Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

Hello,

Miruta....wow 3-4 somnicuri de 1h..noi cate 20-30 min dimineatza pe la 10.30 si un somn de 2-2.30h dupa amiaza de la 2.30. Bravo, mai apuci sa faci ceva prin casa. Cu rochia, dupa multe magazine vizitate inclusiv Debenhams unde rochiile erau in jur de 10 mil dar nu mi-a sarit nimic in ochi am ajuns la Baneasa la Peek&Cloppen...parka se scrie unde au rochii de la 4 mil. E o rochie din voal cu bretele,lunga, neagra cu model pe bretele si stransa sub sani, aveau si pe tucoaz dar mi-am luat neagra, eu avand ochii albastri imi sta mai bine si ma subtziaza. Aveau multe modele in general pe negru, turcoaz, un roz-ciclam, mov. Merita sa arunci o privire. Eu nu am vrut sa imi iau tafta caci e grea/incomoda si daka e vara transpiri in ea iar satinul se botzeste repede si orice pata se vede pe el.

Coraly ...bravo pentru greutate. O sa fie bine si la analize, daca mananca e semn de sanatate.

Madalinutza...sper sa nu fi facut intolerantza la proteina din lapte, daca da vezi ca scos astia de la nestle o formula speciala pt astfel de cazuri. E cam scumpicica dar eu zic ca merita. Probabil e trecatoare. Bafta la analize. La Medlife cunosc pe cineva daka ai nevoie de o recomandare de medic o intreb (e nasa copiilor mei si lucreaza acolo) - Medlife Grivitzei.

Otilia..nici Irina mea nu e incantata de galbenus, trebuie sa gasesc o combinatzie care sa o accepte.

Maria..merci de urari. Cu Barcelona, vrem sa inchiriem un apartament dar am intzeles ca itzi cer depozit si cateodata sunt tzepari ca nu itzi mai inapoiaza banii. Vedem noi.

Mirutza..pana sa o intzarc pe Irina si ea avea n-spe treziri noaptea. Acum se foieste de vre-o 2 ori cand ii e foame. Ea nu mananca decat vre-o 150ml seara inainte de culcare si nu ii ajunge asa ca incepe foiala pe la 1.30 cand ii fac vre-o 120 ml pe care ii bea pe nerasuflate dupa care doarme fericita instant in pozitia bebelusului. A doua foiala incepe pe la 4.30-5 dim cand vine bibe 2 sai dupa aceea doarme pana pe la 7.30-8.00 ca mai mult nu o lasa fratele ei. Nu sugerez intzarcarea dar e posibil ca ea sa se scoale pt tzitzileala. Andrei asa facea pana l-am intzarcat. Nici Irina nu vroia bine/canutza/lapte praf dar de foame....acu baga tare. Nu imi ajunge o cutie pe saptamana.

Pupici de la noi, s-a trezit printzesa.
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu mare drag la un nou capitol

Capitol nou

Mergi la inceput