Ajutor vreau silicoane !!!

Ajutor vreau silicoane !!! | Autor: boubba

Link direct la acest mesaj

Fetele vreau sa imi pun silicoane de aaaaaaaaaaani de zile si acum ca am strans banii nu stiu la ce doctor sa ma duc...m-am invartit cam pe toate forumurile legate de acest subiect si parerile sunt foarte impartite in privinta doctorilor dar nu am pus intrebarea pe nici un forum...asa dar va rog din suflet sa imi recomandati si mie un doctor in Bucuresti care este foarte bun, ca deh inainte de toate sanatatea si...calitatea

Va multumesc anticipat pooooooop dulce !!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Dr. Radu Voicu!!! The best! Foarte sufletist si bun profesionist. Il recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Si dtarifele imi puteti spune va rog???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Dr. Radu Ionescu; nu am apelat la serviciile lui, dar am vazut rezultatele muncii lui. E super bun.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Boubba e chiar asa grava problema?Stii ca nu poti face mamografie ulterior?Sint sutiene cu buzunarelele alea interioare, cu pernute cu silicon sau buretei ,care arata perfect.Te-ai gindit bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Radu Ionescu din urmatoarele motive - nu ai dureri absolut deloc, dar ABSOLUT deloc, pune implantul sub fascie, nu sub glanda (la cel sub glanda in timp exista riscul sa coboare si sa obtii aspect de "double bubble"), nici sub muschi unde ramai cu 30% din muschi sectionat si doare de vreo 50 de ori mai rau ca la cezariana. Aspectul si consistenta sunt foarte naturale.

Mergi la inceput

Si preturi fetele ???
De dr.Valcu si dr.Totir stiti ceva ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Boubba, dar de ce vrei atat de mult sa-ti pui silicoane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu stiu in Cluj pe cineva,dar vad ca esti din BUcuresti.
numai bine

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Pt ca intotdeauna am suferit de faptul ca nu ma sani mari si am avut perioade in care nu maa puteam uita in oglinda ... deci vreau silicoane !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Boubba,

asta este clinica lui Radu Ionescu:

http://www.estet-x.ro/

Cred ca cel mai simplu este sa iti stabilesti o intalnire si sa vezi exact cat costa; din ce am auzit, in perioada asta poti negocia o reducere, caci e criza...

Succes!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput