Puiuti de Randunici 2008 (355)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Zoze, ti-aduci aminte zilele trecute cand ma plangeam ca o sa ramanem putine pe forum dupa ce incepeti voi munca? Tu ai fost prima care mi-a zis sa stau linistita ca tu vei fi pe aici. Ai simtit, vezi?

Ma duc sa fac si eu o iahnie de fasole, ca am inmuiat-o de la 8...Sper sa nu fierb la ea toata ziua....

Sovi, minunati copii ai...Si tu tot timpul esti cu zambetul ala larg ... O sa-mi pun poza ta pe desktop, ca sa ma inspire...

Valentina cu Matei si 36+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Hello!
Sunt in pauza de tzatza

Olgutzule da, mai e duminica, SF Anton dar eu cu casa plina si cu net kkcios nu stiu daca mai apuc sa intru!
Si la noi baltile sa traiasca.

Zoze o sa fie bine, ai sa vezi. Si dintre toate temerile tale cele cu sanatatea sunt prioritare, restul se rezolva. Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am zis de subiectul ala, n-am vrut sa sune aiurea, doar sa vezi ca au mai fost fete cu pb asemanatoare si totul a iesit bine in final.

Va pup cu spor pe toate si ma duc sa debarc puiul in pat si sa pun papa la cuptor.

Sa aveti un sf de saptamana minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dievusca(nu stiu ce-nsemna, dar m-astept sa fi nimerit ca suna bine), esti frumoasa rau si copiii tai la fel Multumesc pentru ajutor, m-am recalificat in uscarea rufelor pe sarma dar acusi-acusi e saptamana viitoare Cu vasele o sa fie mai crunt daca se intampla
Zoze fata, la tine caderile sunt bruste si zgomotoase dar revenirile sunt si mai rapide Doamne ajuta sa fiti bine toti patru, sanatosi si voiosi la fel ca si pana acum.Ca o coaja de paine acolo s-o gasi si pentru mandra
Ariel zau ca n-am zis nimic rau de Bulgaria, mai ales ca n-am fost niciodata. Am zis doar ca anul trecut am auzit (am avut in imediata mea apropiere) de f multe cazuri de enterocolita pe litoralul bulgaresc....Iar faza cu vila vs hotel eu am mai adus-o in discutie si asta vara, mie mi-a fost infinit mai bine la vila intotdeauna cand am fost cu copil mic. AI nu ma "coafeaza" nici altfel dar aici intervin fitze si figuri personale Eu nu vreau sa mananc seara salate gatite cu mezelurile ramase de dimineata, in fiecare zi acelasi meniu, sucuri la dozator, bauturi autohtone, chestii d-astea. Si sa nu ma pot misca de langa hotel de ciuda ca am acolo masa+bautura gratuite si e pacat sa plec si sa platesc in alta statiune pe care as vizita-o...sau seara, pe te miri unde. Sapte zile in acelasi loc, cu aceeasi oameni, acelasi peisaj, aceeasi mancare, bautura, muzica, etc ma seaca ! Dar repet, astea-s fitzele mele, n-au legatura cu copilul. Cu copilul ar avea legatura galagia de la piscina, aerobicul de dimineata, usile trantite pe hol, liftul care nu mai vine, camera stramta si pazitul la capu' patului in liniste in timp ce doarme .D-aia vila-i sfanta !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Zoze nu mai stiu daca te-am felicitat, daca nu, felicitari!!!!
Te astept la sept-oct, care va mai inscrieti?
A mai ramas o zi pana la urmatoarea intepatura, sa tineti pumnii stransi!!!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aventuri de Mufarin cafeaua e fresh, azi dimineata:))

...am inceput sa 'gandesc' prea mult si-mi vajaie capul, ma duc sa ma culc

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

aventuri de Mufarin cafeaua e fresh, azi dimineata:))

...am inceput sa 'gandesc' prea mult si-mi vajaie capul, ma duc sa ma culc

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!
mufa ce-mi place cum ii da explicatii lui tati[:-))0] cel mai mare nazbatios dupa crengutza

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Zoze nu mai stiu daca te-am felicitat, daca nu, felicitari!!!!
Te astept la sept-oct, care va mai inscrieti?
A mai ramas o zi pana la urmatoarea intepatura, sa tineti pumnii stransi!!!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

doamne ajuta sa fie bine..te-am citit pe odisee...ce misto ca o sa va petreceti inca o data odiseea impreuna...tu ,zoze poate ne da o veste si miha

Mergi la inceput

zozeai fost la analize?cum te mai simti?

