Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Citat:
citat din mesajul lui sept-oct2008

Stiti ce mi se pare mie ciudat ? Cum a reusit un user care activeaza de 9 luni si avea numai 7 mesaje sa pice exact pe subiectul nostru unde ne carcoteam noi pe subiectul homeopate ???? Ma bag sa vad pe unde a mai scris, ca sunt tare curioasa

care esti p-aci?, am o vaga idee

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Ange vrei sa iti zic eu??E aia de isi sedeaza copilul ...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

babytza undercover

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Muhahaha ce fain, discutii contradictorii. Pe vremuri se lasa cu sanje la zona zoster. Ce bine era

Biancu cu pata ei movulie pe obraz(jur ca nu i am dat nici un pumn pt sedare) e asa haioasa, are exact moaca de copil obraznic

Piolica noi mai de mult cand aveam laringita aveam un obraz foarte rosu. Am si scris atunci despre asta. Atunci au iesit maselutzele de sus imediat dupa ce am terminat laringita. Acum iarasi are rosu nu tare da este ca i ies alea jos. Urmareste febra chiar daca ti se pare ca nu are.Pup pictorita cocheta

Andy nasol cu galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Citat:
citat din mesajul lui sept-oct2008

Stiti ce mi se pare mie ciudat ? Cum a reusit un user care activeaza de 9 luni si avea numai 7 mesaje sa pice exact pe subiectul nostru unde ne carcoteam noi pe subiectul homeopate ???? Ma bag sa vad pe unde a mai scris, ca sunt tare curioasa

care esti p-aci?, am o vaga idee

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Ange vrei sa iti zic eu??E aia de isi sedeaza copilul ...

Diana

Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza undercover, si mie mi se pare ciudat ca a picat exact la noi.

dya, , esti super de super si asta nu e lauda! (ca nu obisnuiesc)

din ciclul ce face omu' pe criza: am iesit cu hunii si tataie (socrul meu) la plimbare, de pe la 15.30 pana pe la 17.00. cand ne-am intors, a urcat la noi (tataie), sa mai vorbeascu putin si cu fi-su, care venise intre timp acasa. acum a coborat, la 17.30 si ce credeti? cineva i-a fortat butucul la masina (Logan) si a incercat sa ii fure casetofonul. nu a reusit decat sa ii strice butucul si sa scoata niste fire, n-a reusit sa fure... mi se pare incredibil, ziua in amiaza mare! saracu', i se urcase tot sangele la cap, el care are si probleme cu tensiunea...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi imi pare rau pt intamplare. Sa mai zic si io. Noi intro duminica am mers la biserica sa impartasim fetele n am stat mult ca am fost spre sfarsit. Cand am iesit luasera oglinda din partea soferului, masina la usa biserici, deci...no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Scuzati va rog, eu eram Sub acoperire

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Lumi, crede-ma ca se poate si mai rau al meu a ramas fara player ziua in amiaza mare in fata redactiei, zona circulata intens. asta se intampla in 2008. in 2009 i l-au furat si pe-al doilea, hahaha! politia n-a facut nimic, a trebuit sa se intervina de sus ca sa amprenteze masina. asta e romanica, fiecare supravietuieste cum poate.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lumi imi pare rau de intamplare
Tatalui meu i-au spart masina exact in fata sectiei de furturi auto Si avea si alarma ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Lumi imi pare rau de intamplare
Tatalui meu i-au spart masina exact in fata sectiei de furturi auto Si avea si alarma ....

Babytza stiu ca nu e ras dar nu m-am putut abtine.Traim in Romania....
Lumi imi pare rau pt patania socrului tau ca s-o fi necajit saracu si daca are si probleme cu inima nu ii face bine.Cat despre lauda ta mi-ai facut ziua ce maiAh si mai vroiam sa iti zic ceva tot am incercat sa te adaug pe mess dar nu imi apari nicicum insa perseverez

Diana

Mergi la inceput