Gravidutze si mamici de Cluj- 149

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - SA RAMAI ASA CUM TE-AM CUNOSCUT, PERSOANA DISTINSA DE ACUM 2 ANI SI 3 LUNI !

SANATATE MULTA, IMPLINIRI SI CLIPE MINUNATE ALATURI DE CELE MAI IUBITE PERSOANE DIN VIATA TA!

ANCA - Probabil venim si noi la teatru, daca ne duce tati, ca pe vremea asta nu ma incumet sa vin eu cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

La multi ani,Alex !Nu te cunosc dar iti urez si eu sa ai multa sanatate,ca e mai buna decat toate Si tot ce e mai bun !
Buna fetelor !
Noi acum am venit de la monitorizareAm stat la clinica vreo 4 ore Asta e ! bine ca am scapat Bebe e ff bine Dr zice ca daca nu se intampla marele eveniment sa merg marti dimineata cu bagajul facut sa ma internez ca sa-mi provoace nasterea Asta m-a enervat teribil si cum eu sunt o incapatanata si ma ghidez dupa instinctul meu de mama,nu vreau nastere provocata doar daca e cazul Acum e culmea daca am lichid amniotic destul,placenta e foarte bine,bebe e f bine,sa-l scoata fortat Am incredere in dr meu Nu e vorba de asta,dar daca nu e cazul, nu ma las sa-mi provoace nastereaO sa negociez eu cu el Marti

40+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI ALEX!!! SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE!!!

Victo, multumesc . E greu sa cari singura bagajele,sa mergi tot singura sa rezolvi problemele,sa te duci singura cu pitica la doctor . Dar trece repede, deja aproape au trecut 2 saptamani

Pietricel, dupa parerea mea sa nu incepi mai devreme de 6 luni. Poti incepe cu supa de legume sau cu fructe. Daca bebe e foarte slab poti incepe cu cereale.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA FETELOR ,foarte emotionant ce ati scris ,sunt o norocoasa ca va am

IOANA puiule am si prietene ce vin fara iubiti asa ca daca poti scapa te astept cu tot dragul si pe oricare ce poate evada putin de acasa

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ALICREDO cum sa nu te tin minte
PIETRICEL noi am inceput diversificarea pe la 5 luni jumate
DULCINEEA ma bucur ca puiu e bine si eu zic sa ti urmezi instinctul
ALINA spor la treaba
ANDREEA

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! Alex
Multa sanatate, noroc si tot ce-ti doresti.
Distractie placuta in Bamboo

ani recuperare rapida sotului si multa sanatate Stefaniei.

dulcineea pana marti se pot intampla multe Asteptam marea veste sa punem majoretele la treaba.

Nu stiu daca mai intru zilele astea asa ca va doresc un weekend placut.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Eu racita booocna si binenteles in concediu medical! Maria este la bunica iar eu sufar in exil! macar stiu ca e pe maine bune! Nu stiu de unde am luat viroza asta urata! Uffff!

ALEX – LA MULTI ANI FERICITI SI TOT BINELE DIN LUME !!!!!!!!!!!!!! si sa ramai la fel de frumoasa si peste 50 de ani!
scuze ca nu te onoram cu prezenta in bamboo insa weekend-ul e de munca (curatenie, papica, spalat haine, etc) iar duminica odihna... adevarul este ca am imbatranit, nu ne prea permitem lxul de a mai pierde nopti ca le recuperam greu si se pare ca i-am dat si Mariei deja raceala... asa ca ne asteapta ceva nopti albe... distractie placuta! multumim de invitatie!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ma doare si pieptul de numaa' ca am facut febra musculara de la atata tuse! (varianta medicilor.....)

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LA MULTI ANI, ALEX!!!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

LA MULTI ANI, ALEX!!!!!! SA AI UN AN PLIN DE IUBIRE ALATURI DE CEI DRAGI

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput