Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

"Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive.. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential "

Asta spunea medicul..acum..eu mai stiu ce-i bine....?

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Cat despre lamaia Carlson..nici n-am auzit de ea..si mi-e greu acum sa caut pe google...ca mi-e rau de numai pot..Doamne ce rau ma simt...am ameteli..mereu...de ce oare?..nu mai stiu..decat cand eram gravida..mi-era asa de rau..dar nu e cazul..ca doar mi-a trecutCM...

fetele..va las..ca merg pana afara..dsa iau o gurita de aer..ca vad ca nu mai pot sa stau..

poate gasiti ce-i cu lamaia aia...multumim..pupici..

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vitmina D este vitmina de depozit; ce-ai luat nu se excreta, ca vitamina C de exemplu. Se pare ca supradozxajul se fface in timp; e mi putin probabil ca o unica doza sa te intoxice. Uite aici

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

dya eu stiam ca esti minunata de muuuult timp!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Se cere raspuns.
Si tu la fel draga mea iar familia ta e un model pt mine,imi place tare de tot cum aratati impreuna si ce lumina emanati, super super..

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

TERMINAAAAA!!! Ca imi vine sa dau o fuga pana la Timisoara si sa te pup live!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am fost si noi iarasi pe-afara si am fost si la piata. In upermarket n-a vrut decat in brate, m-a rupt! N-aveam nimic de tinut copil la mine. Era cam aglomerat si cred ca asta a speriat-o. Apoi am dus plasa in casa; plans bebe, iesit din nou pe-afara... mers 2 minute - vrut in brate intors in casa...

Nu va zic ca si la dus si la intors ne-am intalnit cu un baietel sprinten care a luat-o de mana pe mandra pana n-a mai vrut ea (la intoarcere). Banuiesc ca era intoarsa pe dos de vizita in supermarket.

Alessia am mai citit despre peptida assta minune. Dozele prescrise nu mi se par mari dar oricum trebuie procedat cu prudenta mai ales cand e vorba de perioade mai lungi de tratament. Carlson cred ca e ulei de peste cu niste lamaie in el... o marca.

Ma, ploua cu laude pe-aici .

Ma duc sa incerc sa fac ciorba aia ca in sfarsit s-a dezghetat pieptul pus in apa rece la sfatul lui septembrie deghizat.

Insa nu inainte de a spune ca, dya, am rumegat banuiala ta si sa stii ca eu as fi fost mai vicleana in alegerea nick-ului si nu v-as fi dat vreun clue ca stiu spaniola... Eventual scriam auf wiedersen sau farväl , E, ce zici de asta

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Meeey , dar ce se pupa lumea aici Va pup si eu pe toate

Sunt tare multumita de piciulica : a papat la 12 orez cu legume si pui, am facut iar cerere la sot si a adus o portie noua aseara. Apoi dupa nani a papat pilaf cu pui si dovlecel (meniul lunii ) Iar de atunci adica de pa le 4 , rontaie fara incetare Mai devreme mi-am facut niste peste la gratar si papat cateva bucatele A inceput sa ceara de la noi , ii e pofta si incearca !!!!!! Acum tocmai i-a furat Valentinei din Kinder delice O fugarea prin camera sa ii mai dea o bucatica

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ce ma, sunteti invidioase???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

multumesc pt raspunsuri ref la obraz rosu. Stau cu ochii pe ea ca pe butelie acum, mi-e cam teama de febra. Nurofen nu o sa-i dau daca face febra, ca are ibuprofen si mai mult am inteles ca e destul de daunator, aproape nefast in cazul gripei A (nu are, dar nu se stie daca nu a contactat virusul), oricum eu ma bazez pe paracetamol. Sper sa nu fie cazul.
ce de pupaceli pe aici. va pup si eu ca-mi sinteti tareeeeeee dragi.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pup si eu mamicicle grozave!!!
nu prea mai reusesc sa ma tin dupa voi, dar va prind eu din urma!

Nausica (si mai da si tu pe aici)

Anca, sananate multa Carlei! stiu ce greu e sa fie puiutul bolnavior, dar va trece si asta

babytza, bravo Valentinei!! eu mergeam cam la toate olimpiadele, dar nu mi-a placut niciodata...nu-mi place nici acum competitia...ceea ce e un minus pentru mine, sau poate nu...

babymom, o sa incerc si cu orez, desi e asha de simplu sa pun toate alea acolo si sa bag blenderul dar o sa fac un efort sa fierb niste orez(sau n-am citit eu cua tentie si se pune nefiert?)

300, ce dulci tr sa fi fost piticii tinandu-se de mana

piolica, e super burlanul! culoarea-mi place fff mult! sa-l poarte sanatoasa si vezi ca ii trebuie si o caciulita asortata, chiar daca poate suplini si el
si felicitari Elsei pt primul desen!!!! l-am admirat de cand ai pus pozele cu burlanul

Dya, ai vazut ce burlan am facut eu pt Razvan? cred ca merge destul de bine la baietei, de fapt e cam unisex
sanatate multa lui Andrei!

Ada, sa nu aveti reactii la vaccin!!

andy_galro, felicitari pt progresele lui Andrei si sa stii ca m-am inspirat din meniul lui de la cresa

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Fetelor am o mare rugaminte: am o cunostinta si baietelul ei are DA...va rog sa-mi spuneti la ce fel de doctor ati fost si cam ce v-a recomandat? ca banuiesc ca tratamentul se da in functie de copil, nu?

Mergi la inceput