Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *48*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Seara buna fetelor!

Multumim de urarile pentru Ruby..chiar dc este cam tarziu va ofer cate-un pahar de sampanie

La Multi ani si celorlalti sarbatoriti de astazi.

Luto, cred ca (sper sa nu ma insel) Clau vorbea de "baby led weaning", un stil de diversificare care devine din ce in ce mai popular aici. Metoda e simpla: se incepe numai de la sase luni si nu se piseaza nimic. Ii oferi bebelusului o banana, un morcov fiert sau, sa zicem, o para si el va manca ce ii place. Pur si simplu, tanti care a introdus metoda asta Gill Rapley spune ca tranzitia la solide e de fapt motivata nu de foamea bebelusului ci curiozitatea. Ea explica ca probabilitatea ca bebelusul sa se innece atunci cand se hranesc singuri este redusa pentru ca ei sunt de fapt in control a ceea ce papica li se baga in gurita. Cica ei nu sunt capabili sa-si mute mancarica tocmai in spatele gurii (ceea ce duce la innec) pentru ca nu stiu inca sa mestece, iar masticatia se deprinde numai dupa cand se vor obisnui sa apuce si sa stranga cu manutele. Uite www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/babyledweaning/" target="_blank">aici mai multe informatii.

Eu cunosc pe cineva chiar aici in orasel care a inceput direct cu finger foods si ii merge foarte bine, dar personal eu nu pot incepe cu metoda asta pentru ca in aprilie ma voi intoarce la serviciu.

Imi da si mie cineva paroa de la mailu comun please! Vreau si eu sa o vad pe Raluk

Maria, eu te inteleg perfect cu intorsul la serviciu, sper sa iti iasa cum vrei tu!

Nela, pupam balerina tunsulica mica, e atat de finuta!

Andra, arati extraordinar, bravo tie!

Monica, sa mai scrii de Dragos ca si eu te citesc si na, nici Ruby nu se intoarce, nu-i place pe burtica si..nu adoarme de una singura deloc ci numai, spre disperarea familiei, daca ii cant si o tin de degetel. Te pup!

Ma duc sa citesc ca sunt in urma tare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iulika, cred ca te-ai topit de tot!

Eu mi-as dori tare tare mult s-o aud pe Natalia cum rade, deocamdata savurez zambetele.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Aha asa am zis si eu ca ce cuminti ati fost voi dar de fapt voi ati plecat la nanita toate
LILIAC normal ca ma uit de biscuiti,acu oi face eu cum vreau dar mai presus de toate e sa fac cum e mai bine pentru baiat si sa va spun sincer,nu eu i-am dat biscuite,nici nu aveam in cap ci mamicuta mea cu taticutul meu si iarasi imi vine sa rabufnesc si sa zic ceva de viata asta caci si sa vreau nu ma pot descurca singura si sunt la mana lor.I-am zis azi lui tata ca nu e bine sa-i dea biscuiti,el o tot tinea pe-a lui ca asa ne-a dat si noua,eu ca sunt alte vremuri si pana la urma am renuntat ca nu vreau sa ma cert si cu el.Ca sa-i impac pe toti am zis ca o sa-i bag cereale in mar.
Azi am fost si noi la vaccin,nu a plans decat un pic cand i-a bagat acul,i-am spus ca inca mai transpira la caput cand mananca,ca ii tremura piciorusul si mi-a dat sa-i dau niste fier.Trebuie sa-i dau si calciu gluconic si vit c si apoi sa ma duc sa fac D3.Am intrebat de ce inca transpira si ii tremura piciorusul si a zis ca din cauza calciului si ca daca nu ii faceam D3 si eram pe vigantol era si mai rau.Am intrebat de PREVENAR(sau cum ii zice) si a zis ca ala mai incolo nu acum,nu stiu ce vaccin i-a facut ca uit mereu pana ajung acasa,stiu ca e cel gratuit plus inca unul pe care dau 78 ron.Are 6750 si 62 cm,in rest e sanatos tun,nu are afta in gurita mi s-a parut mie.
Am scris haotic si sper sa fi inteles ceva,va

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

cine a zis MAMA si eu am ratat ???? maine o iau inapoi ca mi. ascapat,, fir-ar sa fie!

va urez somn usor si sa visati frumos! ne citim maine

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

[/quote]

inainte sa merg la somn (dupa ce ca de la 8 incerc sa-l culc si plimbat, si leganat, si in toate modurile... si el tot plangocit de oboseala ... asta nu inteleg ) nu pot sa trec cu vederea primul MAMA din grupul nostru Felicitari!!!

Pai daca eu sunt asa de super indragostita de el (ma topesc de fiecare data cand ma uit la el, explodez de fericire si iubire) acuma cand e mai mult plangacios... atunci cand imi va spune "mama" cum voi reactiona? Cred ca o sa lesin...

pupici fetelor

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
[/quote]

Raluk, mami ..ca asa imi vine så te pup ( eu sunt mai pupåcioaså de felul meu)..Vei fi cel putin la fel de topita si fericita decat am fost eu si te vor incerca sentimente...de MAMÅ..Te pup dulce si itiurez o noapte linista si il pup si pe Alexutu frumuselu( am imaginea inca in minte cu acel costumas de la botez si cu sapca aceea smeccherå)

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

IULIKA cred ca esti in al noualea cer ca ai auzit primul MAMA de la Bruculica,e baiat mare deja
RALUK somnic usor si o noapte usoara

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

BRUCU a zis maaamaaa! Brucu a zis maaaaama!

vai ce ma bucur, nici nu va inchipuiti!

tu stii iulika.. toti prietenii mei stiu cum ai nascut tu! nu o sa uit in viata mea "mi s-a rupt apa!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

cine a zis MAMA si eu am ratat ???? maine o iau inapoi ca mi. ascapat,, fir-ar sa fie!

va urez somn usor si sa visati frumos! ne citim maine

Ghici cine??

Noapte buna!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Iulika, felicitari pentru MA-MA! Cred ca te-ai emotionat toata! Noi am avut ieri parte de un GA-PA..sotul -a tradus "daddy is the best"

Monique, da si eu vreau reteta la papa ala bun..pana atunci bag si eu un mar.

Kemsy, felicitari pentru botez, sa va traiasca micul crestin!

Mergi la inceput

[quote toti prietenii mei stiu cum ai nascut tu! nu o sa uit in viata mea "mi s-a rupt apa!"

[/quote]

nu a fost aida cu 'mi s-a rupt apa?'

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput