Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)
Raspunsuri - Pagina 9
memo3nov spune:
Buna seara fetelor.Stiu ca nu intru sa scriu decat f rar,dar va citesc cat de des pot,si pt k am vazut ca s-a dezbatut problema vaccinului ah1n1,uitati ce am gasit:http://lungualin.info/adevarul-despre-vaccinul-gripei-porcine.
pupici tuturor si multa sanatate
Ramona.P spune:
Si pentru ca nu e inca trecut de 12 noaptea....vreau sa-mi cer scuze de dusa ce sunt 

ca am uitat sa urez si eu la multe lunite sarbatoritilor de azi.Asa ca
Larisa bebe de Carla
si celor 3 Matei:
Matei bebe de alynta27 
Matei Robert bebe de motiana
Matei Mihail bebe de alymav28
Raluca_Ioana spune:
Asadar eu sunt cu raspunsurile din urma:
Yioanna...Alexia e asa slabuta pt ca de cateva luni nu mananca cum trebuie iar in decembrie nu a pus decat 50 gr pe ea.dar acum a inceput sa revina la sentimente mai bune cu mancatul.
Minevita ii dau si la a mea de vreo 3 luni cu crestere progresiva a dozei de la 2x5 pic/zi la 2x2.5 ml/zi.e buna mai ales pt pofta de mancare.despre baita,noi folosim suport de la Cotoons cu centru de activitati si e f practic.o sa pun poze cu el.
Coraly...si noua tot fier Haussman ne-a zis dr sa luam,doar din acela.dar nu stiu sigur de ce.
RamonaP,Badriana,Flobaby,Otiliap,Maria...
Philip...ce harnica esti!
spor la lucru!
Bebe_Beca...mai multi dr mi-au zis ca e ff bun Tonotilul pt bb.noi tocmai terminam tratamentul cu el si eu cred ca si de la el a inceput sa manance fata mai bine si parca e mai linistita.felicitari pt mersul in 4 labute.
Alic,Cosminica...ce frumuseti de fata ai!
Narcisica...felicitari pt sot!
succes la dr cu Mihnu.
Mai vroiam sa zic ceva dar nu imi aduc aminte momentan(
daca nu am scris mai repede am uitat)
Raluca_Ioana spune:
Am reusit sa ajung la zi cu cititul.![]()
Iar acum la final vreau sa urez multa,multa sanatate bbeilor bolnaviori si
sa se faca bine repede.
De asemenea
sarbatoritilor de ieri si de azi!sa cresteti mari si sanatosi!
Eu va las acum.merg la odihna dupa o zi plina de maraieli ale Alexiei si de facut curatenie.va pup si noapte buna!
usor!
yioanna_s spune:
la multi ani bb de azi sa cresteti mari si sanatosi
se pare k de maine nu am sa mai pot intra cateva zile k poate am norocul sa vand laptopul k vreau sa-mi iau ceva mai nou,asa k am intrat sa va salut si imi cer scuze dar am de lucru sa-mi copiez datele din el k pana acum nu am facut-o
,bn k nu le-am pierdut.as mai avea ceva de citit insa poate reusesc dupa.
va multumesc ink o data pt raspunsurile la intrebarile mele,dragute k deobicei
ioana:se gaseste undeva anume "paturica" aia de baitza?sau pe siteul ala se poate comanda?
nu dai ceva ex de papa in care bagi mirodenii?
laurao:da,despre acela era vb
lauraa:imi pare rau de patania voastra,sper sa fie doar o sperietura...
asa am si eu saculetul.ms de site.f util
nicuratze:
coraly:felicitari pt progres si pt g luate
ramona:
cristina:bn ai revenit.felicitari pt kg.va imbratisam
alintza:feliictari pt mers
laurao:si eu am la congelator si lapte si papa ina nu-mi plac cum sant dupa congelare...pacat
raluca:ms de vestile bn si bn k au iesit k.bv Alexia,fata mare
pls pune ceva poze asa ma mai inspir.azi i-am facut baitza cum zicea lauraa si a fost super s-a balacit f bn si chiar a si ridicat genunchii(fiind pe burtica) sa prinda o jucarioara....aha,eu am sa-i dau 2x2.5/zi.speram sa fie bn pana la urma.tin pumni si pt voi
hahhaaaa ,am ajuns si eu la final.ma bucur k nu sunt codasa...
andreea,oanaalex?ce mai faceti?
va pupam si va dorim un sf de saptamana placut si mmm odihna
danaMi:sper sa fiti mai bn,si mmmmm sanatate la bubu!
ioana,anaela:nu mai sh nimik de ele?
si dak mai e putin pana maine urez
la multi ani cu multa sanatate bb care mai adauga ink o lunita in viata lor

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
alinutza23 spune:
Avem filmulete la semnatura 
Somn usor si odihnitor pentru mamici, iar pentru pitici:
"Hai, lasa somnul sa te-mbratiseze,
Pe aripi tacute usor sa plutesti...
Vise frumoase sa-ti aduca noaptea
Si numai dimineata
Din vis sa cobori..." 
Alinutza si
Catalin-George - 11 iunie 2009
Cata in poze
www.youtube.com/user/cataleoali" target="_blank">Cata in filmulete
O bucatica din noi
Cred in Georgi!
GOD is a DJ
philip spune:
Ramona, Raluca, Yioanna, pupici. azi am luat pauza de pachete dar am pierdut timp cautand niste companii serioase de mutat pe net. apoi m-am uitat la un film. cu toate astea sunt obosita...
pupici la gasca
ely2304 spune:
sal intregului stup...asa cum v-ati obijnuit...am preluat stafeta pt sch 3...
despre noi,scurt si la obiect:Denise este fff maraita de cateva zile,mai exact de 2-3zile,banuiesc k dintisorii sunt de vina,astazi nu a mancat mai nimic,ba mai mult noaptea se trezeste ff des
k atunci cand era mik-mik,uneori nu o aud din cauza oboselii,alteori din cauza urechilor care nu-mi dau pace,imi curg in continuu de astazi am reluat tratamentul sper sa rezist macar 4zile(sunt destul de tari,imi da senzatii de greata,gust amar
)
...vad k fiecare dintre voi prezentati kg-le si cm la bb-ii...a mea broscuta nu mai stiu cati cm are...ultima oara peste 70cm...dar are fix 8kg la 8luni si 13zile!nu ma plang,chiar dk nu papa ...creste bn momentan,completam cu laptele matern....
....in rest ce sa va mai zic,alergia pare sa-i treaca incet-incet...am folosit crema de la WELEDA cu extract de CALENDULA,iar acum incerc cu o crema pe baza de amidon de orez,speciala pt elergii,exeme...etc
cred k eradicicea cu patania...(nush ce a ars,k am citit ieri seara,acum scriu din amintiri)te inteleg perfect,eu am ars vreo 10oua,nici nu va puteti imagina ce miros oribil aveam in casa,eram cu gandul la o salata orientala,dar s-a cam imprastiat pe pereti "salata"asta pt k sunt o vorbareata,am vb la tel suficient tp cat sa scada apa,sa se coaca ouale,apoi sa sara pe pereti!
nush dk te-am intrecut dar de atunci am zis k voi sta mai atenta,cu gatitul!![]()
gatitul repr pt mine uneori o delectare a papileleor gustative,alteori un stress,mai ales cand sunt in pana de idei si pe deasupra mai am si musafiri la masa!asta iarasi nush cine a intrebat(is dusa rau)...
ioana:ms pt pont,am incercat astazi sa gatesc avocado,dar a fost un esec total,nu mai cumpar neam...nu i-a placut la Denise deloc,a inghitit cu sila,am renuntat la idee...nush cum papa bb-ii vostri k mi-e greata si mie!
felicitari pt mersul in 4...e ceva...la mine fata nu sta nici in genunchi,dar prefera sa stea in picioare...pe burta nici atat...nu cred k va merge curand in 4 k pisik!parca mai era ceva dar nush ce...tot din amintiri scriu!
sa pape Sara tot ce pregateste mami....aha..asta era:poate k Sara are ritmul ei si nu-i place sa mestece,eu zic sa nu o fortezi cu nimic..cunosc pe cineva care are pbl de genul k fata nu-i papa altceva in afara de lapte si are peste 11luni,a incercat orice si nimic ..asa k bucura-te k primeste si piureul,obs k sta bn cu kg ...multa rabdare!
fetele
otiliap:avem diverse meniuri,le tot inventez,ar trebui sa le si scriu k uneori nu mai stiu nici eu ce sa pregatesc!
scz dk am uitat ceva!
andata:ms pt informatie...
sper sa-mi gasesc tp sa citesc "ganduri de mama"asa bn imi prindea,citeam cu mare drag!![]()
clody:incet-incet o sa-l inveti pe RAZVANEL,stai fara grija...la fel faceam si eu cu Denise,ma prefaceam k pap si eu odata cu ea,alteori papam pe bune,k imi place si mie ce fac(alteori nu)
cum te simti?ai reusit sa te odihnesti?
deea:pe unde bantui?nu prea vad postari de la tine...cf bb?Denise ii trimite
si un gand bun!
carla;te asteptam cu noutati!
yoanna:felicitari pt schimbare,sper sa va fie bn cu 9-a pediatra!
lauraa:uff k nu mai stiu ce vroiam sa-ti spun

k sa ma ierti!si totusi era important..revin cand imi aduc aminte!
alynta:cred k nu incurc borcanele...imi pare rau pt patania la cumparaturi,imi imaginez ce greu au trecut cele 5min!
bn k s-a terminat cu bine!
maria:cum merge treaba?totul bn?
raluca.i:tinem pumnii k micuta sa-si revina si sa pape tot ce pregateste mami!
alinutza:bn ai revenit!frumoasa poezioara..imediat arunc o privire si la pozici!
laura.o:
sa treaca durerea la bb ...si sa iasa dintisorii rpd fara dureri!
am vz multe pozici, cu suporturi de baita,ff interesante dar sunt de parere k e mai bn sa stea liberi in apa,din pacate eu nu am cada,k ce m-as fi destrabalat in apa cu broscuta mea!
...cat despre saculetul acela de fructe,ff interesant...poate gasesc si eu pe aici...!
nush dk mai era ceva de zis..sper k nu!
restul fetelor:nicuratze,cosminica,philip,miruta,coraly...ce mai faceti?

gata trimit k m-am lungit cat o saptamana!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
yioanna_s spune:
ely:hai k si eu semnez condik de schmbul 3
imi pare rau k nu trece otita aia pacatosa
sa fie bn.sper si eu..
alinutza:am vazut un baiet mare si frumos

ma bag si eu la nani
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009