Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
danyelana asteptam cu nerabdare pozele cu bb Arthur
...din ce zici tu akl e un dulce...
mariucasara ... asteptam vesti...ca sa scoatem motatele ![]()
mie akm mi-a luat sotul analiza la urocultura si scrie ECOLI...e infectie nu?? 

... si sensibil la augmentin si alte chestii 
decenuela,cristies....abia astept sa citesc povestile voastre 
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
Din pacate bacilul e-coli inseamna infectie urinara. Ti-a facut si antibiograma sa vezi cu ce antibiotice poate fi tratat?
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze
mariucasara spune:
cris_mario
eu am senzatia ca nasc de marti asa ca mai tineti motatele un pic in dulap pana apar semne clare.
Din pacate E Coli e o bacterie si inseamna ca ai o infectie urinara. Partea buna e ca se trateaza. 
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
38+
Sebastian Petru
AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...
dandanaG spune:

Am aparut si noi!
In primul rand multe

ptr mamici
Bun venit pe lume bebeilor si bebelinelor, SA FITI SANATOSI,VOIOSI,PAPACIOSI, SA ADUCETI MULTE BUCURII PARINTILOR VOSTRII!
Multumim mult fetelor ptr incurajari si cuvintele frumoase.Am citit din urma si mi-au dat lacrimile. Sunt cam lacrimogena
de la un timp![]()
Am vazut poze cu bebei frumusei si grasunei 

tuturor
Noi suntem bine, BB DRAGOS ANDREI creste, ne cam chinuim cu mancatul, dar vad ca mai sunt fete care au aceleasi problemute, adormim repede la san,la inceput am papat si completare cu seringa lapte muls de la mami.
Dr. din maternitate ne-a zis ca bebe ar trebui sa suga cam 30-40 min sustinut.
Noi avem toane 15min sustinut sau 30min mai somnorosi dar am observat ca se satura si nu mai vrea completare. Nu vreu sa-l fortez caci pe urma da afara. Bebeii vostrii cam cat sug?
De pe la 1 noaptea l-a duirut
si burtica si cerea tzatza din juma in juma de ora
Dana, mamica de
Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
cris_mario spune:
mariucasara,gratiana
akm scrie doar E COLI>10 000 UFC /ML
SENSIBIL LA: norfloxacin,ciprofloxacin,pefloxacin,augmentin,cefuroxim,ceftazidim
ATAT !!!
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
Da, ai si antibiograma. Ecoli e sensibil la antibioticele enumerate ceea ce inseamna ca doctorul iti va prescrie unul dintre ele, dar care sa se poata lua si in sarcina. Mai mult nu ma pricep.
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze
evyme spune:
Neata si de la mine fetelor!
Slabuta activitatea la schimbul 3... Dar asta e de bine, inseamna ca v-ati odihnit, nu? Eu am dormit destul de prost, cu dureri de coaste care nu cedau decat cand stateam pe spate 

in ciuda muntelui de perne pe care dorm...
Citi si poveste de Decenuela cu nasterea minunii de la miezul noptii - o poveste foarte frumoasa si din care razbat multe sentimente placute 

Cu fiecare poveste pe care o citesc imi doresc tot mai mult sa vina mai repede clipa cand imi voi tine si eu puiul la piept... Stiu ca e bine sa stea cat mai mult in burtica, vom vedea marti ce ne zice si dr gine in legatura cu IR-urile alea pacatoase... Cred ca o sa cad intr-un butoi, ca parca nu mai am rabdare si vreau sa-l vad pe bebe si sa vad ca e bine si sa-l tin in brate si sa-l iubesc mult...
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
gratiana77 spune:
Ma pregatesc sa plec si eu in oras. Azi am planificat sa deschid contul pt alocatie, ca deh, trebe stransa zestrea. Pe urma sa ii duc sotului costumul la curatat si platesc o banca. In felul asta imi fac si plimbarea zilnica.
Va citesc mai tarziu. Spor la povestit!
37+
(Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze
tomaca spune:
Felicitari noilor mamici si bun venit noilor pufuleti!!!!

S-au intamplat multe de cand nu am mai intrat pe forum. Am avut ceva treaba pentru servici, plus ca mergand la doctor am capatat un fel de raceala - nevralgie puternica. Ne miscam greu si obosim imediat si facem si din cauza aceasta mai facem si tensiune si dureri de cap. Asa ca mai mult stam in pat fara efort sa nu provocam tensiunea.
Si eu am avut infectie cu bacilul E coli. Mi s-a prescris de fiecare data antibiotic UNASYN 1 la 12 ore. Am sa ma uit sa vad la ce era sensibil E coli al meu.
Dupa marti (cand aveam 36 s si 3,2 kg), am avansat cezariana cu 1 zi, pe 26 ianuarie. Am niste emotii pana il vad intreg si sanatos!!!!!!
36+
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 FELICITARI BEA SI MARIA!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu am fost ieri la control si tocmai bine dr meu pleaca din tara in jurul DPN-ului la o conferinta ![]() . Avand la prima tura cezariana si tura asta presupune tot cezariana. Problema e ca mi-a spus ca ma poate programa inainte sau sa imi recomande un coleg in cazul in care se intampla atunci.Eram foarte sigura daca ma intreba in timpul sarcinii ca o sa vreau sa ma opereze dupa ce am intrat in travaliu dar acum ... ![]() ![]() . El mi-a spus ca e foarte important ce simte mama ca cica ea stie cel mai bine ![]() . Cand vrea el sa ma bage voi avea 38 si 6 zile. Inclin sa merg pe drumul initial sa intru in travaliu intai si pe urma operatia, cred ca asa o sa ramana dar ma seaca la culme ca stau acum sa ma gandesc atat la treaba asta cand mi se parea evidenta si cea mai buna cale. E clar ca atunci va fi si bebe si eu pregatiti. Cel putin acum eu ma simt super, nici nu zici ca sunt insarcinata si nu prea cred eu ca sunt "pregatita" de nastere ![]() .Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian |
Pai si cate zile lipseste dr? Eu de ex am ceza programata la 39s si 3 zile. Acum eu stiu ca e bine sa il tii p bebe cat mai mult, dar data propusa de dr nu e f devreme, asta daca vrei sa stai on the safe side
37+
Yannis