Sezatoarea canadiana (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Transport de pachete in Romania pt. numai $1.25/lb.
Pentru informatii sunati:
Romanian International Packaging.
Tel. 519.979.9743
cell. 519.566.8810 - Lidia

Suna poate face si invers sau poate stie sa te indrume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ee, diferenta e ca majoritatea fac transporturi CATRE Romania, sau fac si dinspre Romania insa la preturi de 2-3 ori mai mari. Important e daca ar stii cineva un transportator testat... O sa ma mai informez si eu in paralel, poate-poate gasesc o varianta convenabila...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

MultumescDonia si Oanagabriela pentru raspuns! Am butonat si eu internetul (pe sellofvacations, redtag, etc) si am vazut ca nu prea le convine sa fie numai un adult pe camera, de multe ori mi-a aparut raspuns cu ERROR cand am pus numai un adult si un copil, si am primit raspuns complet cand am pus doi adulti si un copil.

Daca gasesc sa merg numai eu cu fetita, eu m-as incumeta. Nu va spun ca am inceput sa citesc reviews-uri si unele m-au speriat: nu mai stiu exact la care (cred ca era La Romana) spuneau ca drumul de 3 ore cu autobuzul de la aeroport i-a omorat. Pot fi distante asa mari de la aeroport? Altii spuneau ca mancarea n-a fost cea mai buna (dar aveau cu ce compara, caci mai fusesera in alte parti), altul ca i-a fost furat ipod-ul in timp ce avea bagajele la security de la receptie. Dar marea majoritate era formata din pareri pozitive.

Exista safe (coffre fort) in camera? Cand se merge la plaja (piscina) cheia ramane la receptie nu?

Cand vorbim de all inclusive, vorbim inclusiv de drumul de la aeroport la hotel si retur, sau va trebui sa luam un taxi?

Pupicei draguti calduti si de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui nasuc

MultumescDonia si Oanagabriela pentru raspuns! Am butonat si eu internetul (pe sellofvacations, redtag, etc) si am vazut ca nu prea le convine sa fie numai un adult pe camera, de multe ori mi-a aparut raspuns cu ERROR cand am pus numai un adult si un copil, si am primit raspuns complet cand am pus doi adulti si un copil.

Daca gasesc sa merg numai eu cu fetita, eu m-as incumeta. Nu va spun ca am inceput sa citesc reviews-uri si unele m-au speriat: nu mai stiu exact la care (cred ca era La Romana) spuneau ca drumul de 3 ore cu autobuzul de la aeroport i-a omorat. Pot fi distante asa mari de la aeroport? Altii spuneau ca mancarea n-a fost cea mai buna (dar aveau cu ce compara, caci mai fusesera in alte parti), altul ca i-a fost furat ipod-ul in timp ce avea bagajele la security de la receptie. Dar marea majoritate era formata din pareri pozitive.

Exista safe (coffre fort) in camera? Cand se merge la plaja (piscina) cheia ramane la receptie nu?

Cand vorbim de all inclusive, vorbim inclusiv de drumul de la aeroport la hotel si retur, sau va trebui sa luam un taxi?

Pupicei draguti calduti si de la mine!

Nasuc, intr-adevar de la aeroport la La Romana sunt 3 ore, ce sa-i faci daca au dominicanii astia numai plaje peste tot dar autocarele au aer conditionat,muzica, nu-ti imagina un autocar din ala cu gaini si bagaje atirnate si geamuri deschise

In camera sunt safe-uri, unele incluse in pret altele le platesti aditional,in functie de hotel.

Si noua ne-au furat anul trecut trepiedul de la ap foto.Tipul care ne-a luat de la aeroport (angajat al agentiei prin care am luat biletele-Nolitour) ne-a incurajat sa ne ducem la receptie sa facem check in ca descarca el bagajele si le lasa cu bellboy. Cind ne-am intors lipsea trepiedul si oricit am incercat sa contactam agentia nu a mai fost chip sa dam de sofer/trepied.

Cind mergi la plaja cheia (e de fapt ca un card de banca)ramine la tine. O predai numai la sf sejurului. Evident ca are si camerista cheie.

In vacanta ta intra si transferul aeroport-hotel si sunt f bine organizati , sa nu-ti fie teama ca te urci in alt autocar si te trezesti cine stie pe unde.

Mincarea--asta e subiect sensibil..depinde si de cit de picky sunteti voi in viata de zi cu zi.Noi am fost numai de la 4.5 stele in sus si am fost mereu multumiti. Dar la aceleasi resorturi au fost si alte fete de pe aici si nu au fost la fel de mulumite.

