Bobocei de sept-oct 2008 (244)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Anca n-am apucat sa scriu desi ma tin de mult... ma gandesc la voi si sper sa va treaca repede boala... atat de repede si usor cat se poate in aemenea cazuri . Dar m-am gandit la voi.

Piolica nu vreau sa par apocaliptica dar mi-amintesc ca Laureta s-a plans ca Bianca avea un obraz rosu inainte de un episod febriil, parca a avut laringita; a fost asta-toamna.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

hmm, sper sa nu fie asta... e cam maraita, nu a dormit suficient din cauza mucilor, iar obrajorii sint mai rosii ca inainte de somn. Dar nu are febra. Sper sa nici nu apara.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetele..eu sunt cu ciorba in mana si citesc ce scrieti...
Andy..si noi te iubim...

300..incerc sa citesc printre randuri...oricum..mi-am dat seama...bilute Stodal?...sunt pe jos de ras..ma tavalesc deja...fug sa-i mai dau o lingurita de ciorbita...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Anda..pune mana si mananca ca superi pe mami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo eu chiar ma gandeam ca tu esti
Ada esti cea mai tare!!!Scrii minunat!!!Cel mai mult mi-a placut cum ai scris: Tu cand te doare maseaua fugi la mami sa te ia in brate??Am ras asa tare de aproape s-a trezit Andrei
Andy.g normal ca ne aparam suntem o familie de atata timp nu???Bine sincer si mie mi-a placut...Si ca sa nu uit si eu vreau sa zic ca va iubesc tare de tot...(as fi vrut sa o zic in spaniola dar nu stiu sigur ca e bine los quero mucho ...ceva de genu).

Mai fetelor ce nu am inteles eu de ce va justificati voi in fata lui ZUZIX asta??Ca de informatii nu are nevoie ca le stie pe toate iar explicatii de ce sa ii dati ca doar e copilul vostru si toate de pe aici i-ati crescut minunat asa ca nu e cazul sa vina ZUZIX sa va ceara voua explicatii.Poate sfaturi ca aveti mai multa experienta ca mame decat ea .
Va pupacesc tare de tot mamici minunate de bobocei minunati.

P.S. Nu stiu daca ati observat dar azi am o zi de laudator ceva fantastic,... o fi ceva in aer????Si acum laudati-ma si pe mine ca am scris frumos ca ma chinuie talentu nu?

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Ramo pune-l in apa rece, ca astia bio sunt mai slabanogi si se dezgheata repejor

Mergi la inceput

Piolica...de cand vroiam sa te intreb..bine ca esti on line...un med francez...nu mai stiu din ce oras...spunea ca vaccinul antigripal..ptr gripa noua...contine o subst. nociva...ceva cu ..s...in fine..vroiam sa te intreb...ce spune pop. fr.?...despre vaccin...

Mergi la inceput

andy, uite aici un link in engleza din Canada
http://images.google.fr/imgres?imgurl=http://www.cloverdalewellness.com/web/Wellness/Wellness/assets/Products/Stodal_Eng_200.jpg&imgrefurl=http://www.cloverdalewellness.com/web/Wellness/Wellness/Templates/productDetail_3level.aspx%3Fid%3D58724&usg=ybetWNi6jSktybqaaJVrAXMYkgI=&h=140&w=200&sz=7&hl=fr&start=14&sig2=SFKy1qC8gJSLYG7sxj1AWg&um=1&tbnid=cFeAQf9GR59JzM:&tbnh=73&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3DSTODAL%2Bgranules%26hl%3Dfr%26sa%3DN%26um%3D1&ei=iH5QS5_UGIHp4QbM56idCQ

ei au si sirop Stodal pentru copii, fara alcool. Si vorbesc si de granule. Aici gasesti stodal sirop (cormal, cu alcool) si granule care se administreaza cu precadere copiilor.

Mergi la inceput

Dyanira..de acord cu tine

Mergi la inceput

Mai..da ce repede merge forumul asta..niciodata parca n-a mers asa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Fetele..eu sunt cu ciorba in mana si citesc ce scrieti...
Andy..si noi te iubim...

300..incerc sa citesc printre randuri...oricum..mi-am dat seama...bilute Stodal?...sunt pe jos de ras..ma tavalesc deja...fug sa-i mai dau o lingurita de ciorbita...

poti sa te tavalesti, ca te tavalesti degeaba, daca vrei le fac o poza ca le am in dormitor la Elsa.

Mergi la inceput