Gravidutze si mamici de Cluj- 149

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

bine v-am regasit
ce veste!!!
Gabriela-felicitari!!!!
mamica de 2 x
sa va traiasca minunea si sa fiti fericiti,refacere rapida,laptic mult si Sara sa accepte usor surioara,sinteti o familie minunata

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Remember us ? Am reusit sa intru putin ca sa o felicit pe Gabi

BINE AI VENIT PE LUME ANA SOFIA!!!!!!!!!!!! SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN DIN LUME! FELICITARI GABI!!!!!
Noi suntem ok, papam, dormim mai rarut ziua, parca incepe sa isi faca un program de noapte , azi mergem la dr.neonatolog care a asistat la nastere pentru un bilant de 2 lunite. Nici nu imi vine sa cred ca are doua lunite . Duminica in 31 avem botezul, asa ca suntem in pregatiri, abia astept sa o vad imbracata in rochita pe care i-a cumparat-o nasica.
Ramo imi pare rau, chiar nu stiu ce sa spun in momentele astea, doar sa iti dea D-zeu putere sa treci peste, si sa fii increzatoare ca pana la urma totul va fi bine.
Dulcineea cum ziceau si fetele nu te stresa, totul va fi bine D-zeu le aranjeaza pe toate sa fie bine pentru tine si puisorul tau.
Alex ti-am vazut mica gospodina o dulceata de fata, eu zic sa te pazesti ca in curand iti ia locul in bucatarie .
Elena am vazut pozele cu Iulia la 4 luni e o scumpica, abia astept sa creasca si Maia mare, de cateva zile am observat ca incepe sa tipe ca sa ne atraga atentia
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, singurul neuron care mi-a ramas dupa sarcina vad ca e pe duca si el .
Va pupam pe toate. poate mai incolo mai reuses sa mai scriu cate ceva, de citit reusesc cand o alaptez pe pitica

P.s la semantura sunt cateva pozici cu noi

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

Elenuta, eu am fost la dentist cand alaptam, mi-a facut si un pic de anestezie, nu prea a prins, am suferit crunt atunci dar apoi a fost ok, ca nu a mai durut. Imi aduc aminte ca am facut vreo 2-3 ore pauza la alaptat si primul lapte l-am muls si l-am aruncat. Nu a fost foarte fericit Andrei dar nu a fost nici mare tragedie. Poate ar trebui sa intrebi un dentist

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Nico, mamica eroina...inca alaptezi??? uauuuuu...felicitari...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 16+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Felicitari GABRIELA!!! Recuperare usoara.
Bine-ai venit SOFIA .Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de fericire alaturi de surioara ta si de parinti.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Felicitari Gabitzo
Bine ai venit pe lume Ana Sofia, sa fii cuminte, sanatoasa si papacioasa

Elena,si eu am fost la dentist, mi-a facut anestezie si tot asa mi-a spus sa arunc primul lapte muls. Asa ca mai bine mergi la stoma decat sa rabzi

Multumesc fetelor pt uraile de bine . Faceam haz de necaz cu al meu ca acum experimentez cum e cu doi copii,dar macar el mananca singur

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA du te la stoma ,nu sta cu durere ...si eu am fost in perioada in care alaptam si totul a fost ok ,vreo 2-3 ore dupa anestezie sa te mulgi si sa arunci lapticul si dupa o sa fie ok sa i dai laptic mamarutei
BIARA ai o fetita f scumpa si cred ca si tare mancacioasa
ANI

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

FELICITARI GABI PENTRU A DOUA MARE MINUNE DIN VIATA VOASTRA!

SA CRESTI MARE, ANA SOFIA, NU UITA CA ESTI DARUL CEL MAI DE PRET PENTRU PARINTII SI SURIOARA DRAGA!SANATATE MULTA, REALIZARI NENUMARATE SI NUMAI FERICIRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

tu fetelor oare numai mie imi mai trebuie club uri la 32 de ani ??????

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!!!

Felicitari Gaby!!!! Bine ai venit pe lume Ana Sofia!!!!!!

Dulcineea, ma bucur ca e ok bebele, mare si voinic. mai ai un pic si scapi!

Nico, wow, inca papa tzitzi Andrei?!?! Bravos!

Alex, si mie mi-ar trebui cluburi...azi am mai avut o invitatie...dar...cind vin dimineata si trebuie sa merg la munca sau sa ma ocup de Stefan...nu rezist...imi ia doua zile sa-mi revin...asa ca, cu regret, zic pas! distractie faina!!!

Elena, du-te la dentist. sa nu stai sa rabzi durere! cu siguranta sunt solutii si pt alaptat, uite ce zic fetele!

Ani, si sanatate multa sotului!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALEX...si mie mi-e dor sa sti de cluburi uneori,deci nu esti chiar singura

BINE AI VENIT PE LUME SCUMPA ANA...ASTEPTAM SA TE CUNOASTEM,DAR CU SIGURANTA ESTI F FRUMOASA LA FEL CA SI SURIOARA TA...FELICITARI MAMI IN PRIMUL RAND SI INSANATOSIRE GRABNICA,FELICITARI TAI.SEAMANA CAT DE CAT CU SARA CAND ERA MICA?

BIARA aveti un ghemotoc tare dragalas..e mortala poza cu codeluta.

DULCINEEA se simte ca esti mai plina de viata..bravo,asa sa si fi in continuare.si intr-adevar cum spunea si ANI daca ai nevoie de ceva

ANI insanatosire grabnica sotului tau si tie multa putere..

LA MULTI ANI STEFAN...cu intarziere,dar din tot sufletul..scuze neatentia..

LA MULTI ANI MONICA SI CRSITINA...

ELENA si eu am fost la dentist cand alaptam..am uitat sa-ti spun la tel.mie mi-a spus dentistul ca n-are nimica daca alaptez si o alaptam imediat dupa ce imi facea anestezie..si mi-a facut vreo 5...a fost ok...poti sa mergi linsitita,dar poate e mai bine totusi sa te mulgi si sa arunci dupa cum spun fetele..

v-am pupacit,o dupa masa faina sa aveti alaturi de puiutii vostri..

Mergi la inceput