prezenta la "umanitare"
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela77O spune:
LauraNicole,da-mi voie sa-ti dau eu o !cu tot dragul....sunt convinsa ca mai sunt oamnei ca tine,tac si fac!
insa topicul acesta,sigur nua fost deschis pt oameni ca tine!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joklk Buna dimineata fetelor, Probabil o sa fiu putin off topic dar sunt relativ noua pe forum si nu stiu unde as putea posta intrebarea mea. Eu tot strang hainele care ii raman mici fetitei mele. O parte am dus la spitalul in care am fost noi dar acum deja am iarasi vreo doua plase. Sunt hainite in stare buna si unele chiar aproape noi. Stiti voi cum ar putea ajunge la cineva care chiar are nevoie de ele? Va multumesc! Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008) pozele noastre Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza universul meu de copil - poze |
Ai putea sa iei legatura cu fetele care se ocupa de subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146462 Sau ai putea sa faci poze la haine si sa le oferi la bazarele existente. Acolo sunt useri care ofera haine, cosmetice, incaltaminte si altii le cumpraba, banii mergand insa in contul persoanelor care au nevoie pt diverse operatii, tratamente etc. Intra la subforumul 'Ajutor umanitar' si cu siguranta vei putea sa ajuti si tu.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buggy spune:
Buna, Felicitari pentru subiect!!!!!! Eu m-am cam aglomerat de vreo 2 saptamani si in sfarsit se va incheia perioada aceasta odata cu sfarsitul acestei saptamani, din acest motiv nu am mai apucat sa tin atat de aproape de DC...
Am observat si eu ca subforumul "umanitare" e destul de lipsit de prezenta, din acest motiv, de fiecare data cand am deschis cate un caz m-am tot straduit sa o conving pe Mirela sa il aduc cumva in fata la Generale-altfel nu aveam mari sanse de reusita... Ideea nu e sa tragem la raspundere pe cineva caci nu e nimeni de judecat, oamenii dau daca au, daca pot, daca nu uita ...in vartejul acesta in care traim...timpul si grijile ne fura . Ii inteleg si pe cei care se implica in astfel de cazuri ajutand in cazuri pe care le cunosc in mod direct ( uneori nu ajung donatiile acolo unde trebuie- mie mi s-a intamplat de vreo 3-4 ori sa nu-mi intre banii trimisi-eu i-am pus de la mine, in general tocmai sa nu se creeze dezamagiri) Nu e usor, dar pana la urma suntem o comunitate, suntem multi si putem trece peste bariere daca gasim solutiile potrivite, mai exact putem OPTIMIZA. Cineva a avut o idee extraordinara - Sa aducem in fata comunitatii un caz pe luna de ex si sa incercam sa facem ceva pt el. Poate mai multa implicare si din partea organizatorilor ( cum as fi eu de ex. Facute articole cu foto si tot ce trebuie si scoase in fata)
Va pup si tinem legatura"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
andru_mami spune:
felicitari pentru subiect
si eu stransesem toate hainutele lui andrei ca poate mai fac unul si sa le am acolo,sa nu mai cumpar;faptul ca si andrei este un copil bolnav ma facea sa ma gandesc la siguranta celui de al doilea;
numai ca roata s-a intors;am hotarat sa dau toate hainutele la copii care aveau nevoie,decat sa stea la mine in sifonier,asa ca am apelat la fetele de la umanitare Laura si Daniela care m-au ajutat sa trimit hainutele acolo unde a fos nevoie;
andrei nu a avut voie in premergator,asa ca l-am donat si pe acela si plus multe alte lucruri;
si sotul meu imi zicea sa nu le mai dau ca dak mai facem si noi inca unul?
si am zis ca decat sa stea in saci,mai bine sa se bucure alti copii de el,iar dak eu voi face altul,atunci cu siguranta si eu voi primi ajutor de la alte mamici,caci "dai,primesi",nu dai,nu primesti;
sunt multumita ca am ajutat catusi de putin acolo unde a fost nevoie si stiu ca si eu dak as avea nevoie,as gasi ajutor,cum de altfel s-a si intamplat,si multumesc celor care au facut-o.
succes pe mai departe
POZE
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami felicitari pentru subiect si eu stransesem toate hainutele lui andrei ca poate mai fac unul si sa le am acolo,sa nu mai cumpar;faptul ca si andrei este un copil bolnav ma facea sa ma gandesc la siguranta celui de al doilea; numai ca roata s-a intors;am hotarat sa dau toate hainutele la copii care aveau nevoie,decat sa stea la mine in sifonier,asa ca am apelat la fetele de la umanitare Laura si Daniela care m-au ajutat sa trimit hainutele acolo unde a fos nevoie; andrei nu a avut voie in premergator,asa ca l-am donat si pe acela si plus multe alte lucruri; si sotul meu imi zicea sa nu le mai dau ca dak mai facem si noi inca unul? si am zis ca decat sa stea in saci,mai bine sa se bucure alti copii de el,iar dak eu voi face altul,atunci cu siguranta si eu voi primi ajutor de la alte mamici,caci "dai,primesi",nu dai,nu primesti; sunt multumita ca am ajutat catusi de putin acolo unde a fost nevoie si stiu ca si eu dak as avea nevoie,as gasi ajutor,cum de altfel s-a si intamplat,si multumesc celor care au facut-o. succes pe mai departe POZE |
Andru
Irinusha
Fetelor va asteptam la Umanitare!!!
ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5
3000 euro, 31 ianuarie!
ancadragoman spune:
Felicitari pentru subiect ,chiar era nevoie de el.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
madalina84 spune:
Felicitari pentru subiect si din partea mea.
Eu una am intrat la bazarul lui Robi si atat,am mai incercat si la Sebi parca dar nu am primit nici un raspuns mai mult de 2 saptamani asa ca am lasat'o balta,in fine nu asta conteaza important e sa incercam sa ajutam atat cat putem.Parerea mea este sa se ocupe o persoana sa dea linkul si la odiseea sarcini,caci sunt multe care pur si simplu nu stiu sa foloseasca forumul sau sunt noi si nu intra in alta parte,sunt sigura ca vor fi multe mamici care vor dori sa cumpere hainute mpentru puii care vor veni caci peste tot sunt puse numai haine frumoase si foarte putin purtate.Scriu aiurea ca e tarziu dar sper sa intelegeti ce vreau sa zic...eu cat am fost la odisee habar nu am avut de bazare si cand am aflat mi'a parut rau caci as fi putut cumpara destule cat a fost el mic.Am observat si eu ca se invart cateva fete la bazare,dau,iau,iar dau si iar iau,jos palaria in fata lor si sper sa reusiti cat mai repede sa puneti pe picioare forumul.Eu am o pritene careia am sa'i propun sa cumpere dupa forum pentru baietelul ei si cred ca toate am putea face asa.
Mie una mi s'a parut buna si ideea cu taxa de 1 euro dar din pacate nu toate pot plati dar si cea cu promovarea unor cazuri care au timp limitat.
Multa bafta in continuare si sa speram ca vom reusi sa ajutam copii aflati in suferinta.Si eu am fost ajutata la randul meu,tot prin donatii si am reusit sa merg iarasi, asa ca a venit randul meu sa ajut
PS nu stiu cat de clara am putut fi la ora asta
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
alex_andra spune:
Intr-adevar, felicitari pentru subiect. Eu de mutle ori citeam povestile, citeam si plangeam, ma durea sufletul pentru acele suflete chinuite, dar nu faceam nimic, pentru ca ma gandeam, cu ce pot fi de folos putinii bani pe care puteam sa-i dau. dar, intr-adevar putin cu putin se face putin mai mult. Si orice ajutor e binevenit,nu?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
fecian spune:
Felicitari pentru subiect! e intr-adevar nevoie de mai multa prezentza la umanitare.
Insa eu va pot spune ce problema am eu : nu stiu cum pot pune banii in conturile respective. Am incercat de cateva ori sa fac niste donatii, insa banii pe care i-am dat pe incheiera tranzactiei au fost mai mari sau egale cu suma donata. Asa ca uneori e chiar dificil sa faci un bine oricat de mult ti-ai dori.
Mi-am facut si cont paypal...pe care nu il pot accesa.
Deci intrebarea mea e urmatoarea: cum pot transfera bani in conturi fara prea mari costuri de tranzactie (10 euro e acceptabil, deja 20 mi se pare prea mult)
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi si Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
Impreuna vom reusi!!!
kid spune:
mamagiuliei Scuze ca raspund cu intarziere, nu mai am asa mult timp de forum, din pacate... Ma bucur ca nu era vorba de mine, cu toate ca m-am intristat sa aflu adevaratul motiv, intr-adevar, nu este ok, dar ce putem sa facem?
nushulica Eu te admir pentru ca te implici la toate actiunile umanitare
madalina84 Eu am postat mesaje si la odiseea sarcinii la inceput, o singura data, atat; sincer... nu am fost impacata cu ideea. Tot asa, m-am gandit ca viitoarele mamici pot cumpara hainute de la bazar, dar, DAR, imi aduc aminte cum eram eu insarcinata, imi faceam tot felul de griji, din orice, plus hormonii, orice nimic devenea tragedie gandindu-ma la bebe din burtica; pe de alta parte, orice boala poate aparea pe parcurs, la bebe, copil, adult, ar trebui sa fim constienti de acest lucru. Totusi, cred ca macar pe perioada sarcinii, mami sa fie cat mai linistita. Daca ar fi un subiect stiky cu bazarele la odisee, ar fi ok, dar alftel, nu. Dpmdv.
kari
Teodora, de Vladut (15.05.2007)