Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
Reallaura spune:
Neata
Nico eu am facut morfofetala la 23 s. In prima sarcina parca am mai facut una la 32 s si inca odata analizele de sange si secretie.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
25+
Ilinca Sabina
Alinutzaa spune:
Nicoleta morfofetala de trimestrul II (adica asta de la 20 si ceva de saptamani) se face abdominal, nu cu sonda.
Dupa asta eu o sa fac ecografiile lunare de la medicul ginecolog care imi supravegheaza sarcina. In trimestrul III eu o sa mai am asa- 32-35 de saptamani analiza culturilor de col, analizele uzuale de trimestrul III (sange si urina, cele gratuite de la medicul de familie), saptamana 32 inca o morfofetala. Si gata. 
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
22+
Handmade by Alina
Vivela spune:
Neata
Alinuta, felicitari pentru fetitaaa....
. O sa experimentezi si cum e sa fii mama de fata, cred ca deocamdata nu te vezi in postura asta (asa e?). eu inainte sa aflu sexul lui bb2 imi ziceam ca eu nu sunt mama de fata, ca nu pot fi... iar acum mi s-a confirmat
. dar probabil ca daca bb2 ar fi fost fetita m-as fi obisnuit cu ideea.
sa fie sanatoasa, Tudor ce zice ca va avea o surioara?
NicoletaB, eu am facut toate eco - in afara de prima, de confirmare - doar normal, pe burta. bb e suficient de mare sa faci toate masuratorile asa, nu vad de ce ar trebui sa se recurga la sonda.
si dupa eco de la 22 de sapt (morfologica) eu n-am mai facut nicio eco. adica il mai vedea dr la ecograf la controalele lunare, dar numai asa, de verificare, sa vada cum a mai crescut. dar ceva foarte rapid, ii verifica pulsul si marimea craniului, verifica postura, etc.
noi azi chiulim de la activitati, din cauza vremii si a lenei. cand am vazut de dimineata ce e afara m-am bagat la loc in pat langa David si am dormit pana la 9 fara un sfert
.
uff, urasc frigul si zapada in oras, se circula infernal.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
veronicach spune:
neata...ma primiti si pe mine![]()
acum ca bebe este activ nu mai este nici mama atat de stresata si poate sa isi continue activitatea pe forum
vad ca se discuta despre morfofetala...mie mi-a recomandat-o in saptamanile 21-24 deci clar difera in functie de medic
legat de peturile in cluj napoca sunt 2 situatii
in cazul in care morfofetala se face 2 d si costa in jur de 100 de lei...eu am prins o perioada foarte aiurea in care nu mai merg ecografele 3d
si cazul in care eco morfo este 3 d, caz in care costa in jur de 200 de lei...eu o sa fac sambata la Gynia si ma costa 235 lei (dvd inclus)
din pacate nu am priceput care este diferenta dintre morfofetala 2d si 3 d...adica teoria o stiu prea bine insa de la ginecologie 1(unde am avut initial programarea) cat si medicul ginecolog mi-au spus ca masuratorile se fac 2 d
eu nu inteleg de ce masuratorile nu se fac in 3 d
pana acum mi s-a spus ca 3d e doar artistic, pentru poza si parinti, deci cumva doar ca un moft....eu nu cred ca medicii din intreaga lume au aceasta opinie caci altfel dece s-ar mai investi in ecografele 3d si 4d ?!
gata inchei cu aceasta nelamurire si va spun ca voi avea un baietel sanatos si frumos (Doamne ajuta! ) un Mateiut mic dar cautam si un al doilea nume
va mbratisez si sper sa ramanem sanatoase si active pana in luna a 9 in aceasta sectiune
23 fix
cris_09 spune:
Neatza fetelor!
O cafelutza fierbinte si de la mine!
Bine ai revenit veronicacah
,si felicitari pentru Matei sanatos
!!
O saptamana placuta gravidutze!!
poze
Cristina
cu Seby24+
M&M spune:
neata!!!
EU ma duc saptamana asta la morfofetala, deci 23 de sapt si 4 zile ( va fi vineri). Si pe mine m-a surprins dr mea; sarcina trecuta m-a trimis sa o fac intre sapt 20-22, acum mi-a zis intre 22 si 24. Nici eu nu stiu ce sa mai cred.
In rest, lui Mhaita ii ies toti cei 4 canini, a fost agitat, parca azi de dimineata era ceva mai linistit( acum doarme ) , sa vedem cum va fi si azi.
Cris, multumesc de cafelutza.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
23+ cu
Matei Stefan
mamanati spune:
Neata fetelor,
Am venit de la gradi, si sunt inca intoarsa pe dos de la visul de asta noapte, horror!!!
Nu ma pot linisti, si nu stiu ce sa mai fac. Deci, visez ca sunt la maternitate, am nascut cu un medic barbat... fetita: ochi caprui, parul negru. Ok, e a mea, desi nu seamana deloc cu mine, nici cu sotul(eu -ochi albastri, sotul-verzi). Stau cu bebe,in salon inca vreo 20 mamici cu bebei, a mea parca e OK, dar la un moment dat i se face rau, vine medicul si imi zice ca... a murit.
Va scriu si plang! Apoi continua visul, vin parintii dupa mine sa ma ia - singura! Imi suna sotul si nu pot sa-i spun... Ies afara langa masina tatalui, si vad ca o fosta colega... danseaza de bucurie!
Scuze, fetelor, ziceam sa postez mai repede mesajul, ca cica, nu se implineste. Dar era asa de real! Astept si eu sa vina cat mai curand 3 feb - merg la eco, ca sa-mi zica ca e baiat, ca altfel mor! Apoi la sigur imi caut doctorita- femeie, si sper din suflet sa nasc un baiat sanatos, viu, cu ochi albastri sau verzi(ca sa fie in contradictie cu visul meu)(fie si fetita - ca ador fetele, dar sa fie sanatoasa).
Fug acum la masaj si fitness, poate imi mai vantur creerii ca nu mai pot!
Revin diseara. Nu mai am timp sa va citesc acum. Pup burticile.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
19+
siminoc spune:
Buna dimineata!
E prima data cand vin aici. Daca ma primiti, as vrea sa ne treceti si pe noi pe lista:
* mamica: Simona, 34 de ani (25.10.1975)
* printesa: Miruna, 2 ani juma (13.07.2007), nascuta la Maternitatea Cuza-Voda, Iasi, Dr. Elena Mihalceanu
* printesa in devenire: Raluca, aceeasi dr., DNP (e aici e aici!) 31.05.2010, daca e sa ma iau dupa masuratorile facute (dimensiunile copilului) sau 11.05.2010 daca este sa ma iau dupa varsta cronologica a sarcinii; pentru ca dr. ia in considerare prima varianta si considera ca varsta sarcinii e de 21 de saptamani acum, asta am trecut si eu la semnatura!![]()
Acu' ar fi frumos si bine sa citesc cate ceva, macar din capitolul curent si apoi sa va scriu mai multe!
Simona,
printesei Miruna (13 Iulie 2007)
,
21+,
Raluca
Ioana5255 spune:
Neata fetelor,
vai Nico ce spaima ati tras. Bine ca nu s-a intamplat nimic. Mare grija cu vremea asta.
Eu la cezariana nu am simtit absolut nimic. Eram total amortita de la brau in jos. Singurul disconfort a fost ca am vomat mult si ca aveam senzatie de sufocare. Mereu am stat cu masca pe fata. Totusi am avut parte de o echipa medicala super, anestezistul a fost mereu langa mine, cat si ceilalti asistenti.
Sabina
25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei