Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi imi pare rau...ce nenorociti....si noua ne-a furat casetofonul, chiar in cea mai mare aglomeratie, eram in parcul tineretului (e adevarat ca era spre seara)o paracsem chiar in strada unde erau si poliisti care supravegheau circulatia....ce sa mai zici...sa nu pateasca ceva de nervi......daca zici ca are si tensiune

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dya eu stiam ca esti minunata de muuuult timp!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

dya eu stiam ca esti minunata de muuuult timp!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Se cere raspuns.
Si tu la fel draga mea iar familia ta e un model pt mine,imi place tare de tot cum aratati impreuna si ce lumina emanati, super super..

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna fetele..din nou..noi n-am mai iesit afara,,ca mi se pare frig..am papat si eu.ca nu papasem..decat fetele...Lumi..imi pare rau ptr patanie...si noi am gasit-o cu geamul spart si casetofonul furat...si cred ca asta-i inceputul..ca s-au intors din partea cealalta...de-asta apar si furturile din banci, bancomate...o sa intre si cu masinile direct in magazibele cu bijuterii...ca..asa faceau prin Franta si Italia...

O sa traim..si o sa vedem..sper sa nu fie asa...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

io, prezent, am fost la doctor sa torturez copilul. Sa ma laud, bietul copil torturat nu a zis nici ham, pis, miau cand l-a intepat, numa' se uita curios ce-i cu trei gagici de-l tin asa bine si miros frumos

Are 10k900, cica 80cm (io nu-s de acord, ca mie acasa mi-au iesit 82) si de-acum e vaccinat de un an. Urmeaza Priorixul peste vreo 2 luni asa.

Dya, musai sa te laud, .

Lumi imi pare rau! Uf... ce porcarii ne amarasc noua viata.

Am si eu o intrebare
a mai primit cineva pachet din australia? Am primit eu, si cica trebuie sa ma prezit la oficiul 3 in pantelimon, unde o fi asta, si de ce... nu puteau sa vina acasa??!!?!??

si daca va intrebati ca am primit eu din australia... am primit gencydo spray, pt rinita mea alergica. e H O M E O P A T shhhhht
(si mi la recomandat si dr... incredibil, pe bune)

Piolica, R a avut un obraz rosu cand a avut febra mare, de fiecare data, nu retin daca a avut si cand i-au spart molarii, dar in niciun caz nu aratau la fel, adica atat de rosu ca sa-l recunosc ca e ala de febra si sa ma sperii.
Asa ca eu zic s-o urmaresti cu atentie, [daca nu cumva e cazul s-o sedezi repede cu niste nurofen.... ca altceva homeopat, uite nu stiu care sa fie prompt cu febra mare ... dar nici dr. nu-s]

R are 3 canini!!! si 3 molari!!!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

La noi in Craiova..unde stateam eu..era un bancomat fara camera..si ma uitam de fiecare data daca e vreo pisica pusa acolo...cand..sa aflu..peste cateva luni..ca au furat 3 miliarde vechi de acolo...

Mergi la inceput

Si eu ma uitam dupa pisica....hi. hi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Dar..revwnind la vaccin..nu stiam ca vit D3 poate proteja..o cantitate cat mai mare..zicea el..e potrivita ptr a apara organismul impotriva gripei...

Alessia nu stiu cat de adevarata e asertiunea asta dar stu sigur ca o cantitate prea mare de vitamina D in organism produce intoxicatii severe care pot duce la moarte. Asa incat "cat mai mult" este discutabil. Surse animale de hrana (gen oua) stiu ca ar contina foarte putin vitamina D - poate ma insel; oricum se gasesc materiale despre asta pe internet si cine vrea sa afle o face foarte usor. Restul necesrului de vitamina D si-l sintetizeaza fiecare cand e direct vazut de soare pe o durata chiar mica de timp si nu e obligatoriu sa ai o suprafata mare de pieledezgolita... ajung si fata si mainile.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

N-am mai primit din Australia pachete..doar din Franta..si la posta-mi veneau...probabil ca-i normal sa vina la posta...o prietena primeste frecvent din Sua..si tot la posta...Pai..probabil ca vine la oficiul ala..ptr ca de el apartii...normal , vine la posta de care apartii..sau...asa stiu eu...

Mergi la inceput

Da..300..nu stiu prea multe despre vit...asta D3...asa..recomanda med.fr...na..acum..eu stiu??

Dar sa stiti ca am avut o cunostinta..si nepotelul ei..a inghitit o sticluta de vigantol..ma refer la continut..ca sa nu se interpreteze iar..si a mers speriata la spital..si i-a spus..sa calculeze cate picaturi erau in sticluta...si sa nu-i mai dea vigantol atatea zile cate ii ieseau picaturile...in conditiile in care-i dadeao picatura/zi,...

Mergi la inceput