Gravidute prin FIV (57)
Raspunsuri - Pagina 8
carmelly spune:
Ayda_m superba printesa ai. Sa va traiasca.
Dragaica bun revenit la apel. Felicitari pentru bebei si sarcina usoara si la termen in continuare. Stai sa vezi ce te mai minunezi cand incepi sa le simti miscarile, care cum misca, cum stau in burtica etc. De insomnii si eu ma vait. La mine noapte de noapte dupa vizita la toaleta piere si somnul.
Huski, aproape o saptamana. AMR usor. La fel blue-flower AMR usor.
Iana bebei mancaciosi si necoliciosi. Tie refacere usoara.
Sherita, inimioarele tale ce fac?
castelana ai inceput cumparaturile pt bebe?
Fug la frigider, am foamea-n gat ![]()
Pupici la toate.
23+
si
Multumesc Doamne!
simona2 spune:
Huski, Blueflower nasteri usoare va doresc! Bucurati-va cat mai puteti de liniste
Vin si eu din urma tot cu o varsataore, cel mai probabil pe 16 februarie.
Iana, welcome home!

Many bani, poti sa-mi dai si mie detaliile homeopatei? Si eu am mers pt. infertilitate la dr homeopat si m-a ajutat...dar parca suna tare bine cum spui tu ca a fost si pediatru. Multumesc!
35+
Andreea, AMR aprox. 4 saptamani
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna79 dragaica felicitari ,ati venit cu vesti bune de la eco, sa va traiasca cei 2 samburei, apropo am vazut pozele tale cu burtica tu chiar ai numai 9sapt cum e la semnatura sau inca nu ai actualizat-o? mi se pare burica ta fumusica si maricica ptr asa varsta. sa fiti sanatosi voi 3. Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor.... Miruna 34+ DanielBEBE |
Da, avem 9 saptamani si 3 zile, stiu ca e mare, ce sa-i fac, recunosc ca e si putina sunculita pe-acolo
Desi in rest sunt subtirica......am o mare problema, daca pun 1kg. pe mine nu-l pun uniform ci la burta

Asta e o sa ma ocup de silueta dupa ce vin bebeii.
Fetelor de la cate saptamani ati inceput sa luati lucrusoare pentru bebe, barbatu meu nu-si mai revine, l-a luat valu si nu-l mai aduce la mal
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
9+
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmelly Dragaica bun revenit la apel. Felicitari pentru bebei si sarcina usoara si la termen in continuare. Stai sa vezi ce te mai minunezi cand incepi sa le simti miscarile, care cum misca, cum stau in burtica etc. De insomnii si eu ma vait. La mine noapte de noapte dupa vizita la toaleta piere si somnul. Pupici la toate.
|
De fapt aici e problema, ma duc la baie de cel putin 2 ori pe noapte
si-mi stric somnul, spre dimineata nu mai pot adormi.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
9+
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Si eu il duc pe Vlad la homeopat, sunt foarte incantata mai ales ca remediul primit ptr. colici dupa numai 6 zile de administrare a schimbat total copilul. Doarme noaptea, mananca foarte bine, zambeste, se joaca. Ieri am fost la a 2-a consultatie si remediul pr. colici l-am primit sa-l avem in casa in caz ca revin, insa a primit remediu ptr. imunitate si flora intestinala, avem remediu ptr. pe baza de tuya ptr. a preveni efectele adverse ale vaccinurilor si multe alte ceaiuri si creme, unele ceaiuri le beau eu, ptr. diverse lucruri. De fiecare data mergem toti 3 si ascultam cu mare atentie si placere. Dr. este la baza medic de familie cu practica in pediatrie dar de ceva vremea s-a dedicat homeopatiei, acupunctura . Prima sedinta cred ca am vorbit peste o ora , m-a intrebat de la mom. ET tot parcursul sarcinii (probleme, medicamente,etc) apoi despre stilul de viata a lui Vlad. Am discutat cu ea si despre vaccinuri si a zis ca japonezii pana la 2 ani nu administreaza nici un vaccin copiilor, pana nu este maturat sistemul digestiv si cel neural. mami de Vlad (29.10.2009) |
Poti, te rog, sa imi dai PM cu numele dr. homeopat la care mergi? Asa, ca idee, poate ajungem si noi pe acolo.
merci frumos.
37+
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Da, avem 9 saptamani si 3 zile, stiu ca e mare, ce sa-i fac, recunosc ca e si putina sunculita pe-acolo Desi in rest sunt subtirica......am o mare problema, daca pun 1kg. pe mine nu-l pun uniform ci la burta ![]() ![]() ![]() Asta e o sa ma ocup de silueta dupa ce vin bebeii. Fetelor de la cate saptamani ati inceput sa luati lucrusoare pentru bebe, barbatu meu nu-si mai revine, l-a luat valu si nu-l mai aduce la mal http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 9+ |
Cred ca fiecare trebuie sa inceapa sa cumpere cand simte. Noi, amandoi, nu am simtit nevoia pana prin luna 6 spre 7.
Dar si cand am inceput.....!!!
M-a sfatuit o prietena sa nu las pt luna 8-9 cumparatul de mobila, haine si alte amenajari in camera lui bebe, pt ca nu voi mai fi in stare sa ma plimb prin magazine, si a avut dreptate.
Noi am luat mobila si covor si tot ce era mai mare la inceputul lui decembrie, avand in vedere ca eu am DPN pe 2 feb.
Dar sunt cupluri care sunt superstitiosi si nu cumpara nimic inainte sau altii, ca si sotul tau, care cumpara din primele 2 luni...
Nu e o regula, important e sa va simtiti voi bine.

