Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Seara buna burticutelor!

va multumesc la toate care m-ati felicitat pt fetita si rog fetele cand au timp sa ma treaca in listuta cu , ne-am hotarat si la nume 90% va fi EMMA.

cuuuuusaaaaa mi-ai furat numele la fetitaaaa......asa ne-am hotarat si noi EMMA ANTONIA...daca sapt viitoare la morfo ne va confirma ca-i fetita
socrul meu cand a auzit de emma cica e nume de catel da eu una n-am auzit nici un catel sa se numeasca asa.....si oricum nu tin cont de parerea altora

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui a-rose

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Rose, inr-adevar, asa cum ziceau si fetele, Oscilo e de baza, eu il am in geanta tot timpul, si la primele simptome sau daca am pe cineva racit in preajma, mai iau cateva granule. Oricum, e bine sa iei preventiv cate un tub pe saptamana, toata perioada cat umbla gripele astea nenorocite. La fel de bun este si Influcid, iar pentru gat Tonsilotren. Toate sunt homeopate. Sper sa va faceti bine curand!

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

cristina, eu am influcid in casa, i-am dat fetitei mele insa credeam ca nu este pentru gravide. tu zici ca ai luat? parca in prospect zice sa se utilizeze in sarcina doar cu avizul medicului, in timp ce la cele de la laboratoarele boiron zice ca se pot administra in sarcina. eu as lua dar nu stiu daca e ok. tonsilotren nu am dar am auzit de el. e ca si stodalul? pentru tuse?

rose

Rose, si eu am fost circumspecta cu Influcidul initial, ca am vazut ce scrie pe prospect, dar am intrebat-o pe homeopata mea si a pufnit-o rasul: mi-a zis ca e ok in sarcina, dar ca firmele producatoare trebuie sa faca nu stiu ce teste extinse pe gravide, pe cativa ani, ca sa aiba dreptul sa scrie ca e recomandat, asa ca multi nu se deranjeaza. Deci ea mi-a spus sa iau fara griji. Tonsilotrenul e pentru amigdalite si dureri in gat, nu pentru tuse. Pt tuse si eu iau tot Stodal, si e ok, desi nu spectaculos. Pentru nas infundat din pacate nu am gasit inca nimic homeopat si sigur in sarcina, stiu ca si uleiurile volatile si esentiale sunt cam periculoase in sarcina, deci... apa cu sare! Stii tu ceva mai util?

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Eu ptr nas infundat si conjunctivita folosesc Oftamezon N. Ptr tuse e bun si siropul d emuguri de brad. Cu siropul asta am scapat-o eu pe fii-mea de o tuse pacatoasa.

Tatyana nici eu nu am auzit vreun catel cu numele Emma. Nu lua in seama. Ptr copilul vostru voi si numai voi decideti.

Voiams a va mai spun ca mie f practica mi-a fost si perna de alaptat, dar nu ptr alaptare in sine ci dupa operatie, dormeam foarte bine cu ea sub burta. Cand o alaptam pe pici cu bibe o puneam pe o perna mai mare.

Ieri am primit caruciorul de gemeni si patuturile si imi zicea mama ca sunt intr-o stare impecabila, ca sunt superbe. Abia astept sa mi le aduca acasa, dar asta mai incolo prin martie.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna Dimineata la amiaza...

Abia ce m-am trezit si eu dupa un somn tare neodihnitor, plin de vise din cele mai neplacute si foarte reale. Iar aceste vise mi-au fost cu siguranta induse de niste ganduri de-ale mele... Si cu toata jena, as vrea sa va intreb si pe voi daca va gandtiti vrodata la asta, sau sunt eu cam panicoasa si afectata de hormoni. Ei bine, de cand imi tot creste burtica si vad cum mi se aduna boalfe si sunci, cum fundul meu a devenit dublu decat era inainte, am inceput sa ma simt foarte... neatragatoare... iar in ultima saptamana, avand in vedere ca am stat acasa, am avut timp sa ma analizez mai mult in oglinda, si normal ca am gasit din ce in ce mai multe minusuri. Voi nu va faceti probleme ca sotii vorstri v-ar putea considera neatragatoare si sa-si piarda astfel interesul fata de voi ca femei? Sper ca nu v-a suparat intrebarea mea, dar sunt sub impactul unor vise tulburatoare si a unei nemultumiri totale fata de mine...

