Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 4
Lullaby_2009 spune:
Meli spor la invatat!
Suede ce concediu frumos, esti tare scumpa cand zambesti, se vad gropitele dulci.
Cred ca merg si eu la culcare ca a adormit din nou puiutul meu. Pe la 11 s-a trezit un pic si eu repede sa-l adorm la loc, dar tati a zis ca-i prea dulce sa-l ia putin in brate, dupa doua minute tot la mine in brate era doar ca ii trecuse somnul. Tocmai a ras, cred ca stie ce scriu acum.
Va doresc noapte buna!
crocodana spune:
lullaby
luto si Ama a avut 2 sapt in care tipa efectiv....ne gandeam ca ramane fara voce ca era asa din gat....si totul a fost ok....acu gangureste si isi suge buzele...gingia..i am dat degetul si trage cu asa forta din el sigur e gingia...
, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Ellenuta spune:
hello
dar aveti spor nu gluma .. mie mi-e un somn de pic .. sunt nespalata la cap, sper sa apuc azi s-o fac ..
andra foarte bine arata socrela ta! auzi .. tu chiar pui sare pe rana .. Doamne uite cum arata la 6 zile dupa nastere, tu esti din filme SF .. na .. ca nu mai ma uit la pozele tale .. glumesc .. o ador pe sophie a ta, e tare dulce si frumoasa.
manga tare tare dulce este puiul tau! ce bine ar fi sa devina realitate visul tau ..
luci auzi aude voci care striga "milka" .. lasa ca ne facem noi iara , da?!
crystina un jaf .. bine ca nu v-a afectat cu nimic .. cat despre doctor .. halal ..
liliana te citesc pe blog .. Doamne ce am ras la faza cu pokemon .. mi-au dat si lacrimile cand am citit ce ti-a scris andruta "mami vreau sa fii mandra de mine" .. superb!
monique in fructe ii pui si cereale? ii mai dai sa suga dupa? am ajuns la postul tau si m-am lamurit. multumesc!
iulika deja 9 kg .. felicitari!
nela super blogul!
ioanna ce dulce e flacaul tau!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
luci si a mea striga ... de fapt zbiara .. dar nu plange sau altceva .. cred ca a facut o noua descoperire si o testeaza pe nervii mei .. e asa haioasa .. trage un strigat si daca ma duc sa vorbesc cu ea, incepe sa rada cu gura pana la urechi .. o sa incerc s-o inregistrez ..
iar de vreo doua zile, nu mai doarme ziua mult .. atipeste si gata .. e iara engage ptr joaca ..
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
last but not least ..
raluk ce botez frumos, ce pui dulce si superb! ce superba ai fost, mami! tare draguta rochita! poza aceasta este sublima!
sa fie sanatos puiul crestin si sa va aduca numai bucurii si fericire!
croco ce par lung are ama! bun de facut codite! e o frumoasa!
Eva
Anna
papa bun
MangaGirl spune:
buna seara dragele mele,
sun in urma rau, dar cum inca nu e 12 noaptea, voiam sa urez si eu la multe lunite sarbatoritilor de azi: David, Irinel si Stefania. sa fiti iubit, cuminti si fericiti.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
kawaichan spune:
neata,
liliacule uite promit ca ma gandesc daca nu iese faza cu fratele meu(sotia lui naste prin mai iar io intentionez sa vin prin vara daca mi-e gata pasaportul pana atunci).mai era o varianta de botez aici,pt ca avem biserica mai nou la o ora departare si chiar puteam negocia f frumos cu preotul respectiv,dar...draga mea draga pe care am rugat-o sa ne fie nasa e tare departe de noi si cu mainile pline acum de cele doua printese.
multumesc inca o data ca te-ai gandit,esti o dulce si jumatate
ah,s-a trezit,pauza
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
madalina84 spune:
RALUK nu am cuvinte sa ma exprim,se vede din poze ca ati avut un botez de vis,ca voi sunteti niste frumosi si fericiti iar de tort ce sa-ti spun e prima oara cand vad in genul asta si presupun ca a fost la fel de bun precum arata.Mi-au placut toate pozele dar cele cu voi in prim plan sau portret sunt superbe
CROCODANA ti-am vazut mandreata de Ama,e asa de cretulina si deja o d-soara in toata regula,mila mie de tine cans s-o face mare,o sa fie coada la usa ta
Nu stiu daca am apucat sa le multumesc din suflet pt urarile de 4 lunite ale fiului meu dar o fac acum si va doresc si voua la fel
Si ca tot e trecut de 12,urez si eu pt BRUCE sa fie sanatos,papacios si zambaret,sa nu uite ca e juniorul dintre baietei si va trebui sa le dea sfaturi,iar tie mami de BRUCE iti dau un mare
LA MULTE LUNITE si pentru CARINA care o sa fie fotomodel ca are o mami priceputa,sa fi sanatoasa si iubita...pt CAROL sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e bun...pentru RUBY sa fie sanatoasa si papacioasa,pt BOGDAN de Luthien,VLADIMIR de Tulibu,DINU de Anomis si MIHAI de Laura78nico sa va dea D-zeu tot ce e mai bun
Merge forumul tare prost asa ca renunt sa mai zic ceva si ma bag si eu la somnic
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea Rasplata a sosit
MangaGirl spune:
am mai citit pe ici pe colo....ba ca Ioanna e vedeta (felicitari mami. ti-am vazut puiul care e un frumos si are un ten superb ), ba ca Nela are blog. draguta mea, l-am salvat si pe al tau. de maine fac program - dimineata la cafea - juma de ora de blog.
raluk asa de frumoasa ai fost la botez, iar Alex s-a facut asa baietel frumos. ati fost super eleganti. ce mi-a placut cum ai dansat cu Alex in wrap. mergea super asortat la rochita.
vik sper ca te scalzi in ape mai bune. trebuie sa-mi retrag cuvintele despre scaderea laptelui. asa imi trebuie daca nu termin cartea de citit inainte sa zic si io ceva. deci, din cate am citit, daca mananci sub 2200-2300 de caolorii pe zi, productia de lapte scade. recomandarile oficiale sunt 2700 de calorii pentru mamele care alapteaza si chiar si pe dieta asta tot poti pierde kilograme.
dana i eu l-am dat pe Aidan de vreo 7-8 ori cu acid salicic. o ora inainte de baie. o data l-am tinut vreo 3 ore ca dormea. nu are nimic. nu e nociva. am intrebat de mama ca sa ma asigur. si eu l-am tinut cu caciulita ca sa nu isi dea cu mainile prin cap si sa duca in gura. apoi spalat capul la baie si periat usor. au trecut. nu i-am dat zilnic. doar cand ii faceam baie.
fetele ma duc la somn.
am vazut poze minunate cu Ama.
si pozele cu manusile inca o data: http://picasaweb.google.ro/maria.ciubotaru/3Ian9IanSp14?authkey=Gv1sRgCK3s1f_DvIiiYg#
sper ca maine sa recuperez tot.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
croco tu nu ai pozele la semnatura ? ca nu le gasesc sa vad si eu papusica
Edit mai tarziu: le-am gasit ....e minunata mami, sa-ti traiasca
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009