37+
Sheritra spune:
Carmelly, bebeii sunt bine, joi i-a vazut si "taticul" lor Profu, iar vineri le-a pus fundita la fundulet, deci acum sunt posesoare mandrete cerclaj, sunt mult mai linistita de cand il am.
Incirt-incart-casa, mai ies cand 'oi spune io! Voi cum stati
?
Io n-am nici o greata cu achizitia din timp, deja le-am luat la strumfi niscai hante de la Z ca erau reduse 50%, si mi-a zis al meu sa iau si la baiat culori barbatesti, dar ce sa-i faci, nu-mi da mana la albastru, parca nu-mi palce dupa atata roz, asa ca i-am luat galbene, albe, un body bleu deschis (singura exceptie) si o caciulita roz asa ca sa fie la asorte cu sor-sa! (celalalt e sigur fetita, stiu eu!).
Shery
13
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
miruna79 spune:
Dragaica eu am inceput sa iau pe la 26S hainute, am gresit ca nu am cumparat pat si restul si am tot amanat pana n-am mai avut voie sa mai ies din casa (la 30S) asa ca sotu s-a ocupat de cumparat pat, lenjerie, prosoape,etc etc...asa ca nu te sfatuiesc sa astepti asa ca mine ca nu se stie cand se intampla.
Sheri nu stiu dc ai luat ,erau niste bodyuri la Z frumoase albe cu inscripti colorate pe ele gen mama mea e cea mai frumoasa, eu sunt seful, etc etc am luat si eu dar la spalat s-a stricat cel cu rosu pe el cu eu sunt seful m-am suparat ca mi placuse erau haioase..
Simona vezi ca dupa huski si blue urmezi tu si eu dupa tine.. ce bine ca va iesi bebe varsator asa imi doream si eu, dar dc sta cumintel asa cum trebuie o sa iasa peste.dr a zis dc sta bebe il va lasa pana la 39S asa ca peste va fi..
Ella sa fii pe aproape , nu vezi ca se apropie momentu vertijinos , tu esti dupa mine tot peste va fi si la tine.
pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
34+
Daniel
BEBE
simona2 spune:
Nu zi hop inca Miruna...nu-i exclus sa se grabeasca bebe...sincer eu nu cred sa stea gazuta mea pana pe 16, dar vedem noi. Sanatosi sa fie. La mine daca se naste pe 15 e de ziua mamei soacre...daca e pe 17 e de ziua sotului...asa ca am zis sa fie 16 daca o fi sa stea pana aproape de termen, sa aiba ziua ei.
Legat de cumparaturi si eu sunt de parere ca trebuie luate treptat cu cateva luni inainte de nastere pt. ca sunt foarte multe de luat. Eu am inceput de pe la 7 luni parca si inca n-am terminat. Tre sa ma laud insa cu caruciorul meu bengos, pe care tocmai l-am primit...nu ma pot abtine
am reusit sa iau un bugaboo bee de pe ebay si e mortal...tot pe forum vorbeau niste fete despre el si m-am molipsit
35+
Andreea, AMR aprox. 4 saptamani
miruna79 spune:
Simona mie mi a ramas sa iau carucior colind toate siturile dupa carucior si mi e tare greu sa ma hotaresc, imi treb unu mic sa intre in lift , o prietena mi a zis ca cele mai bune carucioare sunt zippy inglesina si peg perego dar mi se par f scumpe, fug sa ma uit la al tau sa vad cum e, cat timp ti a trebuit ca sa il primesti de cand ai dat comanda??
pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
34+
Daniel
BEBE