Gravidutze si mamici de Cluj- 149
Raspunsuri - Pagina 24
antoni spune:
seara buna fetelor si de la noi! scuze ca n-am mai intrat dar s-a stricat calcul, acum am ajuns sa avem din nou.
Gaby-ce-mi vad ochii? deja iti tii printesa mica in brate mami, ma bucur enorm ca ai trecut cu bine peste , ca sunteti amandoua sanatoase,felicictari, sa va aduca numai bucurii si fericire!!!
Alex-la multi -multi ani mami, iti doresc tot binele din lume, dar mai ales un test cu 2 liniute, ca stiu ca aveti asta in proiect.legat de chef, nu esti singura care vrea sa mearga, noi cred ca bagam destul de des, si nu-mi pare rau deloc, foarte bine,nu pot sa ma gandesc ca nu mai fac astea, cumva ar insemna ca se termina o parte din stilul meu de viata.si noi facem in asa fel s-o ducem pe piti in we si atunci din cand in cand mai putem merge.saptamana asta deja aveam program, dar mersi de invitatie, sa chefuiti una mare!!!
Ramo-sincer imi pare tare rau sa aud asta, poate ar trebui sa faci ceva analize sa vezi oare de ce se intampla asa. ai avut probleme si inainte sa ramai cu Bea? ea ce mai face? s-a eliminat singura sau trebuie sa mergi la chiuretaj?sanatate multa si curaj, sunt sigura ca odata va fi bine.
Anca-eu zic ca e bine ca ati facut vaccinul, si eu m-am gandit foarte mult la tema in ultima perioada, mai ales ca am pe cineva care vine in contact direct sa zicem asa cu tinerea evidentei cazurilor si a complicatiilor, de asemenea a vaccinurilor, si zic eu ca e bine sa cantaresti riscurile vaccinarii contra riscurile imbolnavirii...de la vaccinul de la cantacuzino in cluj nu au aparut complicatii, asta in numarul vaccinarilor care au fost facute "a la carte", adica cu consultul pacientului, sa vezi ca s-a dat la cineva care e sanatos, ca s-au mai auzit si vaccinari in masa...ma rog...eu zic ca asa ceva e inacceptabil...eu una cand voi naste, ma voi vaccina cu siguranta! multa sanatate!
Andreea-felicitari pt putulica, hihi, ai o burtica tare frumoasa!
Kitzy-imi pare tare rau pt oprirea sarcinii si la tine, cu siguranta va fi bine data viitoare!
dulcinea-iti doresc nastere cat mai usoara si rapida, sa fie cat mai repede clipa sa-ti tii puiutul in brate!
Anca-insanatosire cat mai rapida, te inteleg, si eu acum am trecut de viroza, mai nasol a fost ca nu aveam voie sa iau mai nimic, horor...sanatate multa Mariei, Doamne da sa scape mult mai usor decat tu!poate va fi ceva trecator la ea!
Elena-poti linistita sa mergi la dentist, primul lapte il arunci si gata, nu se-ntampla nimic!
katiapam-bine ai revenit, hihi, sa nu iei pauze asa lungi!
Adriana-nu am avut calculator, de asta n-am mai zis nimic, daca ai timp, ai putea sa-mi dai mai multe detalii te rog, ca nu am inteles despre ce e vorba
La multi ani tuturor sarbatoritilor care au fost in ultimele zile, cu intarziere!
despre noi numai bine, in afara de faptul ca de la atatea hormoni pe care mi le-a dat medicul pt pastrarea sarcinii, au inceput sa ma doara rau sanii si sa-mi creasca fundul, hihi, sper sa-mi zica saptamana viitoare ca nu mai e nevoie de ele...si am niste cosuri, de parca as fi in perioada adolescentina...nu ca nu mi-ar place,hihi![]()
Meli
11+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)