Azoospermie -cap 36-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

offff...steff,imi pare tare rau,prin aceeasi problema trec si eu ,nu mi-a ajuns azoo ,acum si eu sint cu rezerva ovariana la pamint...la mine fsh a ajuns 29 ,desi prin iunie 2008 era 10,in iunie 2009- 20,imi pare atit de rau ca nu stiu ce valoare aveam inainte de operatia de chist endo din 2006,la mine aici a fost buba....dar la tine ce s-a intimplat???
AMH e 1,9???ca 19 e ok sau e masurata in altceva....
Cred ca ai mai putea incerca un fiv cit nu e prea tirziu ,doar ca la val asta vei obtine putini fol 1-3 max...
Eu in oct nu am obtinut nimik,mai fac o incercare in martie sa vedem...

andra,pup si multa bafta la FET ,tin pumnii,trebuie sa fie ok de data asta

_

endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Steff,nu ma pricep foarte mult in ale FSH-ului, dar stiu ca acum cateva luni il aveam si eu 11,90, la FIV am obtinut 11 ovocite, 8 fecundate, 6 bune.Dupa FIV, mi-am refacut analizele hormonale, FSH 7,39, estradiolul marit, parca 103.Astept sa merg la dr. sa vad ce zice.Poate ca a gresit laboratorul.Nu abandona lupta, te rog.Mergem impreuna in Belgia sau Israel.Eu mai am cateva luni sa scap de niste imprumuturi, dupa care fac altul pentru FIV afara.Nu esti singura in situatii delicate.
Bytzi, esti o dulcica.
Anita, ca sfat din experienta mea: nu mai stati si faceti ceva.Asa regret timpul pierdut, nici acum 4-5 ani nu aveam bani, nici acum.Asa ca, am incercat tot ce se putea,am pierdut timp, bani, sperante.Singura solutie pentru noi, cu azoo, este FIV-ICSI cu punctie sau biopsie sau celelalte metode de obt. a gigeilor.

Mergi la inceput

andra,un estradiol marit mascheaza un fsh mult mai mare in realitate(estradiolul in faza foliculara trebuie sa fie undeva la 35-40)

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Bytzi, nu stiu ce sa zic.La ultima eco, sa vad daca am ramas cu chisturi dupa FIV, dr a zis ca sunt bine, si ca la FET el mi-ar face si punctie, ca mai obtin 1-2 embrioni-uitase ca sotul are azoo.Mi-a zis ca sunt ok si ca incepusem o noua perioada de ovulatie.Deocamdata nu vreau sa ma stresez,pana la urmatorul FET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Andra, tu esti draguta ca intotdeauna si as merge cu tine in Belgia, mai mult ca oricand.
Bytzi, AMH-ul meu e in pmol/L. Este 19,66 pmol/L. Uite aici corespondenta intre unitatile de masura: http://www.drmalpani.com/amh.htm
Eu intru la fertilitate satisfacatoare, asta imi aduce aminte de calificativele celor mici, am o valoare cat sa stau linistita ca nu raman repetenta.
Nu stiu ce s-a intamplat cu mine, asta s-a intamplat dupa stimularile de la cele doua fivuri pe care le-am facut anul trecut.
Acum vreo doi ani am avut fsh-ul 8,4 (cadou la 30 de ani). Apoi l-am avut in jur de 6-7. Estradiolul a fost in limite, din cate stiu. In rest nu am avut probleme (histero si laparo ok). Doar ca am mereu un spotting premenstrual. Si eu am obtinut in iulie 10 ovo mature si 2 imature si 7 embrioni.
Eu cred ca aveam o disfunctie ovulatorie si m-am dat peste cap cu stimularile.
Apropo de eco, luna asta, dupa ce am recoltat analizele, am avut ovulatie si endometru bun. Si dupa fiv am vazut ca am avut ovulatie. Nu stiu ce sa zic. Ovarele au lucrat, saracele, sa scoata ceva.
Bafta, fetelor!

Mergi la inceput

Bytzi, eu te-am tot urmarit (cred ca am avut o presimtire ca iti calc pe urme), am vrut sa te intreb, tie ce ti-au spus doctorii despre situatia asta, nu este riscant sa tot faci stimulari cand rezerva ovariana este diminuata, ma gandesc ca o sa ajungem la menopauza mult mai devreme decat ar fi cazul. Mie mi-e cam frica.

Mergi la inceput

Steff, o sa reusim sa facem un bebe si apoi, putem trece la menopauza.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

steff,la asta nu m-am gindit si nici nu mi s-a tras atentia ,am sa intreb totusi dr.
AMH inca mai e bunisor ,tot vei mai produce ceva ,dar cred ca trebuie sa-ti alegi clinica cu cele mai multe sanse de reusita ,fiindca probabil dupa inca o stimulare, rezerva ovariana inca va mai scadea,bafta multa
andra,trebuie sa fii optimista ca vei reusi cu FET ,de ce te gindesti deja la alt fiv ,nu-i bine sa stii....

_

6 IA, nereusite

Mergi la inceput

BYTZI,am asa mari emotii la decongelare...eu sper si imi doresc enorm, dar sunt si realista.Ai mare dreptate sa fiu increzatoare in sansele mele, asta incerc sa fac.

Mergi la inceput