Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Citat:
citat din mesajul lui luny

Am vorbit cu Pucca si va veni si ea la intalneala! va pupa pe toate, e tot super prinsa la serviciu.. Bia e o scumpa, zicea ca enumera tot neamul in somn, alearga intr-una, e apriga si ea!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Ce intalneala? Cand? Unde?

dau cafeaua de dimi, pe 6 sau 7 feb

in Unirii sus, pe la 11, ce ziceti, e ok locatia? m-am gandit sa pastram locul ca am mai fost acolo, mi s-a parut ok, si ora la fel, ca au putut multe randunici sa vina!

Cred ca vin si eu, ca Vio e plecat si am masina la discretie...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Mai, cuscra draga, eu ti-am cam dus dorul, sa stii Tot frumoasa ai ramas, ai o fatza fericita tot timpul si esti frumoasa rau Ca sa nu mai zic de Andreiutza- bulanoasa, scumpa rau, n-am mai vazut-o cu toti dintisorii si e schimbata total, frumoasa foc cate kg mai are? Si te cam pricepi la bucatareala, mai cuscra, esti de nota 10 Are de unde invata nora-mea Zau mi-a fost dor de tine si te astept mai des pe-aici

Ma duc sa spal pe jos, cam-am incumetat si am aspirat, am facut ordine, aerisit...apoi sa pregatesc masa si poate sa calc niste rufe...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Cuscra draga, multumim frumos pentru laude, creste inima!
Cat despre bucatareala, am de la cine invata, de la cuscra of course si de la site-ul ei grozav, pe care, chiar daca nu bat toba, il vizitz cu ardoare.

Mergi la inceput

Hello, randunici!
Citind asa, un pic pe diagonala, va multumesc pentru aprecieri si pentru reprimirea intre "sanii" familiei! Si mie mi-a fost dor de voi!

N-am vazut pozici de pui si randunici, dar promit sa nu mai raman restanta. O sa-mi fac timp in fiecare zi cate putin sa vin pe la voi.
Stelutza, si eu am mai vazut bucatele nedigerate in kk, dar nu m-am ingrijorat...
Sovi, sa inteleg ca tot la gradi Planeta Copiilor te-ai gandit?
Zozelici, felicitari, mami, sa fie intr-u ceas bun!
Cam atat, fug sa hranesc randunoiul, cat doarme puiul.

Pupiiici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Zoze-Iti doresc sa fie iar pentru tine ma bucur caci ti-ai luat inima-n dinti si nu te-ai mai gandit la "amanunte".Sa ai o sarcina usoara ca un fulg!Te pup apasat!
Mihatp- hai miha cu bb2,hai mihaaaa!
mimonix- super bancul am ras cu pofta te rog sa ma crezi!Daca as fi fost mai tanara....eeee...ma bagam la bb3dar asa sa-mi fie sanatosi cei doi copii si noi pe langa ei sa le putem avea de grija cat se poate de mult!
Ursulica- hai ca o sa fie bine
Simo27- mamica de trei baieti e o curajoasa si o dulcica!Ai grija de burticuta!
mstelasi Vlad are bucatele-n kk
Nicoleta-felicitari pentru surioara ta!Ce,ce,ce???Bb2?Fac sau nu galerie?Glumeam....Sovi- tu o frumusete de mamica si puii tai iti seamana!
Olgutzika-
ValentinaC-hai ca mai ai putin!
Raluca- tin pumnii stransi!
luny-iar Matei al tau a fost asa haios la faza cu cafeaua
Naty-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mai, ce explicatie are Muffy..Matei a venit imediat langa calculator sa vada cine vorbeste asa de raspicat

Mai, inca fierb la fasolea aia...

Mimo, devuska inseamna fetita - ca sa ma dau mare ca am facut 7 ani de rusa, dar nu mai stiu decat f putine cuvinte..

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gacut nitel nani, acu stau dupa Muf care tine mancarea in cioc minute intregi..de fapt, iar nu vrea sa manance, dupa o saptamana excelenta..
are cineva id-ul de mess al lui cleme??e vorba de un job..
ramo, maia, valen
...careva in parc, asa pe-nserat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Maia, la mine bb3 daca ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Zoze, felicitari si o sarcina usoara iti doresc!
Referitor la intalnire, daca nu am alt program voi incerca sa ajung si eu, numai sa-mi spuneti unde pt ca data trecuta nu am fost.
Luny am vazut ca intrebai de mine: clemegruia e id-ul de mess.
Apropo de asta, am aflat ca la noi au angajat o fata. Bine, nu are salariul celor de acolo, doar 10 mil dar de ce au mai dat afara 2 oameni daca angajeaza???? Si din februarie va incepe iar concurs cu premii, gen clickmania, care va dura vreo 2 luni, deci bani sunt, dar nu pentru prosti. Asa mi s-a facut o sila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Apropo de Bulgaria... eu nu am mers in Turcia, spre exemplu, nu am cu ce compara... dar acolo unde am mers cu Matei mersesem cu un an inainte, graviduta fiind, proaspata . Am avut o camera mare, ca toate camerele de altfel, la parter, si desi era langa "casuta copiilor", unde ii adunau animatorii si se jucau (ba mai bine asa, ca il vedeam si pe Stefan cum se joaca, de la geam), Matei niciodata nu s-a trezit la pranz din cauza lor. In plus am fost draguti si ne-au dat o camera mai buna, prima era spre piscina. Complexul are mai multe cladiri, multe care dadeau spre zone linistite. Eram extrem de aproape de plaja. Mancare da, o parte o gaseai seara la restaurantul mare, insa noi seara mergeam cu randul, o seara si o seara, la restaurantul traditional si la cel asiatic. Deci la noi fara probleme. Mai teama mi-ar fi sa merg la diverse restaurante si sa le incerc, sa am probleme apoi si sa nu stiu de unde (asa ma duceam si-i strangeam de gat pe hotelieri!!). Am preferat sa ii dau "mai putin" de mancare piciului si sa ma odihnesc. Nu sa gatesc, sincer daca si in vacanta gatesc (nu ca as face-o prea des ) ma duc apoi pe coclauri. Data viitoare, la vara adica, nu stiu ce vom face, sper sa fie Croatia. Again.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou gagici

Zozelici, ma bucur ca o sa fiti patru si o sa fie super-extra-mega bine, o sa vezi

Eu abia am ajuns acasa, azi am avut parastas de 1 an pt. tata , Cata a venit acasa cu copilasii sa-i culce si eu am ramas sa strangem, sa punem totul la loc...si ne pregatim sa plecam in Carrefour, ca nu mai avem de nici unele....Stef mai are 3 pampersi

Am vazut pozele cu Sasha si Anushca, niste dulci, frumosi, scumpi, impreuna cu ma-sa frumoasa foc Fata, Sovi, nu te-am certat

Parca Stela intreba de AI la bulgari. Noi am fost la Nessebar in vara si a fost suuuper, noi suntem pro AI cand e vorba de copilasi, chiar a fost super mancarea si in nici un caz nu m-as cara cu ea de-acasa sau sa stau sa gatesc in concediu Si Stef a basculat la greu o gramada, aveam ce sa-i dau, gratarele, peste, legume, piure, orez, paste, chiar mi-a placut. oricum, nu se compara cu turcii, unde e de 5 ori mai variata si mai multa mancarea

Gata, fugim la cumparaturi.

Mergi la inceput