Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, dragelor!

Gata, fetita mea doarme, eu v-am tot citit, sunt la zi.

Tin sa zic ca am vazut pozele Raluka, toate cele 1000 si! Foarte frumoase si Raluca, ai fost o eleganta, mi-a placut si machiajul si freza (desi eu nu ma dau in vant dupa coafurile lucrate, a ta a fost foarte foarte reusita; ma bate gandul sa incerc si eu asa ceva, daca imi creste atata pana la botez).

Elle, la multi ani pentru Eva, febletea mea. Sa fie sanatoasa, voioasa si sa va aduca numai bucurii. Distractie placuta astazi si te astept cu mare drag sa ne povestesti impresii si cu pozici.

La multe lunite si ani sarbatoritilor de azi.
Iulika, Brucu e baiat mare deja, are 5 lunite, wow...

N-am vazut pozele Danei, cu Ama, cred ca tot pe mail sunt, o sa ma bag imediat sa le vad.

Gata, v-am pupat, azi poate reusesc sa vad si eu un filmulet.
Plonjez...

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

http://ganduripentruana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

poftiti la aburinda .. si , , ..

azi fac cinste mare .. Evuta mea face 2 anisori. nici nu stiu cand a trecut timpul, parca mai ieri eram cu burtica si acum cand ma uit la ea ce domnisorica s-a facut, nu-mi vine sa cred.

nela iti multumesc tare pentru urari! pup si eu margelata mica si frumoasa!

am uitat sa va intreb daca ai vostri isi mesteca limba? anna asa face .. nu are nimic pe ea, e curata .. o baga in coltul gurii si da-i si mesteca .. alta faza .. tot de ceva timp, cand o pun la san, in loc sa apuce sa pape, ea isi suge pumnii .. si e atat de chitita pe actiune incat abia ii trag mainile, abia i le dau la o parte, asa de incordata sta cu ele ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

revin si eu,Nela ce ma mai distrezi cu plonjatul alavizionare placuta & have a nice day

Evita de Elle Elle,petrecere frumoasa azi !

Bruculica draga la multe lunite si anisori!

Ralukule am vazut si eu pozele,impresionant! Super eleganta ai fost,superba coafura,machiajul,tot.Ah si tortul ala meseriasAti avut gust la aranjamente,tare mult mi-a placut totul.Iar Alex vad ca a fost un cumintel si jumatate

Anamaria mersi mult de relatare,tare m-am distrat ca erai ca un politai acolo

Fetelor,eu raman la parerea mea ca scufundatul asta e periculos si ne-necesar.Pot fi foarte bine botezati si altfel,bagati pana la subtiori de ex si turnat un pic de apa pe capsor,e cu totul si cu totul altceva si nu-i sperie atata.Mai ales daca si apa e calduta.

Cat priveste subiectul cu asa-zisa manipulare din partea celor mici as vrea sa scriu si eu dar nu pot acum ca tr sa plec la dentist,poate dupa ce revin.

Carina uite postul in care ziceai de sucul de portocale

Citat:
carinablanca
membru incepator

Romania
254 Mesaje
Trimis la: - 14/12/2009 : 23:26:48
--------------------------------------------------------------------------------

Luto, te invidiez ca adoarme asa usor cu suzeta. Eu tot bag pe ea si ea scuipa si baga mana si tot asa. Si nici nu adoarme usor. poate in brate si leganata.

Iulika, e super ca ii place morcovelul. Eu am incercat cu suc de mar, portocala si mandarina si chiar i-am bagat in gurita felia de mandarina sa o suga dar nu-i place deloc. Noi deja avem probleme cu papa laptelui si vad ca nu ii place nici altceva.

Uka, foarte frumoasa si cocheta printesa ta.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE

va las,revin mai pe seara sper

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna ziua fetelor,

Mai greu ajungem sa scriem despre noi.Timpul trece rapid rapid aici.Sunt mereu pe fuga,intre birou si fete,intre cumparaturi si plimbari,intre gatit si baie,intre jucat cu cea mare si alaptat pe cea mica.
Gazele imi ocupa timpul complet si seara ajung sa cad lata si sa adorm instant cu vreo carte in mana,neapucand sa citesc vreo pagina.

Am inceput si noi diversificarea de cateva zile.
Lisa era extrem de agitata,ii era foame f des,la 1-2 ore cerea sa suga.La masa cand statea cu noi,era foarte interesata de ce vede,ne urmarea cu privirea la ce mancam,tragea de farfurii sa prinda si ea ceva in pumnisor.
Asadar,prima oara i-am oferit cereale fara gluten,mai diluate decat era concentratia initiala sa vedem daca e pregatita si cum reactioneaza.Apoi,i-am oferit mucilagiu de orez,din lingurita si a fost incantata.
Scaunul il are f bine,ba chiar face zilnic(ceea ce inainte nu se intampla).Am sa continui cu cereale si mucilagiu de orez si pe saptamana viitoare,daca merge la fel de bine,am sa ii introduc un element nou,inca ma gandesc daca sa introduc leguma sau fruct.Dar balanta se indreapta catre leguma.
Am sa fac totul foarte lent si treptat.
Stiu ca vor exista discutii pe tema asta de acum si pana cand or creste copiii nostri mari.
Insa,fetelor,Madalina84,Carinablanca si cele care dau bebeilor ce n-au nici 5 luni inca,sa manance in cantitati industriale pentru ei,aveti grija,va rog din suflet.Va spun sincer,ma doare sufletul cand citesc,copilul mananca,e normal sa ii placa,fructul e dulce,e bun la gust,dar stomacul lui nu este nici 10% pregatit pentru a digera o cantitate asa mare de mancare,e normal ca apoi sa fie agitat,sa planga,sa fie constipat.
Fructele nu se dau crude la varsta asta,nu stiu unde au studiat pediatrii la care mergeti voi,dar sunt batuti in cap,imi scuzati expresia.Daca puiul de langa tine e agitat si nu ii merge bine cu modul asta de diversificare,incearca alt ritm,alta metoda,alt pediatru.
Fructele si legumele se fierb,sau de preferinta pentru ca isi pastreaza cel mai bine propietatile,la steam(abur) facute.
Imi este si frica sa va mai intreb de biscuite,daca era special pt bebelusi,adica fara adaos de zahar,sare,conservanti si fara gluten.
N-as scrie nimic din toate astea daca n-as sti cat o sa aveti de suferit dupa.Cand bebelusul va creste si vor aparea alergiile,si atunci tot voua o sa va fie greu,dr si micutii ca nu vor putea manca normal.
Eu sper sa nu se supere nimeni,dar poate unora dintre voi li se vor aprinde niste beculete.
In diversificare totul trebuie facut lent,nu ne grabim,oricum pana se fac mari vor manca sigur!Acum e foarte important cum il invatam sa manance,ce nutritie ii oferim,cum se obisnuieste acum,asa va manca toata viata,avem grija sa manance corect si sanatos acum,asa se va obisnui si va manca si ca adult.
N-am auzit de copii care au mancat mai tarziu de 5-6 luni si care au avut un ritm lent sa aibe probleme de sanatate,dar copii ce au inceput diversificarea la 3-4 luni,cu alergii la diferite alimente,am auzit din pacate.
Si inca ceva,si am sa inchid subiectul,faceti cum simtiti ca ii prieste bebelusului,informati-va,discutati,cereti mai mult de 2 pareri din partea medicilor/pediatrilor.
Nu va ganditi cum ne-au hranit pe noi parintii,si ca acum suntem sanatosi,bine merci.Erau alte vremuri,alte produse!Nu degeaba se schimba si gandirea odata cu generatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

din aduceri aminte...

