Clubul mamicilor de fetite BIANCA (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Se pare ca nu se anima nimic. Asta este...
Hristos a inviat! va spunem si noi. Intr-adevar, vremea s-a imbunat, copii (sau cel putin a mea) ar sta non stop pe-afara....cine sa mai piarda timpul la calculator?
Si totusi.....macar din cand in cand....
Sunt curioasa ce mai face mezina noastra....cea mai mica dintre Biencute..???

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4275875847/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

MAI!
Voi stiati ca bratafel de aici de la noi este iarasi graviduta?
Si nici n-a intrat macar sa se laude.....ia ca ma faceti sa strig un catalog.....mai-mai.....

Bianca creste
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4275875847/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare si de la noi!!!
Adryana nu v-am uitat,dar cum nimeni nu prea mai scrie pe aici...
Noi de sarbatori am fost la munte,am avut si vreme frumoasa,a venit si iepurasul...
Biuta mea numara pina la 10 singura,cinta do,re,mi....pina la do,stie vreo citeva cintecele,vorveste toata ziua si nu vrea sa faca la olita
Ma bucur mult pentru bratafel ca e din nou graviduta;apropo voi nu v-ati gindit la bb2?Si noua ne este dor de un bebe mic
Va pup si astept sa mai citesc si despre comorile voastre

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Si am si citeva poze noi http://family.webshots.com/album/577263149VVFYdE?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

buna, fewtelor!
Va doresc o primavara frumoasa, sa fiti fericite alaturi de puii vostri si sa aveti parte doar de bucurii si impliniri.
Noi nu v-am uitat doar ca nu avem timp.
Eu sunt ocupata cu serviciul, Bia merge la gradi, iar cand ne adunmam toti pe acasa incercam sa petrecem cat mai mult timp impreuna.
Ce sa va zic de Bia? Vorbeste foarte mulr,cam pocit , dar e foarte haioasa si nu vreau sa o corectez( o sa aiba timp toata viata sa vorbesca corect), stie,multe cantecele, poezii,de asemenea stie si foarte multe prostioare, de la gradi evident, cum ar fi sa arate limba sau sa scuipe, e foarte incapatanat si face numai ce vrea, daca nu obtine ce-si doreste, tipa si se tavaleste pe jos spre disperarea mea, incerc sa fiu calma si sa incerc sa-i explic ca nu e frumos si ca astefle nu va obtine ce-si doreste, dar nu-mi iese de fiecare data, mai ales cand sunt foarte obosita si mai tip si eu la ea, uneori o mai articulez cu o palma la fundulet.
Sunt foarte multumita de evolutia e, nu prea e mofturoasa la papica, nu mai avem tyreaba cu pampersul de aproape un an. Singura problema ar fi ca nu reusim sa o culcam singura in camera ei.Sper cand o sa se incalzeasca mai bine sa reusim sa oducem in camera ei. Acum doarme cu tati iar eu sunt exilata la ea in camera. E o situatie cam naspa dar deocamdata n-avem ce face.
Cam atat despre noi va pupam si va dorim o zi superba.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna mamici de Biencutze si multumesc Adrianei t PM. Nu v-am uitat, v-am mai citit din cind in cind, rar ce-i drept, pe de o parte din lipsa de timp, pe de alta parte, si datorita faptului ca Bianca mea e mare in comparatie cu bbelinele voastre si nu ma mai pricep la schimbat de pampersi Insa, am vazut poze super frumoase cu Biencutele voastre! Papusi absolut superbe care mi-au amintit de Bianca mea cind era mica

Despre noi............avem 10 ani si 3 luni, suntem in clasa a 4-a in Germania la scoala,, avem cele mai bune note din clasa dupa semestrul 1, intr-o clasa in care e singurul copil de straini.............Din vara va merge la gimnasiu, caci aici asa e, intre clasa a 5-a si a 12-a e gimnasiu............destul de aiurea, caci tu ca parinte, trebuie sa decizi acum, viitorul copilului tau. In RO e mai ok, caci la 14 ani, cit are in general un copil in clasa a 8-a, poate spune singur ce si-ar dori sa faca mai departe. Insa...............asta e............Facem fata si asta e cel mai important.

In rest, pina luni avem inca vacanta de Paste si ne bucuram de ultimele zile, care, in sfarsit, sunt si insorite!

Va pupam pe toate si mai revenim pe la voi!

Bianca si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Si am si citeva poze noi http://family.webshots.com/album/577263149VVFYdE?vhost=family

Scumpa foc Biencuta,frumoase locurile acolo.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Ce ma bucur sa va revad...sa aud vesti noi despre voi, sa vad poze noi superbe ;)
Si vad ca ale voastre (cele care sunt de varsta cu Bia mea ) vorbesc de rup...bravo lor...nici Biencutei mele nu-i tace gura insa spre deosebire de voi, la noi doar eu o inteleg...vorbeste pocit tare, canta si ea melc melc cotobelc de exemplu, insa in limba ei...ceva de genul : "mest mest odaie, aiaee iiee" oricum, este foarte haioasa, face si ea prostioare, se tavaleste sau tipa pana se invineteste cand nu are voie la ceva, si si-a furat-o si ea de cateva ori la fund....mi se rupe sufletul, dar uneori chiar simt ca mi se urca in cap si imi pierd cumpatul.
Nu reusim deloc sa scapam de pampersi, nici de laptele la biberon...
Mie imi zice "ma-ni" in loc de mami....zice de toate, dar cum vrea ea, nu cum ii zic eu ca e corect.
Va mai astept pe aici cu vesti, asa cum am mai spus: - macar din cand in cand, ca sunt constienta ca timpul este limitat pentru toate, e cald, copii vor afara, aveti servici, ei gradinita...etc.
Pupici dulci dulci tuturor

Bianca creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am vrut sa mai scriu astazi si cate ceva despre Bia dar ma luat de mana sa ma joc cu ea.Acum ca vremea este mai buna vrea numai afara si eu sa fiu tot timpul langa ea.Nu prea stie sa se joace singurica si este destul de stresant ca abia apuc sa mananc uneori.Am descoperit ca ar avea adenoidita si ni sa dat un tratament pentru 6 luni.Oricum ca sa fiu eu sigura cu diagnosticul am hotarat sa plec in Romania pentru un control mai amanuntit.Asa ca pe 4 mai sosim acolo si vom sta cam o luna.
Va pupam pe toate mamicile si Biencutele.

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Scumpa foc Biencuta,frumoase locurile acolo.

Bianca
Sunt fetita mare

Multumim de aprecieri

Adryana nici noi nu vrem sa scapam de pampers,laptele il bea cam de un an cu sticla cu supapa,nu vrea decit lapte praf si mai maninca lapte cu cereale(ma vede pe mine ca maninc si vrea si ea);de citeva zile am observat ca repeta tot ce aude...parca e un papagal
Hai va pup si astept niste raspunsuri

Mergi la inceput