUCIA nici eu nu am asteptari mari de la ea de accea nici nu ma afecteaza foarte mult ca nu vine
Vroiam sa va zic ca am intrebat la dr cu tusit(caci si Iri mai tuseste) si a zis ca ei acum incep sa saliveze si de multe ori se ineaca cu saliva si de aici tusitul
Irinel al meu inca transpira tare mult cand papa,se face fleasca la cap incat trebuie sa-l sterg sa nu raceasca la cap,mai pateste cineva asa?!?

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Despre soti: al meu este foarte foarte bun ca persoana, stiu il laud pt ca este al meu. Bineinteles ca eu ma ocup mai mult de copii pentru ca ma pricep mai repede si sunt mai expeditiva, insa de cand cu asta mica mica, se ocupa de Alessia el extraordinar. Ii da sa manance seara, o imbraca de nani, o duce si la nani si ii spune povesti inventate insa, de ma deruteaza pe mine dupa aceea , e foarte implicat.
Plus ca, ce imi place, pentru el distractia si fun-ul in viata este cu noi. Cu noi, cu familia lui. Si noi ne iubim si ne declaram de un milion de ori pe zi, si alessiei, si ea ne spune cand o apuca (si cand o certi insa) Te iubetz foate mut! Insa mie mi se pare vital ca placerile, distractiile sa le vrei si sa le ai impreuna cu cei dragi.
Daca el ar fi fericit numai cu prietenii lui si eu cu ai mei, sau eu la teatru el in alta parte nu ar fi ok. bineinteles ca facem si concesii si am mers si eu pe stadion la fotbal de multe ori candva, dar acum planuim vacanta de vara si abia o asteptam amandoi, cu fetele noastre, frematam de emotie....

Si o mare parte o are si Cristina aici ba zice Antalya si sunt pe net calare cu antalya, ba Corfu, dar pana la urma cred ca un Corfu cu avionul sau Zakinthos sau oricum o Grecie pentru prima plecare a micii printese e ideal...

Am uitat sa va spun cum imi creste inima cat de mult o iubeste Alessiuta mea pe Isa si cat de dulce si buna si cat de bine a acceptat-o . Cand sa ne mutam o saptamana ca schimbam parchetul, i-am strans patutul Isei si i-am spus Alessiei ca o trimit de acasa pentru ca nu a fost cuminte, bineinteles ca radeam si glumeam, si ea foarte aefctata: sa nu timiti pe Isa de atasa, este soia mia si o iau eu la mine in tameia pentu ca o iubetz foate mut si e a mia.(pentru cine nu intelege, asta e limba Alessiana, unde R, L si C sunt I si respectiv T) SI o pupa toata ziua si spune oricui: e Isa mia! nu mai are nimeni voie cu ea. Bine, face si un soi de instructie cu ea: Isa nu papa babetita, Isa nu papa buza (bluza), Isa sa nu pangi, Isa sa nu te peii (sperii) mami da cu apitoiu (aspiratorul) si altele...imi creste inima de nu mai pot, mai ales ca Alessiuta abia asteapta vara, sa se joace cu Isa la nisip si sa nu lase pe nimeni sa "bata pe Isa mia"...

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Apropo de fontanela,eu nu mai ii inteleg pe doctorii astia.
Ba ca daca e inca mare,n-are calciu si e o problema,ba ca e prea mica,iar e o problema...nu mai inteleg nimic.
Sincer eu zic ca evolutia medicinii si accesul la prea multe informatii ne fac sa ne facem prea multe probleme.
Dar pe vremea bunicii sau a mamei oare cum era?
Stiu ca nu e cazul sa fac astfel de comparatii,da uneori te scot de minti...ca sa nu mai zic ca se contrazic si ei intre ei.Dupa cine sa te mai iei???

Botez:

Mergi la inceput

Va las,plecam in vizita la verisorul mai mic cu o luna decat Mihnea.De-abia astept sa le facem poze la pitici
Va doresc o zi frumoasa si daca mai reusesc intru mai tarziu!
Va

Botez:

Mergi la inceput