Ajutor vreau silicoane !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Boubba, pe Dr. Radu Voicu il gasesti pe www.bendis.ro
Se fac 3 ani de cand ne-am oeprat eu si sora mea la dansul, deocamdata nu am avut nici un fel de problema nici eu si nici ea, avem sub glanda. Nici nu ni s-au lasat, dar asta cred ca depinde si de organism.
De Dr. Totir nu am auzit, la Dr. Vilcu am fost la consultatie, vroiam la el dar s-a dovedit a fi doar numele, nu ne-a placut deloc. Personal, nu il recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu nu ma pricep deloc, dar am citit zilele trecute chestia asta:http://www.clinicaefigia.ro/noutati.php

Din cate am inteles, este un fel de cocktail de grasime proprie cu celule stem, care se injecteaza, nu se face cu taietura...

Mi s-a parut interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Azi am fost la Valcu si mie personal mi a placut de el...e adevarat ca er mai altfel decat un doctor care se comporta ca un adevarat profesional dar pe mine una atitudinea lui de om zapacit ma linisteste...asa ca am luat decizia ca la sfarsitul lunii sa ma operez la el. In plus a acceptat dupa multe ,,pleaseeeeeeeeeeeeeeeee,, sa imi puna proteze se 500 cc.
Acum problema e ca trebuie sa imi fac analizele la o clinica cat mai repede si ca mi le si da repede...
Daca vreo fata cunoaste o clinica in jurul Unirii in Bucuresti sa imi spuna si mie pleaseeeeeeeeeeeeee.
P.S.Sunt superrrrrrrrrrrrrrr fericita !!!

Mergi la inceput

Ma bucur pentru tine, insa vrei tu 500? Si mie vroia sa imi puna 350 si era foarte mult pentru mine. Am 260 si sunt foarte multumita asa, nu se vede nimic aiurea, sunt foarte slaba, daca nu spun, nu isi da nimeni seama ca am implant.
Nu stiu ce configuratie ai, insa ai grija ca se lasa sanii si cu implant...

Mergi la inceput

Da eu vreau s chiar am insistat pai am 1,70m si vreo 60 kilograme ca am pus pe mine ca vaca din cauza stresului normal sunt cam pe la 52/54 kilograme ...
Carrye deci sa inteleg ca ai fost la dr. Valcu ???
Tell me moreeeeeeeeeeeee about it baby

Mergi la inceput

Daa! Am fost, ca na, auzisem de el, avea notorietate. Ne-am facut programare, ne-am dus la clinica, am asteptat o ora jumate, a venit, consultatia a durat 10 minute pentru amandoua, nu ne-a placut de el deloc. Avea unghiile murdare, vroia sa ne puna niste implanturi mari, cum ti-am zis mie vroia sa imi puna 350 ml si eu am 42 kg la 1,60 m...
Am renuntat, si am mai cautat pe forumuri pana am dat de Dr. Voicu. Si ne-a placut omul la nebunie, de marti de la consultatie, vineri ne-a operat pe amandoua. Nici nu pot sa descriu in cuvinte cata admiratie am pentru omul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Boubba - dr Valcu are o reputatie ff proasta, cum ca ar fi dat multe rateuri. Si n-am auzit dintr-un singur loc ...
Eu stiu de dr de la Bacau ca pune demult si exemplar ...

Mergi la inceput

Buna fetele in primul rand vreau sa va multumesc pentru raspunsurile voastre din toata inima.
Nu stiu de ce spune-ti ca Dr Valcu are reputatie proasta ca in afara de scandalul lui Laura Andresan nu am mai auzit nimic de rau de el. Si eu consider ca de multe ori daca rezultatele dupa o operatie nu e la nivelul asteptarilor nu este neaparat din cauza medicului. Fiecare organism reactioneaza diferit la anumite interventii. Nu stiu dar eu una de Dr Valcu am auzit numai cuvinte de lauda.
Cunoastet voi persoane operate de el care nu au fost multumite???
POOOP dulcik...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu despre Stan am auzit ca ar avea tehnologia aia brevetata de el cu radioplasma , motiv pentru care recuperara pacientei este foarte rapida si foarte putin dureroasa.

Mergi la inceput

Gata analizele sunt facute, progamarea la fel...luni 25 ianuarie la ora 14 ma operez la dr. Valcu sper sa fie totul bine!!!

Mergi la inceput