Azoospermie -cap 36-
Raspunsuri - Pagina 16
ANITA75 spune:
buna azoogirls care mai intrati pe aici ,forumul asta care era atat de activ inainte acum e pe moarte
Speranta te asteptam cu vesti bune ,daca intri pe aici
Fetelor va doresc un Paste fericit langa cei dragi si asteptam vesti bune una de la alta

Iyoana spune:
Buna ziua dragele mele si Hristos a Inviat!
nu am mai intrat de multa vreme pe forum, motive diverse insa toate converg la aceeasi stare neplacuta de suferinta.
nu am noutati, poate doar ca incercam in sfarsit sa facem ICSI anul acesta. dupa ce anul trecut in octombrie nu am putut face....poveste lunga...incercam acum.
suntem in faza de reluare a analizelor, pt ca deja nu mai sunt valabile cele de anul trecut si sa speram ca vom ajunge la procedura in curand.
Am renuntat la varianta Spania in favoarea dr. Denisa Protopopescu, Clinica Genesys Bucuresti. Preturile sunt la fel, insa va fi mai putin stresant cu drumul etc...plus ca dna dr vrea sa fac procedura lunga, care va dura 1 luna si jumatate, ori nu putem sta atat de mult in concediu in Spania.
partea urata este ca niciun doctor, nici spaniol nici roman, nu ne da vreo sansa, deoarece spermatozoizii gasiti la biopsia de anul trecut sunt toti imaturi. si absolut toti, imi vorbesc de donator, ori eu nu vreau sa apelez la solutia asta.
Cam asta, despre noi, ne vom incerca sansa, si poate vom avea parte de o minune.
M-as bucura sa citesc vesti bune de la voi!
Va pup cu drag
Iyoana
amzulica spune:
Intru eu sa zic de Sperantza ca a reusit la dr. Dracea cu biopsie testiculara - are gemeni. Cred ca ea a uitat de subiectul asta.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
andrabirni spune:
Drage azoogirls,
am intrat sa va pup.Noi am fost plecati in concediu o saptamana, de azi iarasi la scarbici.Nu avem niciun plan in perioada urmatoare. Promit ca am sa scriu mai des.
steff77 spune:
Ce liniste aici la noi! Luna asta ar trebui sa fie una cu petrecere la subiectul nostru, daca facem bilantul avem 3 reusite: Speranta de care ne-a spus Amzulica, Buburuza si Yarinna. Hai, fetelor, intrati si aici sa marim listuta cu gravidute si sa ne bucuram si noi.
Despre mine nimic nou. Suntem in stand-by.
Andra
, Bytzi
, Pisix
si
toate celelalte fete.
Iyoana, mult succes.
copilutzu spune:
Intru si eu sa va pup si sa nu credeti ca v-am uitat ...
Planuri de viitor nu mai am.
Sunt someroaica cu acte deocamdata .. deci .. adio vise ... abia daca reusesc sa imi platesc ratele la banci.
Asta este .. poate asa vrea bunul Dumnezeu ...
Tac si indur... Cu Dumnezeu inaite!!!
Pup si imbratisez fetele luptatoare!!!
Krimbo spune:
Terminat 1 luna tratament cu Puregon, continui cu inca 2 luni de naprasnic si cred ca de luna viitoare ma apuc si de proxeed. Sunt plecat din tzara si fara nevasta asa ca nu am ce face decat sa iau tratamente sa fiu relativ pregatit pt cand ma intorc. :D
Succesuri va urez! :P
andrabirni spune:
Copilutzu, imi era asa dor de tine.....
Steff,
sa iti tin de urat, si eu sunt in stand-by.

Felicitari celor trei fete si asteptam detalii
.
bytzi spune:
Copilutzu meu drag,imi era tare dor de tine,sincer chiar zilele trecute ma gindeam la tine ,ca pe anul asta nu ne-ai vizitat de loc...
Eu cred ca DD are un plan cu fiecare,asa ca nu trebuie sa disperam...
Te imbratisez cu drag.
Andra
Steff77
Iyoana,mult noroc la fiv
Eu nu am reusit sa mai fac nimik,de citeva luni tot ma chinui sa incep o data fiv-ul (ultima incercare) ,la CM acesta am avut PRG prea mare si nu am putut sa incep...
toate azoogirls