andru meu m-a zapacit..sta numai si numai dupa mine...mai nou imi zice unde sa stau,cum sa stau...de ex aseara i-am pus sa asculte muzica , ainceput baiatul sa danseze si incepe sa traga de mine,sa stau"a-cia" si pune un accent pe "ci"...ma ia de mana ,bate cu palma locul unde vrea sa stau,daca stau jos nu-i bine ca tre'sa dansez si eu...daca sta lipit cu spatele de mobila sau altceva trebuie musai sa stau si eu..a-cia a-cia ....
joi seara l-a vazut pe sergiu nicolaescu pe b1 tv si a zis "tataie"...toti oamenii cu parul alb la el sunt tataie..chiar si in cartile de povesti ale lui exista tataie nici decum imparati,printi,tatic de pinnochio..etc...e innebunit dupa carticele cu animale,cele primite de la mos craciun ii plac ff mult..i-am mai luta zilele trecute din sellgros o carticica cu animale si puiutzii lor si toata ziua mi-o rasfoieste...intrebandu-ma la fiecare"ata ata"..daca nu-l bag in seama trage de mine si zice"ai(hai) a-cia(aici)"...a facut o mare pasiune dupa tatashi- castraveti..la fiecare masa imi cere "tatashi"..chiar ma gandeam cu randunoiul de unde a scos el cuvantul asta tatash..e cale lunga de la castravete la tatash....

eiii gata va ca oricum ciripesc mai mult simgurica ma duc si eu la ale mele treburi ca doar maine nu-i poimaine si incep sesiunea...de gatit nu mai gatesc ca am facut ieri ciorbita de vacuta si ardei umpluti...dar ma bate la cap catalin sa-i fac lahmed lui bubulina ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

randunicile
De ieri ma chinui sa va scriu si nu reusesc, ori n-am cuvintele potrivite ori n-am timp...Acum am expediat-o pe Iulia cateva ore la cumnati ca sa fac cate ceva de mancare si sa strang odata bradul ala-ceea ce cu ea SIGUR n-as putea.
M-am emotionat teribil de gandurile, implinirile dar si temerile legate de bebedoi...Eu care-s singura la parinti, mi-am dorit frati, am tanjit sa am doi copii si...era sa mor ca sa am numai unul...Ce vreau sa zic eu, foarte pe scurt, vazand-o si pe nasa mea care avea aceleasi temeri inainte sa vina puiul mic, ca mi se pare un miracol al vietii felul in care dragostea se multiplica si nu se imparte cand vine inca un copil; si, la fel, miraculoasa energia si rabdarea mamei. Dar, de-aia mama e ceva unic in univers. Si...vorba lui Ariel, bebe vine intotdeauna de ziua lui. Cand a planuit Dumnezeu la care toate sunt stiute, care stie de ce ne da sau ne ia ceva si cand anume e momentul sa faca asta; iar noi deseori abia mult dupa aceea intelegem.
Un gand special pt Zoze , iti inteleg tare bine temerile legate de sanatate si, ca sa-ti ridic moralul, ce exemple sa-ti reamintesc? Cum s-a nascut Iulia si, chiar mai emotionant, cum s-a nascut Olgutza noastra. Si cred ca e suficient ca sa mergi cu curaj inainte!
Am vazut-o pe Andreea care a crescut splendid...Criss, despre datul la gradi la varsta asa mica (in conditiile in care ai alternativa mamei tale care sa stea cu ea) imi cunosti bine si experienta si parerea, asa ca nu o mai repet.
Stela, despre AI...Noi in fost in Bulgaria la AI cand Iulia avea 7 luni, abia-abia incepusem diversificare deci oricum nu se punea problema sa-i dau ceva. Anul trecut, in Grecia, nu ne-am luat AI (desi, avand cu noi cei 2 baieti ne-ar fi fost mult mai comod, asa am dat o avere pe sucurile si pizzele lor) si Iulia a mai mancat de la restaurantele pe unde am fost, unde insa, evident, capacitatea de selectie era mai mare. Nu cred ca la Mimo sunt fitze si figuri, impartasesc absolut 100% parerea ei, nici mie AI nu mi s-a potrivit deloc, m-am simtit ingradita din toate punctele de vedere-ore fixe, coada si inghesuiala la "impinge tava", bauturile NUMAI locale si, ma rog, tot ce a enumerat si ea. Nu zic ca n-ai gasi ceva de mancare pt Tea, ai gasi destule, dar senzatia de "produse reciclate" mie mi se pare evidenta...
Tonic, si eu te cu drag.
Luny, mie Unirii imi convine de minune, sper sa onorez invitatia, problema ar fi doar ca de sapt viitoare incep sa lucrez in privat si cerusem si o sambata sau 2 si...am fost pusa pe program in toate sambetele de la 11 la 14 Dar, ma rog, asta ar fi o problema doar daca am pacienti si deocamdata abia demarez...
La pozele lui Sovi sunt restanta dar recuperez...
Uf, mai erau multe dar trebuie sa ma intorc la trebi, profitand ca-s "home alone"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Oaaaaaaaaaaaa!! Kitzy, Zoze felicitari!! O sa fie bine!

Miha, bafta si tie, a fie cu ochisori!

Ce de vesti pe-aici!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput