pozitiv la heli....pylori la nici 6 ani??
buna fetelor!am o intrebare,iata situatia:am o fetita de 5,7luni care e tare dificila la mancare de mult timp,asa e ea dar in ultimele luni nu mai punea gura pe mancare deloc!de ma termina nervos!am hotarat sa mai cer o parere la un al 2lea dr,caci al nosstru zicea ca asa e felul ei,o sa manance ea....Asa ca am mers la alta dr care mia si luat analize si din care reiese ca e SLAB POZITIV!deci diagnostic:gastroduodenita.Acuma,regim nu nea dat dar a avut 10 zile de antibiotic amoxicilina 10ml la 12 ore ,claritromicina 6 ml la 12 ore si nexium 1 pe zi,plus biotics baby 1 plic pe zi.....pe care le-am respectat si luat!acum mi sa zis ca trebuie repetet peste o luna...mie imi pare tare mult antibiotic,si la farmacie mi-au zic ca e cam mult....dar ma gandesc ca nu degeaba a facut o scoala dr,nu?Voi ce parere aveti?Ideea e ca sunt terminata cand vad ca nu mananca mai nimic,plus ca de vreo 3 ani stam cu aceeiasi greutate 19 kg...un sfat va rog!multumesc.
ALEXA
Raspunsuri
baby-boom spune:
Helicobacter pylori stiu eu ca se descopera numai prin gastroendoscopie.
Spun asta caci si eu urmeaza sa fac una, spre a se descoperi exact tipul de ulcer pe care-l posed. La fel cred se procedeaza si in cazul gastritelor.
Fetita ta a facut endoscopie, sau in urma caror analize i s-a pus acel diagnostic? Si cum adica slab pozitiv?! Asta suna intrigant
Multa sanatate!
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
sirimie spune:
Si mama mea a fost diagnosticata cu asa ceva, a primit un tratament cu multe antibiotice. Din cite am inteles trece greu
Se fac analize si de antigen in kk, nu numai endoscopie
Dar eu as zice sa repetati analize inainte de a 2-a tura de antibiotic.
Multa sanatate!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
bulinuta27 spune:
si eu si mama avem mizeria asta de helicobacter, care se descopera la analiza din kk...dar eu stiu de la 3 medici, 2 m-au vazut pe mine si unul pe mama ca OMS da un singur fel de tratamnet cu 2 atb: klacid si ospamox in anumite concentratii ca sa omoare bestia...
sanatate mult puiutul;ui
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
madau spune:
Sotului meu i-a fost descoperita infectia cu Helicobacter cu ocazia unor analize de sange, i-am luat si eu testul rapid de la farmacie si l-am refacut acasa, a iesit tot pozitiv. A facut o luna tratamentul recomandat de medic, 3 antibiotice, biotics, etc....apoi i-a recomandat sa faca endoscopie sa vada daca mai este sau nu infectat. A iesit ok endoscopia...sper sa fie scapat de pacoste. Din pacate antibioticele alea multe si combinate sunt obligatorii
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
alexa_love spune:
nultumesc de raspuns fetelor!si de urari....babyboom,nu a facut endo ci din sange si kk,e diferenta de ulcer;si asa scrie pe rezultat:slab pozitiv.bulinuta,klacid am luat si noi e de fapt claritromicina.madau exista test in farmacii?nu am stiut ca si eu am ceva probleme cu stomacu ...va multumesc de urari tuturor!e tare greu sa stau sa vad o mate de fata ca abia mananca cateva linguri si alea pe alese ca e tareeee dificila la gust!sper sa trece3m cu bine
ALEXA
madau spune:
Exista test in farmacie, eu am luat acum o luna de la Dona, a costat aprox 50 ron. Il faci acasa, cu o picatura de sange
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
catrinik spune:
Fix acum 1 luna am descoperit ca am si eu Heliobacter.
Mi-am facut analize de singe si asa am descoperit.
Tratatmentul a constat in Ospamox, Klacid si Omeprazol.