Strumfi de iul-aug 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
io..pasare de noapte,azi mi-am facut de cap,am iesit cu oprietena in oras si am discutat cat in luna si in stele,am dat-o si pe copii dar vreo 10minute ca apoi am zis pauza,asta facem si la telefon,azi era pentru noi...apoiiii ca sa nu ma dezic am venit acasa si am tras o piza cu ton,sarmale si crema de zahar ars.

multumesc fetele..mychy,nico,vivela,anca..invat ca asa simt impliniri pe plan profesional..sunt in pom cu cariera si pomul in aer.. simt ca ma deconectez..suna egoist dar fac ceva si pentru mine,nu doar sot si copil.

apropo de ce spunea luna si de criza existentiala,in cateva zile fac 29 de ani,stiu,nu e mult dar vorba unei prietene sunt batrana si bolnava,asta ca stau cu plasturi pe carca ca am anchilozat..mi-am adus aminte ca acum 9 ani stateam cu taicamiu pe fotoliu si ii spuneam foarte afectata ca fac20 de ani..ce naiva.

pup strumfii,internauti,cu perle,cu rabdare si fara la puzzel..ce mai,pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sunt rupta de oboseala! Vineri la ora 16,15 m-am trezit cu Karina plangand, febra, 39,8, voma, respiratie suieratoare, era toata visinie la fata si mai facea si ca magarul. Cand am simtit-o cum arde i-am dat mai intai un nurofen, apoi i-am luat temp dupa care i-am bagat si un novocalmin si am chemat salvarea. Noroc ca inca mai era fata (menajera) la noi si am lasat-o cu Iris care dormea.
Faringo-laringita acuta. A vrut sa o interneze dar am refuzat datorita lui Iris. Am facut acolo un aerosol, o injectie (dexametazona) si am plecat acasa cu reteta.
Am cumparat si un nebulizator sa le fac aerosoli acasa si un aparat Saline plus pentru aerul din camera.
Nu stiu cum dar mereu cand patesc asa ceva, sotul meu nu e in localitate! Cand mie mi se intampla ceva in ultimii ani sunt tot singura.

In dupa amiaza asta i-a crescut si lui Iris temp, desi era pe Nurofen, asa ca nu am mai asteptat sa ajunga si ea in halul ala si am bagat-o si pe ea pe tratament. Am pazit-o pana la ora asta, dar nu prea respira bine. Offf si camera noastra e destul de departe de a lor! Era invidioasa pe Karina ca ii povestea "itzi am tost cu masina noni-noni la pital, am tacut chic ijectzie si a tacut tanti lobotzel cu tantoma pe tatza! (cu fantoma pe fata-aerosolul)".

A... si colac peste pupaza, ieri se lovesc cap in cap si unde nu-i sare Karinei sangele pe nas, de umple un cos de gunoi de hartii pan l-am oprit!

Luna decat sa le las cu gemenele "editia intai" mai bine le dau la cea mai naspa gradi de stat! Oricine se ataseaza de ele si ar fi in stare sa le indrageasca, mai putin ele! In primul rand ca ele in afara de proprii lor copii nu iubesc copiii, au facut gradi din motive strict mercantile si in al doilea rand de-a lungul anilor mi-au tratat mai omeneste cainele decat pe aceste fetite (surorile lor). In afara de faptul ca se uita urat la ele nu am remarcat nimic fata de acesti copii din partea lor.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

of, lachione cate probleme.............sper sa fie totul ok si sa treceti cu bine peste asta!......cat despre 'gemenele editia intai" cred ca te inteleg............. sanatate multa va doresc......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

alina.a
Eu zic ca este excelent ca Elisa sa invete si engleza si germana. La varsta asta invata foarte repede, daca stii tu copilasi nemti care stau in Arad, vorbeste cu mamele lor sa va intalniti o data pe saptamana iar atunci sa i se vorbeasca Elisei doar germana.
Ingrid nu prea stie romana (nu prea vorbesc eu romana cu ea) in schimb cand o vede pe menajera ca intra pe usa striga "Hola Juanda, como estas?" si numara pe spanioala amestecta cu romana. Ii tare dulce.
Ieri mi-a zis ca vrea sa se intalneasca cu o fata pe care nu o mai vazuse de un an. La inceput nici nu stiam de cine vorbeste, dupa ce mi-am dat seama, m-a socat cum poate sa is aminteasca de cineva pe care nu a vazut decat de 3 ori in viata ei si ultima data a vazut-o acum 1 an (Ingrid avea cam 19-20 de luni pe atunci). Fata de care vorbea Ingrid a plecat in tara ei in mar 2009. Noi nu am mai vorbit de ea pt ca stiam ca nu se v-a mai intoarce. Ieri Ingrid tot zicea ca vrea sa o vada. Apoi eu nu stiam de cine vorbeste asa ca mi-a tot dat amanunte ex. Kim with the brother... eu nu mi-am amintit si tot ii ziceam ca noi nu stim nici o Kim, apoi cand mi-a zis Kim este la Anita (unde statea Kim si fratele ei anul trecut) mi-am dat seama despre cine vorbea. Probabil ca toti copiii is amintesc unele lucruri pe care le faceau anul trecut. Mie mi s-a parut extraorinara memoria ei si felul de a explica sa se faca inteleasa (stiti voi vorba aia cu cioara si puiul ), dar eu nu am alti copii in afara ei asa ca nu stiu cat de comun este acest lucru. Vreau sa va intreb si pe voi cat este de comun acest lucru.

