Bravoooo BEA si MARIA! Pufuleti 2010! (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

FELICITARI BEA SI MARIA!!

Eu am fost ieri la control si tocmai bine dr meu pleaca din tara in jurul DPN-ului la o conferinta . Avand la prima tura cezariana si tura asta presupune tot cezariana. Problema e ca mi-a spus ca ma poate programa inainte sau sa imi recomande un coleg in cazul in care se intampla atunci.Eram foarte sigura daca ma intreba in timpul sarcinii ca o sa vreau sa ma opereze dupa ce am intrat in travaliu dar acum ... . El mi-a spus ca e foarte important ce simte mama ca cica ea stie cel mai bine . Cand vrea el sa ma bage voi avea 38 si 6 zile. Inclin sa merg pe drumul initial sa intru in travaliu intai si pe urma operatia, cred ca asa o sa ramana dar ma seaca la culme ca stau acum sa ma gandesc atat la treaba asta cand mi se parea evidenta si cea mai buna cale. E clar ca atunci va fi si bebe si eu pregatiti. Cel putin acum eu ma simt super, nici nu zici ca sunt insarcinata si nu prea cred eu ca sunt "pregatita" de nastere .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian

Si doctorul meu pleaca in perioada in care trebuie sa nasc, ceea ce inseamna ca voi ramane pe mana altcuiva. Inca nu am vorbit cu el pt ca de-abia luni merg la control. Bine, la mine nu se pune problema de programare ca eu nasc natural si aici nu poti stabili o data certa doar daca e vorba de inducere, dar nu e cazul meu. Si am stat si eu si m-am gandit ce imi doresc mai mult: sa vina bb mai repede pe lume ca sa il nasc cu dr. meu sau sa vina la termen si sa il aduca pe lume altcineva. Si m-am framantat cateva zile cu chestia asta desi, vorba ta, stiu ca cel mai bine e sa vina bb la termen chiar daca dr. e plecat. Acum ma simt linistita, sunt convinsa ca dr. nu ma lasa de izbeliste pt ca de fiecare data cand a fost plecat m-a lasat la un alt doctor in care are incredere.
Plus ca si eu ma simt asa de bine ca parca nici nu ar trebui sa nasc in curand. Lunile astea de sarcina sunt mult mai usoare pt mine decat cele de inceput, chiar daca nu mi-a fost foarte rau si nu am vomitat in perioada aia.

37+ (Amaris-Stefania)
AMR 2 saptamani si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

In ordinea in care imi amintesc intrebarile...
Am baut cafelutza in prima si a doua zi de cand am venit acasa. Iri nu am baut ca nu am avut timp... Am baut si pe la sfarsitul sarrcinii Jacobs night and day. e decofeinizata... Si nasa mea bea desi alapteaza si nu a avut probleme pana acum ...fata ei nu are decat 4.5 luni.

Ne-am acomodat una cu celalat... e greu sa nu te acomodezi... nu vreau sa zic si apoi sa nu mai fie...... dar am un copilas super cuminte.... o schimb de fiecare data cand sse trezeste si apoi o alaptez si acum am vazut ca dk mai face ceva intre timp, iar o schimb, mai bagam ceva la stomacel si apoi sleep.... de voie... ieri mi-a dormit si 3,5 ore...

Eu mai am dureri de la operatie ... e normal... acum ma mai odihnesc, am vazut ca pot sa ma trezesc noaptea... la inceput mi-era frica si asadar si prin urmare nu mai dormeam... pana ieri dimineata cand am tras si o rafala de plans si apoi somnic si apoi mi-am revenit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

eu urmaresc cu Daria albumele foto cu bb de pe forum
pe ale ei le-a vazut de cateva ori
comentam ,imi spune ce ii place mai mult
si din cand in cand baga si cate un "asa o sa fie si Miruna?"