nana, mersi de reteta de gogosi rapide. Chiar o voi incerca... M-am uitat si pe site si am mai vazut o sumedenie de retete care mi-au facut cu ochiul. Merci de inspiratie

laurita, sa stii ca nici eu nu ma omor prea des cu multe feluri de mancare, insa din cand in cand am nevoie sa petrec cate o zi intreaga in bucatarie pentru ca imi place mult sa gatesc si sa fac lucruri noi.

arturica, m-a impresionat mult povestioara voastra... Ce frumos ca baietii sunt asa uniti si se bucura unul pentru celalalt... Si modul in care ti-au dat vestea... Foarte frumos. Felicitari pentru asa copii, dar mai ales pentru educatia pe care le-ati facut-o

nicoleta, apa calda e ok. Ideea e sa nu fie fierbinte. La fel cum sunt interzise si baile sau dusurile fierbinti.

vivela, si mie tot asa mi-a zis doctora mea: ca eco 3 si 4 D e mai mult de spectacol, dar ca nu are relevanta medicala mai mare decat cea 2D. Asa ca noi ne-am hotarat ca la morfofetala de pe 20 sa ne rezumam la 2D si sa lasam surpriza pentru marea intalnire din mai

Sabina, poate ca ar merge si cu bors (eu nu am incercat), insa nu se acreste toata odata, ci in farfurie, fiecare isi pune usturoi si acritura dupa gust. Motivul e smantana, ouale, carnea de pui care se altereaza si asa repede. Daca mai pui si acritura in toata oala, nu stiu cat va rezista. Insa daca nu faci foate multa si preferi varianta asta, poti incerca.

gabriella, nasol cu doctora asta care asteapta atentii. URASC!!!! situatiile astea. Bine ca esti mai bine si bb e in grafic. Sanatate multa in continuare!

Crisi, pentru nas e ok Vibrocilul in sarcina. Mi l-au recomandat 3 doctori, chiar daca pe prospect scrie de asemenea, ca trebuie avizul medicului. Eu una am incercat si apa de mare, dar nu a avut niciun efect!!!!! Vibrocil sunt niste picaturi. E adevarat ca nu au acelasi efect spectaculos ca Olinthul sau Bixtonimul, insa dupa ce il folosesti mai poti respira...

Va pup, burticute! o zi superba!

Mira fericita 21+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Vivelala Alco san am fost....intr-adevar au camera separata pt apartinatori, si de intrebat daca vrei DVD nu te intreaba de la inceput...ideea e ca de trei ori a trecut la imagini 4D, de doua ori fata care oricum a fost neclara si odata coloana vertebrala......nu stiu ce zic......te hotarasti acolo. Totul e legal...adica preturile sunt afisate si primesti bon.

Roxy 24+ cu Natalia

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu si acum fac bai nu atat de fierbinti ca inainte, dar nici calii. Eu am cada si nu cabina si nu pot face dus in cada ca ma ia cu frig. Asta inseamna sa ma abonez la ai mei care sunt si posesori de cabina, numai in cabina nu ma ia cu frig cand fac dus.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Salut fetele!
La multi ani!
Sa aveti un an bun,cu bb sanatosi si la termen!
Va scru cu intarziere,chiar daca va citesc cu foarte mare interes,nu prea am timp,poate cand voi intra in concediu prenatal,voi avea timp mai mult.
asteptam fetita,v-am mai scris ,cine se pricepe la modificat lista sa ne puna si noua un carucior roz,cand aveti timp,va multumim
Noutati ar fi ca o sa mergem la eco morfo-fetala pe 25 ianuarie,la dr.ALBU,cand voi avea 23w5d, este cam tarziu dar nu am reusit sa gasesc programare mai devreme.
cu kg stau binisor doar 6kg la 22 sapt, am inceput de la 66,acum am 72,sa o tin tot asa ar fi ideal,sa nu trec de 80 macar
am inceput sa retin apa,dimineata ma scol cu degetele umflate,aveti remedi impotriva retineri apei in organism,in afara de consumul resus de sare,masaj,mancare sanatoasa,fara grasimi?