Mergi la inceput

Vivela
stiu ca iti e tare greu sa vezi cum se comporta unele educatoare cu copiii. Eu sunt tare impotriva medicamentelor nenecesare. Daca este 95% necesar este ok, dar pt o durere de burtica eu nu as baga chimicale in copil. De cele mai multe ori durerea de burta este cauzata doar de gaze in intestin, de durut dor foarte tare dar dupa ce sunt eliminate nu mai e bai. Eu lui Ingrid cand se vaita de burta ii zic "is just gas", acum o luna zicea ca o doare burta, i-am zis vezi mama daca mananci atatea dulciuri, apoi ea mi-a zis "no mommy, is just gas" imi venea sa o mananc toata.
Pupici lui David cel frumos si ne-obosit
lachione insanatosire grabnica fetitelor tale. Ingrid este si ea bolnavioara zilele astea. Sunt asa de fustrata ca nu a vrut sa ia nici un medicament de scaderea febri timp de 5 zile, iar ieri cand nu mai avea febra mi-a zis ca sa ii dau medicament ca ii bolnava, i-am zis ca nu ii si mi-a zis ca tuseste si are pink eye (asa se zice aici la conjunctivita).
S-a trezit sefa
va doresc o zi tuturor.

Mergi la inceput

Ingrid a facut si urticarie azi.
Draga mami are un virus de 8 zile (de doua zile nu mai are febra) dar tuseste de mama focului si ii curge nasul, are un ochi roz, acum are si urticarie. Imi e asa de mila de ea.
Simteam nevoia sa vorbesc cu cineva... ii 10:30pm si nu vroiam sa trezesc pe nimeni.
Va doresc numai bine si multa sanatate tuturor bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Lachi, cum sunt fetele?
of, copii astia, nu te anunta nimic cand se imbolnavesc, iti vezi linistita de program si brusc se da totul peste cap...asa, sa nu stii pe ce sa mai pui mana...
sanatate multa

cristina, pe mine ma deranjase doar limbajul si atitudinea educatoarei, chiar am scris ca nu stiu stituatia concreta. oricare ar fi fost, cred ca tot trebuie sa consolezi cu blandete durerea unui copil, nu sa-l lasi sa urle, indiferent ca sunt doar gaze sau e virus sau mai stiu si eu ce...
oricum, nu era vorba de David, cred ca ti-ai dat seama.
Slava Domnului, de la operatia de polipi nu s-a mai lipit nicio boala de el. nu stiu daca a fost doar o coincidenta sau chiar a contat sa-i scot polipii aia, totusi cred ca operatia a fost cel mai bun lucru pe care am putut sa-l fac in privinta asta.

referitor la memorie, david isi mai aminteste numele primelor lui educatoare, de acum aproape un an, cand ne imbracam dimineata sa mergem la gradinita ma intreaba uneori: "mergem la marcela?" (pe marcela a vazut-o ultima data prin aprilie anul trecut).
deci cred ca nu e chiar ceva iesit din comun sa-si aminteasca de persoane/lucruri pe care le-a vazut/auzit acum multe luni.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna dimineata!

Am venit sa mai citesc cate ceva! Revin sa va scriu despre gradi / cresa, ca vineri n-am apucat. Si daca ma loveste cheful de scris mai umplu cateva pagini!

Simona, mamica printesei Miruna (13 Iulie 2007), 20+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Lachione, sper ca fetele tale sunt mai bine! Insanatosire grabnica si pupici!
Am vazut poze cu fetele si m-ama topit de dragul lor, sunt tare haioase si frumoase foc!

Alina, multam fain!

Simona, mamica printesei Miruna (13 Iulie 2007), 20+,

Mergi la inceput