Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mådålina am vazut ieri ca må intrebai de dovlecel...eu i-am cumpårat zuchinni(nu stiu exact din ce tarå erau)..acum ceva vreme am facut zuchinni/dovlecei umpluti..si am scos miezul cu o lingura(operatiune nu tocmai usoarå), apoi miezul l-am påstrar la congelator.Si in fiecare zi scoteam cateva bucati din miezul acela si il fierbeam, si faceam piure..

Raluk am vazut de ieri pozele si ma tineam så intru så iti spun cat de delicata, frumoaså, specialå ai fost...Ati avut o petrecere pe cinste..Alex un frumos si un zåmbaret.Mi-a placut la nebunie pozele acelea in care voi dansati toti trei..Si så stii ca mi-au dat si mie lacrimile cand am vazut pozele cu tin einlacrimata in momentul cand l-a bågat pe Alexutu in cristelnita..Pt ca si mie mi-au dat lacrimile la botezul lui Bruce in acel moment.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

stiam eu ca am uitat ceva. meli, melic petrecere in doi am vazut eu acolo. de fapt in doua. ce coplite sunteti, mamis....sa plang, sa nu?bravo voua fata draga. mai trebe si din astea ca sa te scoata din rutina.
am vrut de asemenea sa le salutpe diana_m si pe speranta. v-am spus ca inca sunt in recuperari.

ralucacumadica sa nu spui? pai chiar sunt foarte curioasa. mai ales ca tu esti scurta de obicei, nu ca astea al de mine, vorba luunga, saracia omului. tu le dai scurte si beton. dar chiar vrem mai multe amanunte din aventurile lui Natalix. cine i-a zis asa, tare inspirata a fost.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

[Danuta1979 Si la noi e cam la fel cu tatis al nostru. La vaccinul de 2 luni eu lacrimam iar el plangea de-a binelea. Si de-atatea emotii a uitat reteta de alifie a baiatului, pentru cojitele de pe cap. Apoi...a plecat la serviciu si ma suna din ora-n ora sa ma intrebe daca baiatul e bine. ca Radu dormea ca bolovanul si eu vorbeam in soapta sa nu-i creez disconfort.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

...bai, lasati-ma....am ras cu lacrimi.

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mangulico tu stii doar cat imi esti de draga , nu? Asta cu blogul e o gaselnita pentru mine, pentru a ma motiva sa las ceva in urma. Eu personal am incercat sa scriu initial cateceva pe un carnet. L-am pierdut . Am scris si in fisiere dar am avut si nenorocul sa imi crape nebunia de comp si sa nu pot recupera mare lucru...si iar am pierdut. Acum sper sa fie macar de mai lunga durata. Blogul pot sa mi-l export si sa-l import ori de cate ori am chef. Imi fac si cate-o copie pe mail. In felul asta sper sa pot lasa ceva copiilor mei. Eu mai am cate-o nebunie si-mi inchipui ca maine mor iar ei sunt prea mici pentru a ma cunoaste suficient de bine. Stiu, stiu ca merit bataita...dar sunt gandurile mele...
Sa stii ca nici pe mine nu ma da vitejia afara din casa. Sa ma vezi cand sunt pusa fata-n fata cu cineva nou intalnit...tac, ma fasticesc, imi framant mainile...doar zambesc cateodata, de poti jura ca-s aterizata de pe vreo planeta necunoscuta noua.
Tu macar ai talent la scris si ai fi o sursa buna de emotie pentru noi.
Te pupilez de nu te vezi!

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Danutza, la 4 luni ni s-a zis de catre dr ca va fi doar o intepatura...tot pe varianta de la stat mergem si noi....

--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Ce ma bucur. Merci mult!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Ioanna81 super poze si sunteti o familie foarte reusita cu doi parinti foarte dragutei. Auzi da tati e inalt mamica nu gluma. Am uitat sa-ti spun am pus feliuta de lamai rece pe intepatura si panadol ptr copii 2.5 ml/ 8h pana maine. Astea au fost indicatiiunile doctorei.
Maria draga mie imi spui cu dusul la munca. Faza este ca imi pare nitel rau dar nu am cu cine lasa bebelusul. Ei totusi sunt intelegatori si vroiau sa stie dc angajeaza sau nu. Cum eu am zis pas si am spus ca ma duc in 2011 deja au postat jobul pe ejos azi. Sunt foarte corecti din punctul asta de vedere si financiar mai ales sunt bine cotati pe piata, numai ca este mai greu sa se bugeteze posturi acum ca se face un buget fix la sfarsit de an. Ma bucur pentru colegele mele ca angajeaza ca in 2008 au fost 3 gravide si o plecare si a fost naspa pentru cei ramasi la munca printre care si eu. Dar acum eu am alte prioritati si sincer imi doresc inca un copil dupa ce l-am facut pe alex asa ne-a umplut viata si sufletul acest copilas. Eu sunt cam genul de sta la birou pana pica lata de jos si de aceea cred ca nu le-a venit sa creada ca nu vreau sa vin mai devreme.

da, da...eu am crezut ca voi merge la 6 luni, desi speram sa nu. dar nu mi-am inchipuit vehementa cu care spun acum NU. nici sa nu aud. nici mailul nu-l deschid ca sa nu ma faca sa ma gandesc la lumea rela, plina de responsabilitati. toata adolescenta am visat sa fiu shafa. acum ca stiu ce inseamna, nu mai vreau, sar'mana. prefer munca mai din umbra, organizotirca, dar fara sa am pe creier hachitele altora.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Felicitari Raluk pentru botez!!!Unde pot vedea si eu poze?
Felicitari si Alex25, ca tot sambataa a fost botezul.
BB-ii cum sunt ziua?Al meu este marait, plange, nu sta singur deloc, iar de linistit doar la tzitzi o face Sunt varza!
Offf.
In rest totul bine, merg sa citesc din urma

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Kemsy vezi pe mail-ul comun.
Dar de la botezul lui Loris nu ne arati nimic? Nu ne incanti si noua ochisorii??

Imi merge forumul...de-mi vina sa ma

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Neatza!!

Dragele mele, am nevoie de ajutorul vostru. Se intampla sa stie cineva ce trebuie sa iau de la somaj pt a duce la asist sociala pt indemnizatia aceaa de 600 ron? Ideea este ca a trebuit sa ma inscriu la somaj imediat dupa ce mi-am dat licenta(eram in luna a 7-a) pt a putea beneficia de ei. Si vreau maine sa merg la somaj sa iau ce-mi trebuie pt asist sociala si nu stiu ce. Iar maine e inchis la asist sociala, nu pot afla exact. Ati inteles ceva?

Inca citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am gasit pozele...foarte frumosi protagonistiiMami raluk, iti statea super coafura...semanai cu Sofia Loren!!Iar bebe seamana cu tine

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput