LUCA, minunea de la miezul noptii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

superb
mi-au venit in minte toate emotiile aleaa din noaptea de revelion,cand nu m-am mai gandit decat la tine/voi, dupa ce mi-a zis andrelina ca "Naste Decenuela!!!!", pe la 10. am stat cu voi in gand la 12 noaptea, sa nasteti usor, sa vina doctorul, sa intrati in noul an asa cum meritati: sanatosi, impliniti.
am si o poza care imi va aduce mereu aminte de nasterea lui Luca: vorbeam cu andrelina la telefon, cerand detalii si nr, tau si tati ma poza, ca aveam lacrimi in ochi de emotie

sa traiti fericiti toti 3, sa-i oferiti lui Luca muuulta dragoste si o parte din intelepciunea si echilibrul vostru.Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Foarte emotionant. Si special moment chiar in noaptea dintre ani in primele minute ale Noului An! Luca bun venit pe lume!Decenuela, proaspata mamica un brat de flori pentru tine .La pufuleti 31decemebrie chiar ca a fost o zi extraordinara:)!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Foarte frumoasa si emotzionanta povestea. Sa fiti mereu fericiti si plini de dragoste ca acum! Multa sanatate si noroc lu' bb Luca!


din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena


album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

foarte frumoasa povestea voastra...parafrazand-o pe lorex,pot spune : love is in the air!...sa fiti mereu la fel de fericiti ca si acum...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:sunt fara cuvinte si am un mare nod in gat...

cat de adevarat si cat de bine spus!Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Sa-i fie viata micii minuni de la miezul noptii frumoasa si spectaculoasa, asemenea unui foc de artificii pe cerul instelat al Revelionului!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput