Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Piolicate intrebam de fr.caci grecii nu prea sunt de acord cu vaccinul...si tot med.fr. recomanda vit D3 ptr imunitate..e foarte buna spunea ptr protejarea organism.impotriva gripei...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Piolica...de cand vroiam sa te intreb..bine ca esti on line...un med francez...nu mai stiu din ce oras...spunea ca vaccinul antigripal..ptr gripa noua...contine o subst. nociva...ceva cu ..s...in fine..vroiam sa te intreb...ce spune pop. fr.?...despre vaccin...

nu stiu ce spune populatia, sincer. Cert e ca aici nu se vaccineaza pe capete asa cum a crezut guvernul.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si noi tot granule Stodal folosim,nu siropel

Dya sigur ca te laudam

Numai la mine se vede asa labartzata pagina????

Alessia n-ai auzit de granule Stodal??Sunt la orice farmacie homeopata.

Lumi oricand cu placere

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Aaaa...Piolica..acum am vazut...ai inteles gresit...am crezut ca am trecut deja la o alta propozitie..ma refeream la discutia cu Zuzix..sau care era numele...de bilute Stodal intrebam..caci n-am vazut...nu ma tavaleam pe jos..de bilute...sper ca ai inteles...

Am crezut ca am dat enter..sa cobor...sa incep fraza cu tavalitu..imi cer scuze c-ai inteles gresit...

Mergi la inceput

Citat:

Aaaa...Piolica..acum am vazut...ai inteles gresit...am crezut ca am trecut deja la o alta propozitie..ma refeream la discutia cu Zuzix..sau care era numele...de bilute Stodal intrebam..caci n-am vazut...nu ma tavaleam pe jos..de bilute...sper ca ai inteles...

Am crezut ca am dat enter..sa cobor...sa incep fraza cu tavalitu..imi cer scuze c-ai inteles gresit...

ok, nu-i bai

Mergi la inceput

Nu..sincer n-am auzit de Stodal granule..dar am scris repede..ca-s cu ciorba in mana..si cu un ochi la voi...

Sper ca e totul ok. acum...ca s-a inteles de ce radeam...scuze inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Vecinii mei de la 2 isi sparg apartamentul ,de trei zile numa bocaneli si bormasini,cei de langa mine fac disco..Alexia se chinuie sa doarma printre maraieli si foieli

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Citat:

Nu..sincer n-am auzit de Stodal granule..dar am scris repede..ca-s cu ciorba in mana..si cu un ochi la voi...

Sper ca e totul ok. acum...ca s-a inteles de ce radeam...scuze inca odata

nu m-am suparat, chiar nu aveam de ce, doar am Stodal granule in fata ochilor.
data viitoare, totusi, fii mai atenta la ce scrii, ca nu era vorba doar de un enter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laura merci!!!
Offf pupam Alexia saracuta nu se poate odihni.De cu iarna i-a apucat si pe vecini...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Piolica[pup]

Dar..revwnind la vaccin..nu stiam ca vit D3 poate proteja..o cantitate cat mai mare..zicea el..e potrivita ptr a apara organismul impotriva gripei...

Mergi la inceput