Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*
Raspunsuri - Pagina 5
madalina84 spune:
Chiar nu a sunat-o nimeni pe AIDA noastra sa vada ce e cu ea??? ca au trecut destule zile de cand nu ne-a mai zis nimic
...eu sper sa fie doar ocupata
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit 
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 [quote toti prietenii mei stiu cum ai nascut tu! nu o sa uit in viata mea "mi s-a rupt apa!" ![]() Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre ![]() ![]() |

nu a fost aida cu 'mi s-a rupt apa?'www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå
[/quote]
intelege-ma te rog

cand o zice baiatul meu cred ca ma luati de pe jos cu buretele...
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
Iulika29 spune:
Ioanna mami, normal ca te inteleg..Cine så le tina minte pe toate..
Oricum tu esti o draguta si nu te pot uita ca ai apårut in revista MAMI
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Mådå Aida e bine..inainte så scrii tu i-am scris pe mess fara så ma gandesc ca imi va raspunde dar mi-a raspuns..I-am zis ca ati intrebat de ea si va scrie ea un post mai tarziu.
.E oki decat ca a fost putin ocupatå.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Lullaby_2009 spune:
Kemsy ce baiat frumos am vazut in poze si ce elegant a fost in ziua botezului, are niste ochi
. Mami tu esti o frumoasa. 
Iulika iti vei aminti mereu cu placere de ziua in care Brucu a implinit 5 lunite pentru ca ti-a facut un cadou nepretuit. A spus MAMA.
Imi pot doar imagina cata bucurie ai simtit in acel moment.
Astept cu nerabdare momentul cand va spune si Alex, ma ia cu transpiratii numai cand ma gandesc. Pana atunci ma bucur de orice sunet aud de la el. Deja sunt topita dupa raspunsul lui printr-un zambet larg la atingere sau cand pur si simplu ii zambesc, ma dor falcile in fiecare dimineata, dar e cea mai placuta durere. 
Cred ca am uitat aseara sa urez la multi ani Evei, asa ca te rog sa primesti urarile mele cu o mica intarziere.
Sa fie sanatoasa, sa cresca mare si frumoasa! 
lutoniana spune:
Se pare ca in familia Monique avem o saptamana italiana in ale mancarurilor.
Si eu vreau reteta....ca sa le umplu cu legume
dar nu stiu daca se fierb inainte sau se fac daca le bag la cuptor ....
Cristina eu mancam dinastea la 4Amici in Brasov ....dar erau umplute cu carnita ...yamiii
mada tare mai imi vine sa te pup cu tatal tau care si voua v-a dat biscuiti...offff ca mama inca incearca sa ma convinga la telefon ca ii e sete lui David
si ca de ce sunt incapatanata si nu incerc macar sa vedem daca o bea sau nu.....Sunt sigura ca daca ar fi aici i-ar baga niste apica 

Iulika Bruculica e cel mai tare 

Crystina acum dupa ce am citit ce ai scris mi-am amintit ca si la cursurile de alaptat ne zicea ceva cum ca sa-i punem in fata mai multe chestii de papa ca isi va alege singur ce sa pape.....dar eu nu am bagat la cap ca atunci eram setata sa invat cum e cu lapticul asta...sa nu pierd trenul....si nu ma puteam concentra la lucruri care mi se pareau foarte indepartate 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
gata.. dupa ce am citit, DIN NOU, povestea nasterii lui brucu' si am rememorat clipele de atunci... ma duc sa ma culc.
si am incurcat replicile (cred) dar mamicile sigur NU. despra Aida stiu alte lucruri cunoscutii mei... sunteti vedete, ce sa mai!
pup cu drag si pe Aida
somnic usor!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

andraiulia spune:
'Seara!!!
Iulik[/red[]. felicitari multe pt MA-MA!!! Sa-ti traiasca puiul micutz!!
Mada, multam tare!!
[red]Ralu, am vazut pozele de la botez. Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe cea in care aveai lacrimi in ochi. Cred ca te uitai la pui. Si cea dinainte... Si era asa de dulce cu sepcutza lui mica dormind la tine in brate....
mary_07 spune:

awaiii,iar am adormit pe unde am apucat...Gooddd,bine totusi ca adorm prin casa si nu in afara ei
Mi-am facut o cafea si ma apuc iar de scris
(nici macar nu va mai atinge cuvantul,nu-i asa?, e ca si cum as zice ca beau apa
)
Eheee,da' cine-a fost azi mandra pan' la luna si-napoi? Ha,ha????
Atat mi s-a spus ca arat de bine, de atunci cand am ajuns acasa m-am uitat in oglinda si mi-am zis "hai ma ca nu-s chiar cat fulga
un pic de aici,un pic mai muuuuuult de aici si revin si io la ce-am fost odata"...da' mno,va dati seama,ce altceva puteau si aia sa zica ?
Nu va spun cat am luat ca mai dati si cu rosii dupa mine![]()
Iulika,felicitrai pt frumosul cuvant

are mama baiat mare

Puiutul Irinel,azi noapte pe la 12 chiuia de zor,radea si era cu bulanele la vedere 

Si daca tot e trecut de 12.....
La Multi Ani Vik!!!
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
madalina84 spune:
IULIKA
,sarumana de vesti despre AIDA
Ma uitam acum pe blogul NELEI sa vad si eu ce se scrie pe un blog ca nu am intrat in viata mea
.Nu am citit tot dar am vazut ca scrie cam ce face in fiecare zi,povesteste de excursii, e bine,bravo voua celor care v-ati facut si vreti sa le lasati amintiri la pici.Daca m-as apuca si eu sa scriu si ar citi fii-mio cand va fi mare va zice ca masa e nebuna,caci in momentul de fata nu prea am ce sa scriu decat ca mie tare frica ca Irinel ii va iubi pe ei mai mult decat pe mine,ca simt ca mi-l sufla de sub nas
,oare sunt nebuna,geloasa sau neputincioasa si ma manifest asa?!?Nu-mi luati in seama postul asta,va rog eu dar scriu si eu sa ma descarc![]()
Sincer am momente cand m-as certa tare cu toata lumea sa ma lase singura cu baiatul meu,sa simt eu ca e intarita relatia noastra dar am si momente cand ma vad neputincioasa sa-i fac toate hatarurile lui fii-mio,sa-l spal,sa-l plimb prin casa,sa-l scot afara(acum iarna cu zapada) si inca cate vor urma
dar sper sa-mi dea D-zeu puterea care mi-a mai oferit-o si sa inaintam cat-un pas cat-un pas![]()
Si ca sa nu va mai ocup timpul cu prostiile mele cred ca am sa-mi scriu si eu un blog din asta sa-l pastrez pt mine...eu inainte scriam pe ce nimeream,am o foaie de cand aveam 12 ani si eram intr-o perioada proasta si raman asa cu o stare ciudata cand o citesc.
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
Rasplata a sosit