Cind alegi hotelul incearca sa aibe cit mai multe a la carte. Bufetul e deschis mereu dar citeodata mai vrei si sa fii servit la masa . (depinde insa si de cum ar sta fetita ta pe scaun-nu stiu citi ani are)

Mai intreaba-ne daca mai ai ceva nelamuriri.

Succes in alegere.

ankalaura, cred ca transporturile dinspre Ro nu sunt asa dezvoltate ca cele din sensul invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Nasuc si eu am vrut anul trecut sa merg doar cu piticul meu (5 ani) dar am renuntat la idee ca pretul biletelor
(1 adult + 1 copil) nu este rentabil (copilul nu beneficiaza de reducere) asa ca l-am asteptat pe tati pina a putut sa-si ia concediu.
Intradevar pe internet nu poti (1 adult + 1 copil) eu am sunat la agentii si discutii cu agentul

Oricum si anul asta mai fac o tentativa sa plec doar cu copilu sa vad daca gasesc bilete convenabile

Despre securitate nu-ti fa probleme e safe poti merge linistita cu copilu dar
- alege un hotel care este la maxim juma de ora de aeroport
- alege hotel de minim 4 , 4+ star
- si ia-ti ceva medicamte de aici (de febra si de burtica) (al meu pitic cam are mereu probleme cu burtica ca cred ca inghite apa cind intra cu capul la fund)

Nu trebuie sa iei nici un taxi ei se ocupa de tot sint autocare care te asteapta cind te dai jos din avion

Mergi la inceput

ankalaura, am gasit si anuntul de jos in care scrie ca se face in ambele sensuri. Cineva din Ca a trimis spre Ro o valiza de 23 kg platind $100.(transportul pe vapor-dureaza 6 sapt si i se livreaza la usa) Incearca si aici.

http://www.worldlinecargo.com/contact.html

V#258; A#350;TEPT#258;M #350;I ĪN ANUL 2010 CU PACHETE C#258;TRE #350;I DIN ROMĀNIA
MARITIM & PAR AVION
Datele de preluare a coletelor pentru urmatorul transport MARITIM sunt:
pentru ZONA MONTREAL (QUEBEC):
Sambata, 16 IANUARIE 2010 intre orele 9:00 - 17:00
Duminica, 17 IANUARIE 2010 intre orele 10:00 - 15:00
Data limita pentru ZONA TORONTO (ONTARIO):
Sambata, 16 IANUARIE 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uraaaa! Dau de baut, am luat examenul pentru G full! Asa emotii am avut, ca nici n-am vrut sa spun nimic, dar am reusiiiiit!
Un stres mai putin, ca tocmai ce ne-a venit asigurarea mai scumpa cu vreo 600 pe an, fara ca noi sa fi avut evenimente. Daca eu am G full poate gasim ceva mai ieftin, ca m-am saturat sa imi creasca rata asa din senin.
V-au venit si voua asigurarile marite in ultimul timp?

ankalaura, se apropie plecarea?
Nu stiu nimic de transport si chiar ma intereseaza si pe mine pentru finii mei. Daca afli ceva, te rog spune-mi si mie. Poti sa imi dai datele de contact pentru cei cu 4 euro/kg?

nasuc, remarcasem si eu calatoria aia de 3 ore in autobuz. Mie personal nu mi-ar fi displacut, ca pana la urma e o noua experienta, dar cand calatoresti cu copii poate sa fie mai delicat.
In Cayo Coco, Cuba, am facut 15 minute cu autobuzul, parca prea putin, caci eram curioasa sa vad cat mai multe. Cred ca si copiii ar fi vrut sa mearga mai mult, pentru ei totul a fost o aventura.
Transportul de la si inapoi la aeroport e inclus in costul vacantei.
Noi am luat biletele de pe redtag.ca si ma uitam adineaori sa vad daca pot sa fac rezervare pentru un adult si un copil si n-au fost probleme. Dar surpriza mare, pretul pentru copil era mai mare decat cel pentru adult! Ai putea sa suni un agent de-al lor, noi in final asa am fact dupa ce am gasit ce doream pe site la ei. Sau mai poti sa iei o oferta de pe site si apoi sa mergi la o agentie si sa intrebi daca pot sa iti ofere un pret mai bun, avem prieteni care asa au procedat.
Vaaai, numai utiandu-ma la pozele de acolo si mi s-a facut iar dor de duca... e ingrozitor, cum mai rezist eu inca un an?
Ce mai era? Da, exista seif in camera. Cheia de la camera o luam cu noi mereu, ca piscina sau plaja erau mai aproape de noi decat receptia si nu mai faceam ocol. Insa nici o clipa nu am avut senzatia ca lucrurile mele ar fi in pericol de furat, si inca mai am reflexele din Ro, deci stau cu ochii pe butelie La un moment dat nu imi gaseam niste ciorapi si mi-am zis ca poate au facut aripi, insa i-am gasit cand am ajuns acasa, erau pusi bine

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

nasuc, ar trebui mai intii sa te hotarasti la statiune si pe urma iti dam noi sugestii ca asa vorbim de mii de hoteluri.

