Fulgusori de nov-dec 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Romanitza l-am adaugat pe puiul tau in gashka fulgusorilor nostri. Aici il poti vedea:Justin Damian

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

La sfarsitul lui Februarie va trebui sa fac o calatorie cu avionul (si cu bebe la purtator). Stiti cumva daca este permis in avion cu scaunul de la masina pt bebe? Sau au ei asa ceva in dotare (sa nu mai iau de acasa, oare)? Apoi, stiti cumva daca se plateste bilet/o anumita taxa pt bebe? Sau difera de la companie la companie?

Orice alte informatii in legatura cu zborul, lucruri permise/nepermise, mi-ar fi de mare folos. Banuiesc ca nu pot alapta acolo, deci va trebui sa ma mulg de acasa. Care este gramajul maxim de lapte pe care il pot lua cu mine in geanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Smarandita, cand am fost in Turcia a doua oara era o familie cu o fetita de 3 luni in avion. Era in scoica ei si doar la aterizare si la decolare a trebuit s-o tina in brate. De alaptat poti alapta linistita, eu i-am alaptat pe ai mei pe avion fara probleme. Zic eu ca-i mai usor decat cu mulsul. Ptr zboruri lungi unele companii iti ofera un patut special. Ptr copilul sub 2 ani nu se plateste nimic de obicei daca il tii in brate tot drumul, probabil daca vrei sa-l ti in scoica platesti bilet si ptr el sau speri sa mai existe locuri libere in avion. Cel mai bine e sa contactezi compania cu care zburati sa vezi ce si cum,
lichide nu ai voie mai mult de 100 de ml intr-o sticluta, dar zicea Mihamora (parca, sper ca nu ma insel) ca daca desfaci si bei in fata lor te lasa si cu mai mult.
Edit de pe site-ul tarom: Regimul lichidelor din bagajul de cabina:

Transportul lichidelor, aerosolilor, gelurilor, cremelor, pastelor etc. în bagajul de cabina; al pasagerilor care tranziteaza sau au ca punct de plecare, indiferent de destinatie, aeroporturi din interiorul Uniunii Europene este acum restrictionat la o cantitate maxima de 1 litru, în recipienti de maximum 100 ml. Acestia trebuie sa fie plasati într-o punga transparenta, resigilabila.
Transportul medicamentelor, al alimentelor pentru nou-nascuti si al unor alimente necesare unei diete speciale pot fi acceptate în bagajul de cabina, fara a fi introduse în pungile speciale, transparente si resigilabile.

Lavi ti-am vazut brotacelul la baita.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
La sfarsitul lui Februarie va trebui sa fac o calatorie cu avionul (si cu bebe la purtator). Stiti cumva daca este permis in avion cu scaunul de la masina pt bebe? Sau au ei asa ceva in dotare (sa nu mai iau de acasa, oare)? Apoi, stiti cumva daca se plateste bilet/o anumita taxa pt bebe? Sau difera de la companie la companie?Orice alte informatii in legatura cu zborul, lucruri permise/nepermise, mi-ar fi de mare folos. Banuiesc ca nu pot alapta acolo, deci va trebui sa ma mulg de acasa. Care este gramajul maxim de lapte pe care il pot lua cu mine in geanta?
Trebuie neaparat sa vorbesti cu compania cu care zbori. Si eu am zborul programat, dar compania cu care merg eu ne obliga la scoica, fara sa cumparam bilet. Am voie cate 100 de ml de lichid pe persoana in bagajul de mana sau pana la un litru, daca beau la granita lichidul respectiv. Daca mai ai nevoie de informatii, ti le dau cu drag. Si buna ziua la toate fetele si baietii, va pup doar din zbor ca sunt din nou de serviciu la bucatarie, pentru ultima tura de musafiri, respectiv prietenele mele de suflet de prin tara. Va multumim din inima pentru comentarii la poze. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Diana, cu siguranta te-a amuzat discutia mea cu el, dar trebuie sa ne prostim mereu ca sa nu planga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Multumesc frumos Lavinia! Esti o draguta!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Diana, cu siguranta te-a amuzat discutia mea cu el, dar trebuie sa ne prostim mereu ca sa nu planga!

Teodora te-a ascultat cu maaaare atentie!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

multumesc mult fetelor pt sfaturi
pt linistea mea o sa incerc sa ajung la un gastroenterolog, am eu mai multe intrebari la care as avea nevoie de rapuns
gabitza si eu stiu ce zice si laura, lichidul incolor e suc gastric
toate fetele care vad ca si-au cam luat vacanta de la forumeala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Teodora te-a ascultat cu maaaare atentie!

sper ca i-a placut! zic si eu...daca i-a captat atat de mult atentia!

Romanitza, cu multa multa placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

buna fetele
sorry ca nu am mai intrat, dar am avut niste zile mai grele, fata a fost agitata, nu prea a dormit ziua, iar noaptea numai la 12, 1 incolo...
mi se pare ca are ea ceva dar nu as vrea sa devin paranoia...
azi in schimb a dormit toata ziua, am trezit-o ca sa manance, ca trecusera 6 ore si ea nimic.... doar mai scancea in somn...
asa ca am avut timp sa citesc efectiv 2 capitole si jumatate.... am capul patrat la ora asta, dar as vrea sa la transmit un maaare lui monis si shtephy care si-au amintit de mine.
un pupic special pentru laurairina care mai raspunde la posturile mele
am citit despre dymomo - va transmit ganduri bune si sperante de refacere rapida - offfff si multe altele.... botezuri.... vaccinuri.... hmmmm ah, si carla vreau sa iti transmit ca sotul tau se numeste TERORIST si daca as putea l-as urmari si l-as ......... ma abtin....
mi-e greu sa mai fiu la zi cu voi daca fata mea o s-o tina tot asa....
La Multi Ani pentru mamicile si fulgusorii sarbatoriti zilele astea.
Sunt bulversata de cat am citit intr-o zi....
ah, mai vroiam sa spun ca am observat ca va place titulatura lui monis de mamica ZEN pe care mi-a inspirat-o
In orice caz va pupicesc si poate mai vorbim....

Mergi la inceput