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

eu suntmpe la cap 100.. so...
ayanna vad ca ti-ai intrat in aine la capitol "rotund" felicitari... nu cred ca se supara nici o tehnicutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimi
forumul asta se misca precum lauzele. nu stie ca astea cu ceza au o durere in asteptand sa se incarce

azi am inceput sa ne simtim si noi oameni, vorbim, ne miscam "natural" (anume: cocosata, incet ca babele, ma tin de ce apuc, dar...ajung la baiesi unde mai vrea muschiul meu, intr-o raza de cativa metri). insa comparativ cu ieri e parfum.

ema a inceput si ea sa pape cum trebuie, adica sa nu mai adoarma in primul minut dupa ce o pun la tzitzi. cred ca ii e frica sa nu ii fac vatatai la cat o ciupesc de maini si picioare ssa se scoale si sa traga tare.doarme cam mult, dar...asta e ritmul ei.i-au mai dat si completare ieri, dar de aseara e full tzitzi, care se umplu incet si sigur, astfel ca azi au inceput sa curga, mai ales cel "liber" in timp ce ema papa la celalalt.

am citit cateva pagini, pe diagonala, ofc,asa ca sa zic macar:

BRAVOOOOOOO, BEA!!! BINE AI VENIT (IN SFARSIT!!)IVAN!!!
BRAVO, MARIA!!

multumim tare mult pentru aprecieri la adresa lui "arici pogonici" (botezata asa de fetele de la bebei), alias "prodigy mic", adica IRIS EMA

am observat si ca au iesit multe fete dupa cortina, ma bucur muuult. si binenteles ca umpleti capitol dupa capitol, sper sa recuperez si eu...candva

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze
AMR 5 ziulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel

danyelana nu ne zici nmk despre voi???

xela,gratiana imi pare rau ca dr vostri chiar akm au conferinte....

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Sa va povestim acum un pic despre noi. Arthur a stat trei zile la terapie intensiva si ni l-au dat in camera abia sambata seara. Nu are inca putere sa suga foarte mult, adoarme cu tzitzi in gura si poate sta si doua ore. Si cum in maternitate a pirdut destul de mult in primele zile, a trebuit sa ma mulg si sa-i dau laptele meu in completarea sanului. E cam chin dar pt pui facem orice. Problema e ca pompa din spital mergea super asa ca am inchiriat tot de la ei o pompa pt acasa si asta nu tragea nici macar un strop. Asa ca marti seara cand am venit de la spital, pe la 7 cand sa bag masina in functiune si sa dau copilului ca incepuse sa planga ne-am trezit in fata unui zid. S-a intors sotul la maternitate, a schimbat-o (cu una care nu a fost ma breaza ) si fetele de acolo -au dat si lapte artificial, in caz ca... Noroc cu ala ca alfel nu se linistea mititelul
Miercuri ne-am intos iar la spital ca sa rezolvam cu masina si in acelasi timp sa trag laptele de la mine caci imi devenisera sanii pietroi.
Acum am alta masina, luata din alta parte si pare sa mearga mai bine.

Bebe e cumintel, suge la mami si ar sta toaa ziua numai cu nasul lipit de mine, iar eu si tati suntem indragostiti pana peste cap de puiul nostru scump. Pozele inca nu le-am descarcat dar o vom face repede-repede si il veti vedea.

Noi incepem sa ne obisnuim cu statutul de parinti, totul se invarte in jurul lui si e trezim ca mancam de seara pe la 23 sau ca imi fac baie la miezul noptii pt ca nu am avut timp. Dar uiti de toate cand iti tii minunea in brate si se uita la tine cu ochi mari de veverita.

Va pupic si incerc sa recuperez si eu putin in urma desi nu stiu ce sanse am.

Acum 37+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 3 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
Am intrat in luna a noua !!!!

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

cris_d ma bucur ca apuci sa ne scrii despre voi....cu acelasi ton haios
pe mine m-a programat la operatie pe 18 si primul gand a fost ca fetele noastre se vor nastwe odata
dar de..Ema fata cu personalitate

e o super dulce piuiutza ta

refacere rapida si cat de curand sa incepi sa zburzi

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cris .d trece , trece..ai experientza....bine ca e mai bine..parca nici nu vreau sa-,mi mai amintesc..mersul de baba...hehe...aoleu si faptul ca nu ma puteam lasa pe buda...
cat mai stati?

danyelena da...nasol cu reanimarea...dar biune ca suntei acasica si va acomopdati cu noul statut..

eu am incercat sa scriu si eu o povestioara..nu stiu cat de bine am nimerit-o dar mi-am salvat-o s-o citesc peste ani....cand neuronul de baba va fi mai praf ca cel de gravida.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147279

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza fetele!
Ma bucur sa citesc vesti de la noile mamici. Cate o pentru fiecare si un pupic pe fiecare talpita roz de bebe.

Noi suntem in aceeasi stare, contractii dureroase, neregulate, bebe jos de tot...Si asteptam in continuare...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput