Azoospermie -cap 36-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Intru si eu sa va salut azoogirls si azooboys.
Mi-am amintit ca am dat cautare pe google fiind in culmea disperarii,tastand "azoospermie" in urma cu 3 ani si ceva si ... asa am descoperit desprecopii.com.Bineinteles am ramas tot la azoospermie si nu avem cum sa luptam cu ea,cel mai probabil la noi e din cauza genetica(asa ni s-a spus in urma biopsiei testiculare).
Va doresc tuturor sanatate si puterea sa luptati sa schimbati ceea ce se poate schimba,precum si puterea de a accepta ceea ce nu se poate schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Buna dragelor!
Ma bucur mult ca sunt fete care au reusit!
andrabirni , tu esti o optimista ca de obicei!

amzulica, jos palaria pt. tine ca alaptezi de atata timp! Si pe mine ma felicita dr. pt. ca spunea ca sunt din ce in ce mai putine femei care alapteaza in ziua de azi si varsta este o alta problema (aveam 34 de ani.

IYoana din mesajul tau detectez triste4tea mea de acum 3 ani! Un sentiment al neputintei. Si noi nu aveam problemele voastre! Doamne ajuta sa fie bine!

bytzi, imi pare rau ca nu ai reusit pe cm-ul asta! Bafta la urmatoarele demersuri!

copilutzu, esti trist! Si viata asta! Te doboara pe mai multe fronturi! Hai ca depasesti si problema asta! Iti tin pumnii!

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Anes - lume noua ... mi-am propus sa alaptez pana la 2 ani, nu stiu insa daca si reusesc, la 40 de ani ... Eu am fost alaptata pana la 1 an si 8 luni. Se vede?

Copilutzu - sa fii optimista ca vor veni si vremuri mai bune, eu dupa ce intzarc trebuie sa incep iar interviurile - si-mi imaginez ca nu-mi va fi deloc usor. Si in afara de asta nu avem nici un ajutor ...

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Andrutza , te mai o data!!
Bytzisoara , tin pumnisorii stransi !!!Un pup maaare si la tineeee!!!
Mamicaaa lu' Remusicaaa(Anes) si Mamicaaa lu'Luca(Amzu) , sa stiti ca flacaiasii vostrii mi-au inseninat ziulica!!

Multumesc , mult ca sunteti alaturi de mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Anes, nu ma las ...bani sa am.Acum stiu cu ce se mananca FIV-ul,FET-ul, bani sa am.Multumimi ca mai treci pe la noi si ne mai incurajezi.
Copilutzu, de cate ori ne saluti, scoti fetele din birlog.Asa ca, scrie-ne mai des.Esti una din inimoasele subiectului alaturi de MIKI,PISIX,NUSY,ANES,AMZULICA,STEFF,BYTZI,ALINA.RO,ANITA.
Fetelor, mai avem o reusita, pe Buburuza, a reusit cu gigeii sotului obtinuti prin biopsie.DECI, SE POATE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

asa e Andra, bani sa fie ca poate reusim si noi pina la menopauza
va pe toate azoogirls, si SPER ca intr-o zi sa vb despre copiii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

As vrea sa stiu si eu unde poate face echo Doppler testiculara pt a diagnostica cu siguranta varicocelul.
Dr Iosup la CMU nu mai face, unde stiti un dr bun in alta parte
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cristinici incearca cu dr Voinea de la Fundeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetelor

ma bucur sa va mai citesc. Va pup pe toate si va felicit pe cele care ati reusit sa aveti un copilas, in ciuda azoospermiei.

eu astept rezultatele analizelor, deocamdata, tot ce va pot spune este ca nu se leaga nimic, nimic. de fiecare data cand incercam sa facem ceva pentru "actiunea" asta, se iveste cate ceva neplacut sau neasteptat si trebuie sa amanam.
daca as crede in semne, as zice ca nu e sa fie!

dar eu nu cred in semne :), cel putin nu in astea!

asa ca, cu Dumnezeu inainte, sa fim sanatosi.

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinici

As vrea sa stiu si eu unde poate face echo Doppler testiculara pt a diagnostica cu siguranta varicocelul.
Dr Iosup la CMU nu mai face, unde stiti un dr bun in alta parte
multumesc

incearca si la dr. Valentin Amber, la Medsana Cotroceni.

este foarte ocupat, dar poate gasiti un loc disponibil.

succesuri!

iyoana

Viata e atat de rozzzz!

Mergi la inceput