Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

draga mea Lumi eu spun ca merita sa incerci ... de dragul lui Annabelle ...

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bun gasit

Ma tot screm de ieri sa scriu pe aici, dar iata ca nu am reusit...
Am vazut din urma ca vreti sa va apucati de cura de slabire... bafta celor care incearca; la mine a functionat datul jos prin alaptare si desigur, metabolismul bazal, care arde tot ce prinde .

Simina - mi se pare super ca ai ramas 'pustoaica'.

Ramonika - vad ca si tu ai prins-o pe Ruxi hlizindu-se de-a dreptul

Andre - ma prostesc la Santiago, de ce ma intrebi? Ma 'suspectezi' ca nu ma prostesc eficient? Nu stiu cum sa fac sa-l distreze, in continuare se hlizeste singurel pe masa de infasat, daca imi arat mutra in raza lui vizuala, devine serios . As mai face ceva speculatii pe tema asta , dar termin postarea si ma duc sa ma imbrac pt o petrecere (la care voi sta 2 ore max, ca de obicei ). La tine rade Chiara?

Laurairina - nu esti singura cu barbat acasa caruia nu-i plac "bidoanele" prea mari

mda, postez si revin la noapte sau maine, ca tre sa plec

pupici la fulgusori!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

asa...acum sa-mi spun si eu off-urile

Sabina m-a frecat azi-noapte pana la 3 si ceva cand a adormit intr-un final mormaind si tzocaind la suzeta ... s-a trezit la 5 pt papa , a adormit la loc pana la 8 cand era fresh, iar eu zombie

am o intrebare: cum faceti noaptea? dupa papica (indiferent daca e LM sau LP) ridicati bb sa scoata aerul sau nu?

eu am incercat si sa o ridic si se trezeste de tot si sa nu o ridic si atunci o doare burtica rau si de multe ori se trezeste

voi cum faceti?

m-am hotarat sa renunt de tot la LP...de unde doctorita mi-a zis sa-i dau 2 mese pe zi de LP, eu m-am ambitionat, bag ceai de stimulare la greu si am ajuns sa ii dau doar seara vreo 40 ml completare ca sa o stiu satula si sa doarma bine...sper sa reusesc sa renunt de tot la el.

ps: Lavi ti-am admirat flacaul la baita...sunteti adorabili

Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Ancutza, eu il ridic pe Damian sa dea aerul afara chiar daca mi-a adormit la san ...si de cele mai multe ori se trezeste si uite-asa o luam de la capat cu maraiala... ma oftic ca adoarme bine la san dupa ce papa, dar e mai bine asa pt el!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Romanitza multumesc de raspuns, pai asta inseamna ca daca adoarme la 3, la 5 dimineata sa o iau de la capat cu chinuiala...nu cred ca rezist in stilul asta...

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

ancutza eu nu il ridic pe robert daca adoarme si nu plange dupa aia din cauza burticii. noi nu am avut colici si sper sa nu facem, dar ii dau seara 10 pic de espumisan pt ca il ajuta la scosul gazelor.

mamica implinita de bebe Robert Andrei
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna seara,
Diana m-ai lasar cu gura cascata dupa ce am citit articolele de mai sus. Asa cum scria si in primul articol :"unele mame nici nu stiu ca o mama adoptiva poate alapta"...eu una eram una dintre aceste habarniste. Despre realaptat mai auzisem vag, dar sincer credeam ca is basme, acum ca am vazut scris negru pe alb m-am convins.
Pfoai....inseamna ca eu nu ma straduiesc indeajuns cu alaptatul, daca nu am fost in stare intr-o luna si ceva sa redevin la alaptatul la san exclusiv. Poate ca mi-ar trebui o pompa mai pro.... zic si eu. Eu am una din aia de la baby nova tip seringa si cand erau sanii pliniiiiiiii...scotea si ea, dar acum mai mult imi scoate ochii decat lapticul. Hmmmmm...oare nu aveti vreuna dintre voi o pompa electrica mai buna pe care nu o mai folositi?
Oare la noi in tare se gaseste undeva dispozitiv din ala de la medela??

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mnaseara..

Ancutza, eu nu o ridic noaptea sa ii scot gazutele, ca daca insist sa le scot, reusesc doar sa o trezesc..E adevarat ca spre dimineata e frichinita rau. Acum de 2 zile am mutat-o in patutul ei, si o iau doar sa ii dau sa pape la mine in pat, dar tot asa in pozitie culcat o si mut repejor la ea in patut. La fel, am renuntat si la schimbatul pampersului pe timp de noapte, tot ca sa nu se trezeasca..

Vin si io sa pup mamica incognito, esti belea rau. Sfaturi nu prea stiu sa iti dau, dar daca mai prinde tatzili eu zic sa insisti..cine stie..poate se intoarce lapticu

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Carla eu am dus-o pe Sabina de la o luna prin centru comercial ...nu am avut cu cine sa o las, spre surprinderea mea a fost foarte cuminte

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Si eu am renuntat s-o mai ridic daca adoarme la san am constatat ca oricum nu scoate gazele noaptea nici daca se trezeste, ma chinui degeaba. Daca se agita dupa ce am pus-o in pat o ridic o plimb un pic, se linisteste (exceptional ragaie) si o pun in pat si nani.

Ancutza, ma bucur ptr decizia ta! In opinia mea e cea mai buna cu putinta si sunt convinsa ca o sa reusesti sa scapi de tot de lp! Si pe pediatra aia schimb-o te rooog!

Monis, distractie placuta la petrecere!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput