Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Alarma falsa, vad ca s-a potolit

Cosminica, mor dupa poza asta
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/4284811724/in/photostream/

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut poze, niste copiii frumosi. eu cam dorm pe mine, taaare prost ma mai odihnesc in ultima vreme. pup la gasca

Mergi la inceput

Maria, se pare ca evaluare va iesi bine, mai ales ca vanzatorul se cunoaste cu cei de la firma de evaluare. Acum mai trebuie trimis inca o data dosarul la Bucuresti pentru aprobare si sper eu sa semnam actele saptamana viitoare.

Madalinutza, multumesc. Si fata mea tot alergica la lapte pare sa fie, am incercat sa-i dau si Nan HA si mi-a vomitat 5 zile de 2,3 ori dupa fiecare masa. O sa-i cumpar o formula pe baza de soia (Humana SL am vazut ca exista) sa incerc si cu asta, macar sa folosesc la piure, cereale cat mai am lapte eu.

Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Andreea chiar ma gandeam la voi ca noaptea mai erai tu pe-aici. Cum stai cu bagajele? Cand va mutati?

Poze ***Poze *** Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Carmina, am luat bilete de avion pt data de 30, uite, nici doua saptamani. azi l-am dus pe Philip la scoala, desi era optional, Martin Luther King day, ca sa putem impaheta jucariile ca nu putem face nimic cand e el prin preajma, asa am mai si aruncat din ele, dar sunt enorm de multe, macar de l-ar lasa si pe N sa se joace cu ele, sunt frati pana la jucarii...saptamana asta cred ca o las mai moale, apoi vineri mai tragem o tura ca e liber si sotul. a, maine am de dat cu o solutie de-asta de sigileaza gresia, uf, am uitat limba romana...ma lasa sotul mestera acasa si cand vine el are de instalat cabina de dus. macar acolo mergem la casa noua, sper sa nu fie nimic de facut.
nu mai dormi, ca-i 5 ceasul la voi? si eu ma trezesc asa si nu mai pot adormi...
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, sper ca mai buna la voi, eu am avut 6 sau 7 treziri azi-noapte.

Memo3nov, multumesc mult de tot .
Marcela, tatal meu a fost inginer de sunet la Radio Romania si am avut ocazia sa merg cu el pe la Cenaclu, Ateneu, concerte diverse. La Radio i-am cunoscut pe Maria Gheorghiu si Ducu Bertzi, la cenacluri pe Andrei si Adrian Paunescu, apoi majoritatea artistilor. Mai tarziu, am activat 10 ani in presa si am pastrat legatura cu cei care mi-au ramas la suflet. Am fost o norocoasa din acest punct de vedere.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

neatza fetelor! o cafelutza ?

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Neatza, o cafeluta poftiti?
Eu am inceput sa beau inka, sper sa renunt de tot la cafea.
Am adormit intr-un final la 6 dimineata si la 7 s-a trezit Andreea. Sunt chiauna acuma... Cat a dormit fata m-a apucat vrednicia si am facut curat la jucariile lui Bogdan. Pana diseara nu mai prind somn, la 1 vine doctorita sa-i faca vaccinul de 6 luni Andreei si la 3 ma duc la dentist.
Pe unde umblati?

Poze ***Poze *** Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Neata!neata!
Beau si eu o cafea mare cu voi(as avea nevoie de un ibric intreg) caci am mare nevoie.Ma terorizeaza copilul asta cu somnul,nu mai pot .Sa va dau exemplu de cum doarme Antonia(si asta nu de o saptamana ,doua ci de pe la 2 luni si un pic):o adorm pe la 21(fie leganata pe picioare,fie la san,in brate tragandu-ma de par,nas,gura ,chiar si in pat cu suzeta in gura (asta mai rar merge smecheria).Dupa maxim 1 h se trezeste .nu vrea suzeta ,nu vrea biberon...direct sanul...dupa alte 30 de min iar se frichine si uite asa pana pe la 12 cand adoarme cat de cat mai profund.Noaptea ...am pierdut sirul ...tzitzi e singura salvare dar cateodata simt ca nu mai pot.Azi noapte s-a trezit la 3 urland ..nu vroia nici papa ,nici leganata,nimic.A aprins taica-su lumina,a inceput sa rada.stingeam lumina..urla.Sunt zombi...de-aia ma si bate gandul s-o intarc ,poate se mai schimba ceva ...dar nu vrea lapte praf
ELENA...sa inteleg ca Andra e o mancacioasa?
CARLA..multumim.Nu-i problema,stai linistita.
COSMINICA...o dulce Eliza.ce cuminte sta ea pe saniuta.mi se pare ca seamana tare bn cu tn.
STRUNFITA...si eu eram treaza la ora aia..dar chef de bantuit pe net n-aveam,imi venea s-o bat pe fi-mea de somn (a mea cred ca a visat ceva urat).Ma bucur ca merg bn treburile cu casa.
MAGDA...da,multumim.Cum stai cu invatatul?cica si eu trebuie sa invat pt licenta. n-am deschis nicio carte pana acum.
PHILLIP...ce harnicuta esti.ati gasit chiriasi pt casa?
Va pup.o zi buna.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele fiti pe faza schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput