Aspirante >20 ani( 440) Felicitari Vany!Bravo Bea

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramayanaa

Vanny, te rog sa ma ierti, sunt batuta in cap!!!
Felicitari din toata inima, viitoare mamica, sa ai o sarcina usoara si un BB cumintel si mai ales sanatos!!!

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

nu face nimic iubita, multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

katy, ramayana multumesc de urari fetelor, sa dea Dumnezeu ca si voi fetelor sa vedeti cele II liniute cat mai repede, si sa vi se implineasce visul

eu acum am venit de la servici.......pfffff sunt super obosita, dar foarte fericita
Am fost la doctor, mi-a confirmat sarcina....dar cu greu cred ca a stat 10 minute sa vada ceva , am facut ecografie, sarcina este foarte mica, mi-a zis ca am ramas in jur de 29-30 decembrie.Mi-a dat sa fac niste analize si sa ma prezint cu ele la el peste 2 saptamani,......aaaaaaaa si mi-a mai zis ca voi naste pe 15 septembrie

pffffffff hai ca m-am intins cat o zi de post......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna fetele, eu nu am prea intrat la voi pentru ca am PCOS si luna de luna am fost dezamagita, dar azi trebuie sa va intreb ceva. Dupa ce am avut ultima menstruatie de pe 14.12 si de pe 07.01 am luat duphaston, azi mi-am facut un test asa intr-o doara ca il aveam de ceva timp si arata + . Nu stiu ce sa fac. Sunt asa emotionata si l-am trimis pe sot sa mai ia 2 teste.. Oare se poate sa fie fals pozitiv? Doamne.. Dar a iesit imediat, in mai putin de 1 minut (scria ca 3 minute tine) si nu pot sa cred. E electronic, o fi adevarat? Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cori fa totusi si un test de sarcina normal pt linistea ta.Dupa Duphastone ar fi trebui sa-ti vina ciclu.Test pozitiv fals nu cred ca exista!!!Eu cred ca e Te asteptam cu vesti!!!Multi
Vany ma bucur ca ti-a confirmat sarcinaInca odata sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc
Imi place ca incep sa curga liniutele
fetele!!!

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Buna fetele, eu nu am prea intrat la voi pentru ca am PCOS si luna de luna am fost dezamagita, dar azi trebuie sa va intreb ceva. Dupa ce am avut ultima menstruatie de pe 14.12 si de pe 07.01 am luat duphaston, azi mi-am facut un test asa intr-o doara ca il aveam de ceva timp si arata + . Nu stiu ce sa fac. Sunt asa emotionata si l-am trimis pe sot sa mai ia 2 teste.. Oare se poate sa fie fals pozitiv? Doamne.. Dar a iesit imediat, in mai putin de 1 minut (scria ca 3 minute tine) si nu pot sa cred. E electronic, o fi adevarat? Va pup

Felicitari!!! Daca este electronic inseamna ca e un test performant. Incearca maine dimineata unul, cu prima urina si sigur vei vedea liniutele! Wow, esti . Sa vorbesti cu dr. tau sa iti spuna dc tb sa continui cu duphaston.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, aspirantelor, cine se mai testeaza saptamana aceasta???

Alysa, happymum, onybony, ylari, nikole, la apeeeeel!

Eu inca stau pe bara din cauza de rushii dar abia astept sa trec la munca:

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

joy eu ma testez in weekend.

Am intrat intr-o oarecare depresie legata cred de proiectul bb2, sau de "ruperea " mea fie pt bb2, fie pt reintoarcerea la munca de Karinutza mea.Ma iau dardaii...de ceva timp, nu mai dorm, m-au luat toate gandurile negre.:(

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza dragele mele
Va astept aici cu si cu si cu ce mai vrea sufletul vostru.
Ma bucur enorm cand vad ca avem tot mai multe vesti bune. Sa dea DD ca anul acesta sa ne aduca tuturor cate un bebe.
Nikolici sora mea a avut aceeasi problema cand a ramas insarcinata a doua oara. Nepotica mea cea mare avea 6 ani si sora mea spunea ca ea nu o sa iubeasca nici un copil mai mult ca pe ea. Dar acum are 2 fete superbe si le iubeste enrom pe amandoua.Eu zic ca ar fi cea mai buna alegere un bebe 2 ca sa creasca impreuna si tu sa fii acasa mai mult cu Karinutza. Hai capul sus ca sa vezi ce familie frumoasa veti fi.

Cosminutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Ukume multumim pentru micul dejun si cafeluta.

Vanyy felicitari pentru confirmare.

Cori_mic ai repetat testul?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor,
Felicitari fetelor cu teste pozitive,fetele care urmeaza sa se testeze tin pumnii sa fie .sa prindem toate barza .la mine sper sa nu vina uratii saptamana asta.in weekend ma testez.
sa fie

Va doresc o zii frumoasa pe toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput