Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
Noi am fost la Mall, dupa ceva peripetii! Nu se deschidea masina, inghetasera incuietorile! Noroc ca avea Bogdan diverse spray-ri specifice!
Le-a placut mult piticilor! Am stat o ora, dar indeajuns/1 Daca era mai mult se plictiseau!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Lauraa spune-mi si mie cum se foloseste saculetul respectiv! Care e ideia cu site-ul?! Daca va grupati mai multe ajunge mai ieftin transportul?! Le primesti prin Posta?! Detaliaza te rog! Ca mi-asi mai cumpara si eu una, alta! Care e jucaria la 50 lei pe care ai comandat-o?!

Alinutza.............ce frumos compui! De ce nu le editezi?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata si de la noi... Ne pregatim de plecat la pomana pt bunica lui andrei si am 10 minute la dispozitie...

Yioanna, noi nu o prea scoatem pe Sara afara... abia in ultimele zile am scos-0 in fiecare zi. In rest... lenea este cam mare... Si sara face baie tot cu mine, este distractie mare. Are si suportul acela pe care ti l-am aratat, uneori o las si fara, depinde de cat de mult imi doresc sa stau eu intinsa in cada, linistita.

Ana_micu, ai aflat ce are bebe la ochi? Bafta multa la examen, trebuie sa iasa cum doresti! Ai mai adus hainute?

Lauraa, sa folositi scaunelul cu drag. este foarte scump, eu am platit pe el vreo 150ron. Saculetul l-am luat de la "bebelusul tau", am dat o caruta de bani pe el. Luni il primesc. Pupam fata pentru cazatura... o sa invete ea incet ca nu e de joaca...

Roxi, sa va fie de bine excursia. Despre scaun... nu stiu ce sa zic, un sfat obiectiv, eu as spune ca merita, nu stiu cat de bine se poate spala, noi ridicam fata in picioare cand rtebuie sa spalam pasarica si funduletul.

Coraly, eu as face tratamentul acela pt 30 de zile, cu antibiotic.

Imi pare rau, a expirat timpul... ssper sa revin spre seara. Mai am inca 3 pagini de citit. Va multumesc tuturor pentru sugestiile legate de mancatul sarei...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Laurra, si eu astept raspunsul pt Alynta

Beca150 de ron saculetul?

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

yioanna si ely,pupam nosturnele; cum reusiti sa va odihniti?
alynta, este un covoras de joaca; ne-am cuplat in comanda de pe ste in sesnul ca e val mai mare; mie mi le aduce prin fan currie ca le duce la serv la Radu, are contract cu ei; la 50 ron este un covoras de joaca colorat cu jucarii, mai exact 56 ron,caut pe site si iti pun ulterior; saculetii,pui fructul sau ce vrei sa-i dai sa rontaie si nu se ineaca
alinutza, frumoase versuri
philip, spor in continuare

eu ieri am facut o curatenie toatala, mi-a dat "pofta" strunfita si dimineata a fost drita la Maya: are 9600 la 8 luni fara o zi, cm nu stiu,dar e destu de lunga;

revenim mai tarziu ca tbuie sa fug

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Buna si multumim pentru urarile de ieri. Larisa doarme la san, asa mai am si eu un ragaz sa citesc si sa scriu cu 2 degete.
Am citit tot dar nu mai stiu ce voiam sa zic.
Fetita mea a inceput fix la 7 luni sa o ia in 4 labe, dupa cateva tentative in urma cu o saptamana. Pare sa vrea in picioare mai repede decat Saby, care s-a ridicat spre 9 luni si a mers singura aproape de 11. Inca nu are niciun dintisor, doarme cand bine (cu o trezire noaptea), cand foarte rau (5-6 treziri, ca azi-noapte).
Saby a adormit-o zilele trecute in scaunul de masa, leganand-o si cantandu-i "rock a bye Lary, on the tree top, when the wind blows, the crudle will rock". Apoi in aceeasi zi s-a urcat peste ea in patut de 2 ori, trebuie sa nu le scapam din ochi nicio secunda.
Larisa papa legume la pranz, nu ii dau carne, ou, cereale, mai astept. Uneori papa un mar dimineata, cam odata pe saptamana, in rest suge. Eu ii fac zilnic proaspat, incerc sa ma tin de asta cat de mult pot.
In rest suntem bine, muncim mult, ne luptam cu tzeparii (cred ca fac congestie cerebrala daca ma mai gandesc la asta), ne mai si certam din motive de stress, ne mai si impacam (de obicei in dormitor ), seara vedem cate un film in timp ce fiecare adoarme un copil, e momentul nostru de liniste si relaxare.

Nu stiu ce sa va mai spun, va pup pe toate si imi pare rau ca nu pot raspunde detaliat la fiecare.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Carla, are mama fetita harnicuta bravo ei!

Laurra, felicitari pentru "gramaj"..stati f bine, noi avem fix cu un kg mai putin

fetelor, de luna asta am schimbat tehnica la masurare; am pus-o in picioruse langa frigider si am trasat cu creionul...apoi am masurat
si avem 70

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna!
Va multumesc ca mi-ati raspuns "asa multe " la intrebarea mea.E drept ca si eu am intrat rar in ultimul timp si nu prea am raspuns la fiecare in parte ,dar cum mai toate folositi batista bebelusului m-am gandit ca macar UNA mi-ati putea spune si mie de cate ori o folositi cand bb are mucisori .
Dar nu m-am suparat,stati linistite .Am intrat sa va servim cu multe bunatati caci maine e ziua iubitei mele,e Sf Antonie cel Mare ,si sa uram si noi tuturor celor care poarta numele sfantului un sincer la multi ani.
Poftiti de va serviti ,dupa pofta inimii:

Pupam stupul si un weekend linistit.
P.S.:Yioanna,multi si multumim mult.O dulce ca de obicei.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mirela, eu abia am primit batista bebelusului din ro dar nu am folosit-o. in schimb, cand foloseam aspiratorul de muci, il foloseam de cate ori simteam ca sunt muci pe teava, mai ales cand ii vedeam si curgand sau inainte de somn sau papa. multa sanatate antoniei (ce nume frumos) si la multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Miruta, eu cel mai des am folosit-o de 4 ori intr-o zi, dar la noi vine cu urlete si zbatere. Cel mai important mi s-a parut sa se culce seara cu nasul bine curatat, in timpul zilei au scapat mai usor.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput