Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

noi deja ne am gandit la ce nume va avea daca ramane fetita
Karina Florentina
si eu tot elevit iau

asa creste bebicu
alein 19 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ziua buna, dragi burtici!

Intru cu vesti de la eco pe care am facut-o ieri. Bebe Tudor e bine, putza o sa ramana acolo pana la sfarsit , stim sigur asta, si ne bucuram ca e un baietzel voinic si sanatos . Are deja 875 gr si vreo 23 de cm, la 24 de saptamani si o zi, dr zicea ca sunt sanse sa treaca de 4 kg, ca si frate-su.
Am primit si 2 poze+ dvd incluse, dar e drept ca la dr Pop o eco e in jur de 4,5 mil, deci piperat, nu gluma....
Colul pare ok, deci as putea sa fac si miscare, aqua gym, etc saptamana viitoare ajung si la dr meu, sa vedem ce zice.
Singura problema e ca Ir-urile nu au scazut pe artera uterina dreapta si din pacate au crescut si pe stanga, unde la eco trecuta erau ok. Dr. Pop mi-a recomandat sa fac investigatii suplimentare la Fundeni, pana una-alta o sa merg luni la o alta eco si daca primesc aceeasi recomandare, asta o sa fac.
Cam atat deocamdata, fug sa va mai citesc din urma.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 24+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

onana felicitari pt grasun si pt putza care ramane putza

asa creste bebicu
alein 19 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Sorana, si eu am aceeasi problema cu presiunea in artere, si mi-a recomandat medicul meu sa merg sa fac testele de coagulare la Fundeni, dar astept sa vad si morfofetala de 21 sapt, poate totusi au mai scazut... Pentru cine e interesat, sa stiti ca se fac si la Medlife, eu le-am descoperit recent printre analizele facute la inceputul sarcinii, si atunci mi-au iesit ok, oare se pot modifica din cauza sarcinii?... Are cineva astfel de cunostinte medicale pe aici?

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Onana- felicitari pt baietel!
Crissy- eu merg periodic la Fundeni pt analize. Acolo era si o graviduta cu analize de Medlife si tot i-au repetat analizele, vorba ceea fiecare se bazeaza pe aparatul sau.

Mama mea in sarcina cu mine a slabit 20 kg, cu sora-mea a pus 20 kg, dar dupa 7 ani, eu pana acu' am + 1 kg pus de sarbatori.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Nicoleta, multumesc de raspuns. Cum e la Fundeni? Am auzit ca organizarea e haotica, se sta mult pe la usi, asa e? Eu ar trebui sa merg la dna. dr. Uscatescu, tot la ea mergi si tu? Am tot incercat sa aflu ce program are, sunand la spital, dar tantica din centrala habar n-are, imi face legatura la laborator, si acolo nu raspunde nimeni niciodata... Deh, ca-n spitalele de stat...

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

Mergi la inceput

Crissy- da merg la Uscatescu lunar dupa fiecare eco. Privind hematologia totul functioneaza nemtesc. Doctora e in concediu pana pe 27. Programul de recoltari e de la 6.30 dimineata. Cand te hotarasti sa te duci sa nu uiti sa-ti iei tot dosarul cu analize la tine. Iti recolteaza sange, lasi dosarul cu analize iar a 2-a zi incepand cu ora 14 citeste rezultatele.
Daca nu e nimic suspect la eco maine o sa ma duc dupa 1 febr. Daca e grav la tine, te poti duce si pana in 27 la recoltat sange si apoi te duci dupa interpretare cand vine doctora. Asistentele sunt tare dragute si nu asteapta sa fie "unse". Au acelasi tratament si cu cele care dau si cu cele care nu dau. daca vrei sa dai ceva acolo dai in public de fata cu ceilalti, bagi in buzunar ca la coafor.
Eu nu pot face asa ceva in public. Poate de un 8 martie o sa fiu draguta.

16+

Mergi la inceput

Cand faci a 2-a eco? Poate mergem impreuna la recoltat intr-o dimineata.
Cu centrala, nu incerca, ca mori cu telefonu' de gat.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

dupa un tur de forta ma asez la un repaos ca cere Sabina.

Virginia, imi pare rau ca placenta ta nu s-a ridicat; mai are ea timp insa, cel putin asa zic articolele gasite de mine; ai mare grija insa si stai linistita si daca nasti prin cezariana, o sa fii ok.
Eu inca nu m-am hotarat la vitamine, stau aruncate pe undeva prin raftul de medicamente.
Pai ce faci tu in Ro daca te-ai nascut pe alte meleaguri? Sigur, nu trebe sa imi si raspunzi

Soranaaaaa, 875 grame????? Uau, ce bebeloi! Bravo voua. Eu sunt chiar curioasa daca o sa imi zica ceva de gramele Sabinei insa sigur ca voi o sa fiti printre "campionii" la greutate. Sanatate multa de tot si sa o tineti tot asa.

Sa aveti o seara frumoasa,

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

ale, iti dau reteta mea de ingrasat de la prima sarcina:
-mananca dulciuri multe (min 1 cioco pe zi,prajituri,bomboane)
-mananca paste,paine multa,cartofi prajiti aproape zilnic,pizza la fel
-mananca sarat,pop corn,chips

cam asa am pus eu 30 si ceva de kg prima data.
acum,serios vorbind,asta e ingrasare...patologica, sa ii zic asa.
alea max 10-15 kg pe care trebuie sa le luam in sarcina sunt normale,sunt utile,sunt facute ca sa alimenteze fabrica de lapte,sa protejeze copilul (de aia punem pe burta si pe solduri).Stie natura ce face.Daca bebele tau se dezvolta normal nu ai de ce sa fii suparata.

cat despre imaginea noastra in fata celorlalti,de multe ori ne indepartam singure partenerii.stiu ca dupa ce am nascut aveam niste probleme cu mine insumi si sotul meu chiar s-a enervat la un momentdat si m-a intrebat daca am de gand sa ma vaicaresc toata noaptea ca sunt prea grasa si sa ma ascund sub plapumi sau facem ce trebuie?atunci mi-am dat seama ca problemele le faceam mai mult prin atitudinea mea,decat prin cum aratam.
eu nu mi-am iubit sanii decat dupa ce am devenit mamica,na.
de slabit am slabit cu multa miscare,pilates si cu un regim alimentar adecvat.practic mi-am schimbat felul de a manca.am ajuns mai slaba decat inainte sa raman gravida.

lasati-va sotii sa va iubeasca asa rotunjoare
mai pui o lumina difuza,un neglije sexy si nu mai arati asa rau

revin,imi crapa modemul....

Mergi la inceput