Exista supliment pt persoana singura (chiar daca ai copii) caci ei vor sa-si tina camerele ocupate cu 2 adulti.

Reviewuri o sa vezi de toate felurile, cum te duci prima oara, eu as merge mai mult pe recomandari de la persoane in care ai incredere. Cu cit te duci mai des si ai experimentat mai multe cu atit devii mai cu pretentii si compari tot timpul cu cea mai buna experienta.

La Romana are si zboruri directe dar multe bilete sint cu plecarea catre Punta Cana si de acolo te ia cu autobuzul pina La Romana, de unde si orele de masina ceea ce mie una imi displace total chiar daca nu mai am copii mici.

Club Med din Punta e la 10 minute de aeroport si eu zic ca este destinatia ideala pt familii cu copii, preturile insa sint mult mai mari, chiar dublu fata de alte resorturi.

Da. AI, inseamna si transportul de la aeroport, dus intors. Cind iesi din aeroport sint unii cu pancarte pe care scrie numele agentiei care a vindut biletele (Signature Vacations, Nolitours, Transat Vacations, etc.) si respectivul te indruma catre autocarul care asteapta in parcare in functie de hotelul la care esti. Autocarul va astepta toti pasagerii si pe urma face citeva opriri la diferite hoteluri ca sa-i debarce.

Eu nu cred ca e o problema cu securitatea asa ca nu as avea probleme sa ma duc singura cu copiii.

Trebuie sa fii atenta sa citesti sa fie hotelul pe plaja si nu la 5 minute de plaja...cum scrie la unele, sa citesti daca sint pietre in mare ca poate sa fie apa turcoaz dar daca te taie la picioare cind intri in apa nu e placut si atunci mai mult stai in piscina. Gasesti oricind ceva bun de mincare la bufetele lor dar cum am mai spus devii picky dupa o vreme si nu te mai satisfac.

Ah, si era sa uit inghetata a volonte care o sa-mi dea mie dieta peste cap. Lasa ca nici un coktail pe malul marii nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DONIA - da, se cam apropie. Probabil ca ajungem cel mai tarziu la mijlocul lui mai...
Uite www.sabdelivery.com/contact.htm" target="_blank">aici informatii despre transportator Merge in ambele sensuri, iar pretul se calculeaza in functie de colete si greutati. Avantaje:
- dureaza 3-7 zile maxim sa primesti coletele.
- costul pe care ti-l calculeaza include si transferul catre Timisoara (in cazul meu, Bucuresti-Timisoara), dar nu include livrarea la destinatie - asta ar ridica foarte mult costul total, e mai simplu sa le ridici de la aeroport.
Ce sa zic, eu nu vad dezavantaje... Eu le-am cerut o calculatie pentru 10 colete de cate 15 kg. Daca finii vostri ar avea peste 450 de kg, ar fi mai convenabil sa trimita maritim.

O alta problema este ca s-a redus nr de kg la bagaje pe avion. Pe noi nu ne prea interesa sa caram mult cu noi, e cam greu cu doi copii mici sa mai am si grija bagajelor de mana, deci o sa luam atat cat sa ne fie confortabil zborul si tranzitul in aeroport. Restul, la curier...
O sa mai dau telefoane, merci fetelor pentru linkuri.

O sa revin cand imi mai finisez "listele", sa va cer si voua parerea despre una alta... Nu e deloc usor sa pleci cu arme si bagaje pe alt continent, iar voi aveti deja experienta asta.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

Ah, si era sa uit inghetata a volonte care o sa-mi dea mie dieta peste cap. Lasa ca nici un coktail pe malul marii nu strica.

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

Da' de crepe/clatite meseriase cu inghetata/ciocolata/flambate ce zici? Alea m-au omorit pe mine la Catalonia. Nu te saturai niciodata.

F. bine ai punctat totul Mihaela se vede ce experienta ai.

La liceul copiilor mei a venit un doctor (banuiesc ca ginecolog) sa le vorbeasca cite ceva despre sex.Asa am aflat si eu aseara ca exista condoame de fete, ba Denisa chiar mi-a dat si detalii. (ca e pe invers ca cel normal si e fata care face "operatia de introducere") Nah...am trait sa-mi povesteasca fii-mea asa ceva.

Nelia te-am suparat cu ceva de nu mai postezi?

Mergi la inceput