Gravidutze si mamici de Cluj- 149
Raspunsuri - Pagina 21
elenuta23 spune:
andreea, eric ce burtica frumoasa ai 

citez andreea 27
imi merge greu netu,parca e rasnita
te rog transmite si din partea mea pe forum felicitari lui gabi

le salut pe toate si le imbratisez

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
alicredo spune:

Felicitari Gabi! bun venit pe lume Ana Sofia!

am intrat sa o felicit pe Gabi
.stiu ca mai activa si pe la pufuleti. am fost si eu activa la voi prin iunie.apoi am plecat in tara unde am cunoscut-o din pura intamplare pe Alex...(nu stiu daca ma mai tii minte de la salon
am venit intr-o dimineata de iulie), m-am intors in strainatati si nu puteam face fata ambelor forumuri, am ramas in urma cu cititul, mi-a fost ciuda si nu am mai intrat, parca eram de pe alta planeta
.de vreo luna de cand sunt mai libera mai arunc cate un ochi si pe la voi.am mai aflat de crese...dentisti, teatru....papici...activitati ptr copii, petreceri, preturi...etc astea pe cand ne intoarcem in tara.![]()
va pup .o seara minunata sa aveti....
bambooo... daca mergeti eu sunt cu gandul acolo cu voi.![]()
![]()
37+ 
nrl spune:
Iuhuuuu 
sunt prima care ii ureaza lui Alex

LA MULTI ANI!!!

Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa va bucurati de tot ce aveti

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
alicredo spune:

La multi ani mamico! sa ai un an fericit plin de realizari si impliniri alaturi de familia minunata pe care o ai!

37+ 
bex spune:
La muti ani, draga mea Alex!Imi doresc pentru tine sa ramai la fel, sa fii fericita si sa ti se indeplinesca ceea ce iti doresti pentru anul acesta
arghirmonica spune:
La multi ani Alex, multa sanatate si fericire alaturi de familia ta si
Felicitari Gabi pt bebelusa sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Ioana13 spune:
La multi ani, Alex!!! Sa ramii la fel de tinara si plina de resurse pentru distractii!!!
Eu as veni la Bamboo, dar nu avem cu cine lasa pe Patrick... Ar mai veni cineva fara sot? Cine se baga?
Si eu am chef de cluburi si nu la 32 ci la mai mult
Nu am mai fost... de dinainte de Patrick!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
tanimi spune:
Am intrat sa urez si eu 

lui Alex! Multi, multi ani frumosi si fericiti, si urmatoarea aniversare sa fie cu inca un bobocel pe langa tine! (sper ca nu gresesc, am vazut ca vrei sa te apuci de treaba).
Am vazut ca Gabi are inca o minune in viata ei : felicitari Gabi si bine ai venit pe lume Sofia Ana. Sa fii sanatoasa si sa aduci mereu bucurie parintilor!
Un pupic calduros tuturor mamicutzelor si picilor!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
pietricel spune:
Buna fetelor ,
..eu nu am mai intrat de ceva vreme pe la voi , dar suntem tare ocupati .
As vrea sa va intreb pe cele care aveti bebelusii mai mari , la cate luni ati inceput diversificarea si cu ce ?
de Bogdan (23.09.2009) si Carmen (23.06.2002)
Ioana13 spune:
Am vorbit cu Gabi, era f bine, Sofia e mincacioasa si nasterea a fost destul de usoara, ne va povesti ea.
Ani, noi "acurelam" oameni(face fete de oameni, f interesanti, trebe sa fac o poza), animalute, eu fac copaci cu fructe... de astea. La inceput numai cu negru desena, acum incepe sa folosesca si culori mai vesele.
E o activitate f relaxanta si pt cei mici si pt cei mari.
Co, ei, copii, trebuiau sa prezinte cite o carte? Stiu sa faca asta? Ce activitati intelectuale si interesante! Eu imi amintesc ca la liceu a trebuit sa prezint o poezie si apoi la facultate cite un referat pe o carte...
Evolueaza lumea asta... oare ii vom mai face fata?
TAnimi, Biara vazut pozele proaspete! Am vazut niste fetite sanatoase si voioase!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)