Clubul mamicilor de fetite BIANCA (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

aurel...ce inseamna acel diagnostic? Sper ca nu e grav...
Ella...si Bianca repeta daca ii zic ceva, dar nu corect, asa cum poate ea, si NUMAI daca are chef..
Pupici

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
nunta noastra-26 sept 2009
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4275875847/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

aurel...ce inseamna acel diagnostic? Sper ca nu e grav...
Ella...si Bianca repeta daca ii zic ceva, dar nu corect, asa cum poate ea, si NUMAI daca are chef..
Pupici

Bianca creste
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4275875847/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Am cautat si eu pe net si zice ca ar fi polipi la noi.De aceea vreau sa vad ce ni se spune si acasa.Ne-am luat bilete pentru 4 mai si vom sta in Romania cam o luna,sper ca voi rezolva tot in acest timp.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor. Scuze ca nu am mai dat pe aici dar nici pe la Mladite nu am mai intrat. Biancuta mea ma tine ocupata toata ziua iar sarcina ma face somnoroasa (dar nu pot sa dorm ziua). La eco mi-a spus ca voi mai avea o fetita. Sunt taaare fericita. Bianca ma da seara cu crema pe burtica si il mangaie pe bebe mic din burtica.
Ce sa va mai spun de Bianca: vorbeste foarte mult nu totul corect dar intelegi. Papa bine: 3 bibe de lapte praf pe zi, pranzul si ii mai dau pe la 10 si la 7 pm cate ceva. Sunt multumita de cum este dezvoltata: are 13 kg si ceva si 88 cm si este in continua miscare. Este si foarte incapatanata iar daca nu-i dai ce vrea ea face urat si imi spune: dog mos da-mi....= te rog frumos da-mi ....
Numara astfel: 1.2.3.6.8.9.10.4.5 si stie sa faca un puzzle cu forme (patrat, trapez...) , stie cateva culori dupa denumire dar nu le poate asocia inca, ii place sa construiasca cu cuburile alea care se baga unul in altul, se descalta si incalta toata ziua si se imbraca sg cu pantalonii. Ii place muuult sa scotoceasca in poseta lui mami - mamicuta si in portofel sa scoata cardurile dar le pune la loc pe toate.
Ii plac copiii si oamenii in general, este foarte sociabila.

mami de fetita Bianca 10.06.2008 si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Helooooo!
mamici de Biencute ce mai faceti?!
La multi ani Biencutelor voastre!!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

POZE

Mergi la inceput

Buna mamici va mai amintiti de noi?cred ca niciodata nu am lipsit asa mult dupa forum.Am fost tot plecati,intai in Romania dupa care am fost in Tenerife si acum am revenit in Romania.Bianca a fost sa zicem ok in Tenerife in afara faptului ca mi-a vomat de fiecare data cand am mers cu masina.Am adus-o mai slabuta acasa si asta ma cam suparat,are doar 12 kg si 91 cm.Ma enerveaza teribil ca nu papa cum trebuie dar probabil ca seamana cu mine ca si eu-s mofturoasa.Am inceput sa o las fara pampers prin casa si sa vedeti primele zile cum venea cu pampersul dupa mine sa ma certe sa il pun ca facea mereu pe ea.Abia astazi a facut singura la olita si ma uimit,plecasem in bucatarie si vine dupa mine sa imi zica ca a facut pipi.Cand am venit in sufragerie ea isi daduse chilotei jos si se asezare singura la olita.Deci sper ca suntem pe drumul cel bun,la somnul de pranz inca ii pun pampers.
Cam atat despre noi si asteptam vesti noi despre celelalte Biencute.

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Buna ce liniste pe aici,ce mai faceti mamici si Biencute?

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Salutare!!!
ce mai faceti mamici de Biencute?
noi suntem bine,crestem am scapat de pampers,ne pregatim sa mergem la mare...iar din toamna la gradinitavorbim foarte mult,spunem poezii ...ce mai am crescut
va salut pe toate si asteptam vesti si de la voi

Mergi la inceput

Salutare mamici de Biencute!

Ce mai faceti?Noi am inceput gradinita,ne acomodam(mai plingem putin dimineata,dar ne trece repede)

Noi acum asteptam inca un puisor si ne rugam la Dzeu sa fie totul bine si sa parcugem cu bine cele 40 de saptamini

In general suntem bine...Biei ii placela gradinita,e incintata insa nu-mi dau seama de ce dimineata mai plinge cind o las...na asa e la inceput o sa se obisnuiasca.

Voi ce mai faceti ?
Va astept sa mai scrieti cite ceva aici.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ella, felicitari pentru curajul de a avea al doilea bebic.
Va urez numai sanatate, sa fie totul asa cum trebuie, iar bebe al doilea sa fie ce va doriti voi, dar in primul rand, si cel mai important sa fie sanatos.
Si pentru surioara lui, draga de Bianca, ii uram numai bine, poate puneti cateva poze noi, sa va mai vedem.
Despre noi, va putem spune ca mai suntem cu pampers numai noaptea, inca nu mergem la gradinita, ca deocamdata nu mananca singura, nu se poate sterge singura dupa pisu, si in plus de asta, inca o avem pe mamaica acasa, si profitam de asta.
O sa actualizez si lista de pe prima pagina, sa te trec la gravidute.
Mai dati de veste ce mai trebuie modificat p-acolo :P
Va pup dulce pe toate, sper sa ne mai "vedem" pe-aici curand.

Bianca creste

Mergi la inceput

Vad ca nu sa mai scris pe aici de un car de ani,ce mai faceti mamici??
Bianca Antonia
Bianca

Mergi la inceput