Eu pt tuse am folosit Stodal si sirop de ridiche neagra.
pt rosu in gat Homeogene 9 si ser fiziologic in nas + aerosoli

fetita mamei
NIKOL22+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

rosanne, multumesc de raspuns. cred ca da, ma hotarasc la fata locului. nu mi-era ca nu e legal (desi mi se pare jaf la drumul mare), ca vorba aia, prost nu e cine cere, ci cel care da.

mira, m-ai amuzat cu mesajul tau. intai te plangi ca zici ca ai luat proportii, apoi imediat zici ca incerci reteta de gogosi . fara suparare, mi s-a parut o alaturare amuzanta.
acum serios, gandurile tale nu sunt deloc deplasate, cred ca toate ne facem astfel de griji. iar barbatii sunt foarte diferiti - unii chiar zic direct ca nu prea se mai simt atrasi fizic de sotia lor insarcinata, altii trec mai usor peste asta...eu zic ca totusi e extrem de important sa faci in asa fel incat dupa nastere sa-ti revii cat mai repede la forma initiala. si nu e vorba numai de ce crede sotul, ci de selfesteam. eu stiu ca dupa ce am nascut n-am slabit chiar asa usor, deci nu-mi permit luxul sa cred amagirile alea gen: "lasa ca acum esti insarcinata, poti sa mananci ce vrei, cat vrei, slabesti tu dupa ce nasti...". nu stiu, poate daca as mai fi avut 20 de ani, s-ar fi intamplat si minunea asta, acum insa kg se tin mult mai bine de mine.
deci eu o sa mananc gogosi cu voi, doar virtual , invatand din experienta mea trecuta.

gabriela, 5 kg nu e mult la jumatatea sarcinii. conteaza mult si de la ce greutate ai plecat. bafta sa pui cel mult tot atat pana la sfarsit . si eu tot 10 mi-am propus, sa vedem cum or evolua lucrurile...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 18+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Buna Dimineata la amiaza...

Abia ce m-am trezit si eu dupa un somn tare neodihnitor, plin de vise din cele mai neplacute si foarte reale. Iar aceste vise mi-au fost cu siguranta induse de niste ganduri de-ale mele... Si cu toata jena, as vrea sa va intreb si pe voi daca va gandtiti vrodata la asta, sau sunt eu cam panicoasa si afectata de hormoni. Ei bine, de cand imi tot creste burtica si vad cum mi se aduna boalfe si sunci, cum fundul meu a devenit dublu decat era inainte, am inceput sa ma simt foarte... neatragatoare... iar in ultima saptamana, avand in vedere ca am stat acasa, am avut timp sa ma analizez mai mult in oglinda, si normal ca am gasit din ce in ce mai multe minusuri. Voi nu va faceti probleme ca sotii vorstri v-ar putea considera neatragatoare si sa-si piarda astfel interesul fata de voi ca femei? Sper ca nu v-a suparat intrebarea mea, dar sunt sub impactul unor vise tulburatoare si a unei nemultumiri totale fata de mine...

si eu am aceeasi frica ....ca n-o sa-mi pot reveni la kg-ele de dinainte si nu stiu cum o sa ma suport,cred ca o sa fac depresie pt ca toata viata mea am fost slaba cu fuste,rochii stramte, n-as suporta sa ma uit in oglinda si sa ma vad dizgratioasa...plus ca sotul meu intotdeauna a fost mandru de cum arat...si el e si mai tinerel decat mine cu 4 ani si merge zilnic la sala iar eu o sa fiu ca un rinocer...insa mi-am promis ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa redevin cum am fost....e nasol cu vergeturile si celulita ca nu ai ce sa le mai faci
...dar vom fi mamici nu?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

vivelaCred si eu ca te-a amuzat mesajul meu, si nu ma supar. Insa la mine functioneaza foarte bine gatitul cand mi-e pofta de ceva. Daca ma duc si cumpar nu ma pot abtine sa nu bag in mine mai mult decat ar trebui. Daca gatesc insa, mi se taie pofta gatind, iar apoi doar gust, iar asfel nu exagerez. Si da, slabitul dupa nastere clar tine in primul rand de stima de sine. Insa inevitabil te intrebi cum esti vazuta de ochii celui pe care il iubesti, omul cu care iti imparti viata.

Mira fericita 21+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput