Gravidutze si mamici de Cluj- 149
Raspunsuri - Pagina 23
dariandra spune:
ALEX - SA RAMAI ASA CUM TE-AM CUNOSCUT, PERSOANA DISTINSA DE ACUM 2 ANI SI 3 LUNI
!
SANATATE MULTA, IMPLINIRI SI CLIPE MINUNATE ALATURI DE CELE MAI IUBITE PERSOANE DIN VIATA TA!

ANCA - Probabil venim si noi la teatru, daca ne duce tati, ca pe vremea asta nu ma incumet sa vin eu cu masina.
dulcineea_cj spune:
La multi ani,Alex !Nu te cunosc dar iti urez si eu sa ai multa sanatate,ca e mai buna decat toate Si tot ce e mai bun !
Buna fetelor !
Noi acum am venit de la monitorizare
Am stat la clinica vreo 4 ore Asta e ! bine ca am scapat Bebe e ff bine
Dr zice ca daca nu se intampla marele eveniment sa merg marti dimineata cu bagajul facut sa ma internez ca sa-mi provoace nasterea Asta m-a enervat teribil
si cum eu sunt o incapatanata si ma ghidez dupa instinctul meu de mama,nu vreau nastere provocata
doar daca e cazul Acum e culmea daca am lichid amniotic destul,placenta e foarte bine,bebe e f bine,sa-l scoata fortat Am incredere in dr meu Nu e vorba de asta,dar daca nu e cazul, nu ma las sa-mi provoace nasterea
O sa negociez eu cu el Marti
40+
Andrei Sorin
puisorul spune:
LA MULTI ANI ALEX!!! SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE!!!
Victo, multumesc
. E greu sa cari singura bagajele,sa mergi tot singura sa rezolvi problemele,sa te duci singura cu pitica la doctor
. Dar trece repede, deja aproape au trecut 2 saptamani
Pietricel, dupa parerea mea sa nu incepi mai devreme de 6 luni. Poti incepe cu supa de legume sau cu fructe. Daca bebe e foarte slab poti incepe cu cereale.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
ALEX29 spune:

VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA FETELOR ,foarte emotionant ce ati scris ,sunt o norocoasa ca va am 

IOANA puiule am si prietene ce vin fara iubiti
asa ca daca poti scapa te astept cu tot dragul si pe oricare ce poate evada putin de acasa ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
ALEX29 spune:
ALICREDO cum sa nu te tin minte 
PIETRICEL noi am inceput diversificarea pe la 5 luni jumate 
DULCINEEA ma bucur ca puiu e bine si eu zic sa ti urmezi instinctul 
ALINA spor la treaba 
ANDREEA![]()

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
Lilly79 spune:
La multi ani! Alex 

Multa sanatate, noroc si tot ce-ti doresti.
Distractie placuta in Bamboo![]()
ani recuperare rapida sotului si multa sanatate Stefaniei.
dulcineea pana marti se pot intampla multe
Asteptam marea veste sa punem majoretele la treaba.
Nu stiu daca mai intru zilele astea asa ca va doresc un weekend placut.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
OanaAlina spune:
Eu racita booocna si binenteles in concediu medical! Maria este la bunica iar eu sufar in exil!
macar stiu ca e pe maine bune! Nu stiu de unde am luat viroza asta urata! Uffff!
ALEX – LA MULTI ANI FERICITI SI TOT BINELE DIN LUME !!!!!!!!!!!!!!
si sa ramai la fel de frumoasa si peste 50 de ani!
scuze ca nu te onoram cu prezenta in bamboo insa weekend-ul e de munca (curatenie, papica, spalat haine, etc) iar duminica odihna... adevarul este ca am imbatranit, nu ne prea permitem lxul de a mai pierde nopti ca le recuperam greu si se pare ca i-am dat si Mariei deja raceala... asa ca ne asteapta ceva nopti albe... distractie placuta! multumim de invitatie!
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
ma doare si pieptul de numaa' ca am facut febra musculara de la atata tuse! (varianta medicilor.....) 
Oana si printesa inimilor noastre
Maria-Teodora (30.10.2007)
anca.b spune:

LA MULTI ANI, ALEX!!!!!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Biara spune:

LA MULTI ANI, ALEX!!!!!! SA AI UN AN PLIN DE IUBIRE ALATURI DE CEI DRAGI

Bianca, mami de
Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea