Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ancutza..eu noaptea il iau de la el din patut, il pun la mine in pat ii dau sa suga si dupa ce adoarme cu tzitzi in gura, il iau usurel in brate, tot culcat si il pun inapoi la el in pat. Cand il las jos, de cele mai multe ori decshide gurits si usor ochisorii, dar ii bag imediat suzeta si a adormit la loc. Nu ma chinui cu scosul aerului, ca nu merge... Incearca si tu..ca si asa e destul de greu sa te trezesti din doua in doua ore (cum e la noi) sa ii dai sa suga...apoi sa mai si patrulezi cu el prin casa pana scoate gazele. Daca as adormi imediat ce pun capul pe perina poate poate...m-as mai gandi, dar asa....

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Diana multumesc...ti-am zis , vointa am , acuma sper sa si reusesc
Laura cred ca o sa ma las pagubasa cu ridicatul asta, ca vorba ta, oricum se intampla rar chiar sa ragaie
Crissa esti o fericita

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

laviniablaga
DianaR ce chestie... asa si a mea... ma gandeam ca nu se mai satura cu lapticul meu, pt. ca nu inteleg de ce dupa ce mananca si abia adoarme se odihneste doar 30-40 min. dupa care se trezeste si o ia plansul... si nu reusesc sa o linistesc... asearaefectiv i se inchideau ochii de somn, statea asa cateva minute dupa care se chircea violent de butica, fara sa zica nimic... iar scancea putin si tot asa la nesfarsit.... Nu i-am mai dat Baby Drink ca vad ca scrieti ca nu prea ar fi bun si i-am facut ceai de fenicul pentru colici. De aseara am revenit la programul normal de Baby Drink + Espumisan si, cum va spuneam, azi doarme ca-n tren..... bine, probabil de la nedormitul din ultimele zile. Aaaa si a dormit numai pe burtica ( burtica ei )azi...
Mi-a intrat in cap ce mi-a spus o cunostinta, cum ca copilul ar trebui sa fie linistit, sa se uite prin camera, sa fie curios, sa descopere ce-i in jur... ca ii spusesem ca plange mai tot timpul cand nu doarme... si am ramas electrocutata pe faza asta si tot imi fac ganduri ca de ce nu e interesat de jucariile cu zanganele pe care i le arat, nici inimioara rosie pe care i-o flutur pe la ochi.... ea doar mananca, daca doarme bine, daca nu plangem - eventual ne chinuim sa facem kk.... e normal? are doar 1 luna si jumatate...poate am eu prea multe pretentii la varsta ei....
Voi cum va petreceti de ex. o zi cu BB-ul vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

fetele priviti`l pe al meu copil cum face baie www.youtube.com/watch?v=y_LK_xEp8Ws" target="_blank">VIDEO Daca nu se incarca din prima dati refresh

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

lavinia, cat de scump e puiul tau, se vede ca-i place tare la baita...va

de scump Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ramo uite aici ca exista: http://www.medela.ro/produse/sistem-de-alimentatie-suplimentara dar nu reusesc s-o gasesc pe nici un magazin online. Prea ieftina nu cred sa fie...
No eu zic ca si o pompa manuala buna ti-ar fi de folos, o pompa Avent ar fi super...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Multumesc frumos Lavinia! Esti o draguta!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Romanitza ce flacau scump ai...sa-ti triasca sa fie sanatos si la cat mai multe luni. aveti o familie reusita

de scump Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

copilul ar trebui sa fie linistit, sa se uite prin camera, sa fie curios, sa descopere ce-i in jur... Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009

Da, copilul ideal, arca ar fi portretul lui Fat Frumos! Fiecare copil e diferit! Fiu-miu plangea intr-una cand era treaz si nu sugea, Timeea mai statea si cumintica mai ales cand o puneam pe burtica, Teodora e de obicei cuminte foc. Deocamdata la o luna jumate nici nu vad la distante mai mari asa ca n-au la ce sa se benocleze. Nici Teodora nu-i pasionata de jucarele, prefera prezenta mea.

No bine ma retrag ca am monopolizat subiectul Curand o sa ne chemam Diana si fulgusorii . Merg sa-mi pregatesc puii mari de culcare!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS distractie placuta.

LAVINIA sa iti traiasca puiutul imbaiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

seara buna!

terminat curatenia, iesit si cu copilu afara, pana la urma, venit acasa, hranit copilu..si acum, de vreo ora, adormit copilu'.....
dar, presimt ca se va trezi in curand, caci ultima masa a fost pe la 6....

maine program de destrabaleala..aerisit creierii dupa cum spuneam ...si poimaine, gospodina la datorie in bucatarie (nah, ca sunt si poeta!)

eu il ridic la ragait, chiar daca doarme...daca nu o fac se foieste in pat si se trezeste oricum, si asta in planset. Pe umar, de cele mai multe ori ragaie dormind. Daca se trezeste, il mai mangai putin pe spate, mai fac 2 pasi cu el....adoarme. Scutecul il schimb noaptea si aproape de fiecare data inainte sa ii dau se pape. De fapt, verific si daca e ca gogosica tare, inseamna ca e musai de schimbat . Si oricum, ma anunta el, ca iar se frichi' si nu suporta sa stea neschimbat.

gata, ies, ma duc sa ma pavoazez de dormaret

fete! All!..NB

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Noi ragaim la fiecare masa, ca stiu ca scutesc din spectacolul de colici... a mea e fomista rau si aud efectiv cum inghite aerul... nu as putea sa o las asa...
Mamica incognito daca nu exista contraindicatii medicale nu vad de ce nu ai incerca... si de ce incognito? De ce te feresti iubita, e ceva rau ca BB tau a gasit tzitzi si trage de ea? E un lucru foarte bun zic eu.... altele se chinuie si nu mai reusesc sa ii faca pe BB-ii lor sa se intorca la tzitzi dupa ce au facut cunostinta cu Dl. Bibe....

Mergi la inceput