Fulgusori de nov-dec 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
laviniablaga spune:
Broscutza sa speram ca micutza ta isi va reveni si te va lasa sa forumesti cu noi!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
mart.apr09 spune:
Am intrat "sub acoperire' pentra ca am o problema mai delicata si nu vreau sa citesca "cineva"...sper sa va dati seama cine sunt dar sa nu-mi raspunde-ti folosindu-mi nick-ul
Stand cu pe piept, bluza cu nasturi, se descheie un nasture si am surpriza sa vad cautand cu gurita....astept sa vad ce face, si ...imi prinde sfarcul si suge cu putere..da nu are ce asa ca il/o ridic imediat.
Oare as mai putea produce lapte acum dupa 3 luni ???...daca storc iese o picatura doua....da atat
Si dc ar fi sa stimulez lactatia prin medicamente/ceaiuri as mai avea voie sa alaptez dupa ce am luat pastile pt oprirea lactatie(care oricum nu era)si-am mancat si consumat de toate??????????
crlp spune:
seara buna dragi mamici,
nu am mai intrat ca am fostacaparat de BB si am avut si treaba, am fost la Asistenta sociala am depus actele pt. trusou, alocatie copil si cea de la stat
ieri BB mi-a vomat pt. prima data cu jet si pe gura si pe nas si m-am speriat f tare; stiu ca vi s-a intamplat si unora dintre voi ca am mai citit pe forum
Matei plange cam tare cand face caca, cand se screme, ai vostri au astfel de probl?
de asemenea de multe ori dupa ce mananca si scoatem aerul ( destul de greu) il apuca sughitul si apoi vomita putin...
dragelor si mai am o proble., ma dor f tare sanii
ieri seara m-am muls, azi m-am muls de 2 ori sa vad cam cat papa fii-miu ca e tare lacom si pare ca nu se satura niciodata
aseara am muls cam 120 ml, dar nu-l mai alaptasem de pe la pranz si vreau sa va spun ca tot nu s-a saturat, a trebuit sa-i dau si putin ceiut
azi nu am reusit sa mulg mai mult de 50-60 ml ceea ce e foarte putin pt. pitic si am suplimentat cu ceai
acum in schimb ma injunghie f tare sanii si nu cred ca-l mai pot pune la san in seara asta
m-am dat cu garmastan si mai tarziu o sa ma spal cu apa fierbinte si o sa ma ung din nou
mai stiti si alte remedii?
am devenit mai cumintei, acum stam treji si fara sa plangem, vorbim cu mami, cantam, dar nu prea mult ca ne plictisim sau ni se face foame si incepem concertul :)
dragelor, voi cand v-ati scos puiutii la plimbare cat timp ati stat afara pt. inceput?
ati crescut timpul pe parcurs, cum ati procedat?
eu acum aerisesc cu el in camera imbracat ca pt. afara cam 10-15 min zilnic
i-ati dus in centre comerciale cand erau asa micuti ca al meu(2-3 sapt)?
Lumi_Richard spune:
Draga mamica Mart.Apr,ce coincidenta,ceva similar mi s-a intamplat si mie ieri!!! Cu toate ca era satula,m-am trezit ca-mi intinde sfarcul ca pe prastie! Eu nu am luat medicamente de stopare a lactatiei....dar buna intrebarea,oare ar fi vreo sansa sa avem lapte din nou si sa alaptam? Mie mi se rupe inima ca nu pot...atat de mult mi-am dorit sa o alaptez!!! Imi imaginam dinainte sa se nasca cum va fi sa o am la pieptul meu,dar noi nu am avut norocul asta decat 10 zile,care parca nici nu au fost...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
DianaR spune:
Mamica undercover , teoretic se poate. Chiar si mamele adoptive pot alapta. Uite aici niste articole: http://www.storknet.com/cubbies/breast/AS-relactation.htm
http://idahopublichealth.com/wic/files/relactation.pdf
Si mai sunt o gramada daca dai pe google relactation le gaseti. E un semn bun daca a incercat sa suga, eu zic sa mai incerci. Nu conteaza ce-ai luat pana acum, medicamentele au iesit demult din organismul tau deci nu ar trece in lapte. Te pup mamica-stim-noi-bine-care-esti-dar-nu-avem-voie-sa-spunem!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Ancutza_Bro spune:
buna seara...
mamica "incognito" daca zici ca mai curge putin laptic eu cred ca ai putea sa incerci sa stimulezi productia...nu cred ca alimentatia anterioara are vreun efect nociv...daca incepi sa papi ce trebuie si bagi ceaiuri pt stimulare la greu si ceva pastilute chiar ar trebui sa revina lapticul...si bebe pus la tzitzi, el e cel mai sfant remediu ...eu asa cred
bafta multa si un
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
raluci_b spune:
mamici, daca ezista o urma de speranta profitati de ea, eu zic ca se poate, mai ales daca va doriti, stiti cum este, creierul face legea
carla, eu l-am scos intai pe terasa cate 10-15 minute, dar pt ca a fost cald l-am lasat si cate 1 ora. eu nu l-am dus in aglomeratii ct a fost asa mic, acum cum crezi tu, dar eu zic ca-i cam mic, plus ca sunt dirferentele astea de temperatura, virusii sunt in floare
daca ai probleme cu sfarcurile eu recomand cu caldura mameloanele de silicon pe noi astea ne-au salvat, si acum tot cu ele mancam
Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze NOI cu bubu
DianaR spune:
Broscuta, noroc ca te-a lasat bebelina sa dormi si ai avut timp de forumeala. Am patit-o si eu cu Teodora, o saptamana a dormit tare rau ziua, in reprize de maxim juma de ora si sugea la 2 ore. Azi a dormit ca disperata si a mancat tare prost, mie imi pocneau tzatzele toata ziua si am umplut o gramada de tampoane...
Carla, nu inteleg cum te dor sanii? Te dor mameloanele? Ai ragade (rani?) prima luna e normal sa te doara chiar daca nu se vad rani evidente, tot ce te pot sfatui e sa insisti cu alaptatul chiar daca doare, sa stai cu sanii mult la aer si sa te ungi cu o crema cu lanolina. Verifica-l si pe Matei daca nu are depozite albe pe interiorul obrajilor sau pe limbuta si care nu se duc decat greu si lasa o pata rosie in loc. Atunci e candida si de asta te dor mameloanele.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
laviniablaga spune:
mamica incognito...eu zic sa incerci...ca nu pierzi absolut nimic! te pup!
laviniablaga spune:
SHTEPHY UNDE ESTI? MI-E DOR DE TINE