elenuta vazut poze,faine rau.sunt sigura ca arati si acum excelent.

nela imi place blogul.pe seara,poate am timp sa si citesc :)

hapilica imi place tare mult de voi.vad ca tu si micuta aveti freza la fel

andraiulia sunteti o familie superba.si ce casa aveti

...am fugit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Vai ce nora frumoasa am!Stiam eu de ce am ales-o..Si ce plete are,Mihnea este fascinat !Cat priveste coada,l-am avertizat deja pe baiat sa aiba grija,ca asa iubita frumoasa ....
Un si pentru mami.
Momentan nu am pus poze noi,dar promit sa-mi revin

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata

Sabina..tot respectul! imi place cum pui tu problema...eu nu am nici cea mai mica idee cum este cel mai bine sa facem diversificarea, citesc de la voi, mai citesc pe internet si ma rog ca alegerea pe care o voi face sa fie cea mai buna pentru prichinduta mea; imi place ca ti-ai justificat f frumos si bine parerea! pupici la gaze si mamaica!

Lucia sa stii ca si ana tipa..isi ridica manutele la nivelul ochilor si tipa la ele; inainte, daca eram in bucatarie, saream imediat sa-i dau suzeta (imi parea a fi strigat de suparare), dar cum ma apropiam de ea si intram in raza ei vizuala, cum incepea sa rada...i-am dat pace..inca nu a ragusit

merg si eu sa vad pe Ama pe mailul comun;

unde sunt pozele cu flacaul ochios si frumos al Ioannei?! ca cele de la semnatura le-am mai vazut! exista altele mai noi?!
astazi o sa trec pe la chioscul de ziare si-i cer lui nenea sa ma lase sa rasfoiesc revista Mami;
apropo de reviste cu sfaturi pentru mamici..mi se pare f buna "mamica de azi"..multe chestii interesante si pret bunicel;

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Un pentru luto. Te cred ca esti obosita. Si flacaul meu scoatea niste sunete foarte dragalase undeva intre tipete si chiote pana vin eu, iar daca il urmaresc e foarte incantat si incearca mai tare sa tipe. Cred ca este o etapa in dezvoltarea lor dar sunt foarte dragalasi.
Poze dragute am vazut ale Ralucai (mamica de Alex), Mariei (mamica de Aidan), ale Crocodanei (mamica de Ama). Scuze daca am uitat pe cineva ca de ma lasa si pe mine neuronii.
La Multi ANi EVEI de ELLENUTA! Sa aveti o petrecere frumoasa de 2 anisori!
Iulika felicitari pentru cele 9 kg ale lui Bruce. Noi la 4 luni stagnam la 7 kg nu prea mai ia in greutate ce e drept el s-a nascut cu 3.3 kg. Vedem azi ce ne zice doctora ca ne vaccinam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Am o dimineata foarte nasoala ca ma m-au sunat de la job sa ma intrebe cand intentionez sa vin. Faza este ca pleca o tipa care era mai veche si vor sa angajeze in functie de raspunsul meu. EU si cu tipa de pleca eram cam senior amandoua iar fetele ce sunt la munca sunt incepatoare ca sa zic asa. Bine eu stiam ca nu voi putea sta 2 ani acasa si eram constienta ca va veni si ziua asta dar preferam sa nu gandesc asa departe. Acum parca mi s-au inecat corabiile toate, ce sa mai, copilasul are doar 4 luni. Ne trebuie o bona ca nu avem sperante ca vine vreo bunica la noi. In fine dc aveti o persoana de incredere pe care o puteti recomanda va rog dati-mi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

La 11.30 mergem si noi sa vedem daca-l face mama manechin sau nu ,adica la masuratorile de rigoare ( un fel de 90-60-90 la fete)si sa vedem si greutatea.
O sa faca si Prevenarul,sper sa nu-mi faca febra dupa .

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx

Mergi la inceput