Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, nu va mai faceti griji cu kg in plus , ca la cate nopti nedormite vor fi + alaptat din 2 in 2 ore + dereticat, gatit + griji de proaspata mamica, eu cred ca vom da jos tot ce-am pus.

Oricum, barbatii vad mai mult ce ii intereseaza, si anume sanii , sotul meu e in extaz

Dar oricum e bine sa mai facem si in timpul sarcinii niste exercitii, chiar daca nu mai mergem la sala, uitati aici cateva foarte utile: http://www.topsanatate.ro/articol/exercitii-de-mentinere-pe-timpul-sarcinii-24381-slide-5.html

Multumesc fetelor pt remediile de nas infundat

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna ziua dragi burtici
vad ca tot vb despre kg acumulate pana acum si sincer va invidiez, pt ca eu nu am luat decat un kg, mandra sunt ca au crescut doamnele tzatziisi sunculita sa zic asa ce am pus pe solduri
n schimb obosesc fff repede, nu ma mai pot aplecasi dejaaa fetelor credeti-ma pe cuvant cand stranut am inceput sa ma scap pe mine, ca intr-o seara ma bufnea si rasul si sotul ma intreba d c rad?....e cum sa i zic k la 23 d ani incep sa fac pe mine
ufff m am cam intins dar vreau sa intru si eu in randul vostru cat mai mult

asa creste bebicu
alein 19 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Vai Alesicoo nu face ca atunci cand te plangeai ca nu ai greturi. Stai super bine cu doar 1 kg. Cu cat mai putin cu atat mai bine.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

sabina eu intotdeauna am fost complexata k sunt slaba (46 kg la 1.60) si acum vroiam sa profit de ocazie si sa ma ingras, dar dr. mi a zis ca asimileaza bebe totasa ca asta ma multumeste sa stiu ca ia el si ca e bine

asa creste bebicu
alein 19 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

sabina eu intotdeauna am fost complexata k sunt slaba (46 kg la 1.60) si acum vroiam sa profit de ocazie si sa ma ingras, dar dr. mi a zis ca asimileaza bebe totasa ca asta ma multumeste sa stiu ca ia el si ca e bine

asa creste bebicu
alein 19 sapt

Lasa, ca ai timp sa te ingrasi. Eu la 23 de ani aveam 50 de kg si acum sunt ditai basoldina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata,

intr-adevar, au forme frumoase de motivare aici in scoala;
Acum ii "asteapta" o petrecere organizata de scoala pentru primele 100 de zile de Maternelle (gradul in care sunt ei acum, adica grupa pregatitoare atat ca aici e in scoala nu in gradi; vedeti, astfel nici nu ai de ales la cati ani dai copilul la scoala, e organizata treaba incat sa nu fie diferente enorme de varsta in clasa).

Noi nu avem "probleme" d-astea cu DVD-urile la echo; aici iti printeaza 2 poze si ura si la gara.
Ma refer la ce echo fac eu, acoperite de asigurarea de "stat". Ca la cele de 200-300$ o fi si cu DVD.

Ehe, Tatyana, asa am ajuns si noi, dupa ce alesesem numele baietilor si am inceput sa avem comentarii din "public", sa le schimbam si sa nu le mai zicem nimanui pana in momentul nasterii; inconstient, toate aceste remarci raman acolo, undeva; cel putin asa ar fi fost la mine. Sper ca tu sa ai taria sa vezi in continuare de ce alegeri ai facut deja asupra numelui. Si mie imi place Emma (de la Emma Hart)

Si pe mine ma termina visele in culori, pline de actiune si palpitatii; amestecate glorios cu o mie de vizite la baie, iese o mega odihna. Insa stiu ce urmeaza dupa ce vine bebe asa ca asta e. O sa ma odihnesc dupa ce se insoara Yann, Philip si se marita Sabina si pana ce am primul nepot.

Mira, si Sabina mea danseaza in josul burtii mele; cred ca de-aia nici nu am asa tragere de inima sa beau multa apa ca nu pot sa ies pe usa sa merg undeva ca-s cu ochii dupa toalete...
Si eu stiu bine cum e cu ingrasatul insa sper sa fie ok dupa; d-aia mai si incerc sa ma abtin insa nu reusesc zilnic. Si daca mai e si un pic de stres sunt gata.

Sabina, f frumos si pentru sotul tau.

Cristina, lasa ciocolata ca imi faci pofta. Frumos cu planurile ptr sporturi

Nicoleta, cred ca asta e cel mai important, sa iti placa tie cum arati si sa te simti tu bine; cunosc persoane mai plinute care sunt enorm de pline de viata si se simt bine in pielea lor si persoane care "arata bine" si au un caracter groaznic.
Sigur, caracterul nu ti-e dat musai de cum arati insa stiu ca e f important. Frumusetea se vede asa, cumva, pe fata, in temperament, etc. Stiti voi.

Crissy, eu am inceput in sarcina asta in forta, cu mers la piscina impreuna cu baietii insa de cand mi-a interzis dr orice efort m-am lasat pagubasa; sunt f speriata de ce ar insemna un bebe prematur asa ca prefer leneveala pe cat posibil.

MaiAle, de ce ne invidiezi tu pe cele cu mai multe kg luate in plus deja? Ca nu inteleg; Despre obosit, sa vezi cum obosesti cand ai mai multe kg de carat dupa tine... Asa ca bucura-te ca esti super tanara si organismul tau nu reactioneaza ca un burete la tot ce prinde sa isi faca provizii.

Am inceput sa am probleme cand stau intinsa pe spate, ametesc si nu pot sa respir. Asa eram si cu gemenii si pentru ca am stat mult pe laterale sa zic asa, mi s-a deformat uterul/muschii/burta, etc, au ramas toate "deviate".

Sa aveti o zi frumoasa,

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

nici mama nu a fost o femeie grasa si nu este nici acum, gandindu-ma ca ea cand a fost insarcinata la 7 luni se inchidea la blugi, am avut si 1.900kg
deci nu am cu cine semana grasa,

asa creste bebicu
alein 19 sapt

Mergi la inceput

arturici nu imi lua in nume de rau msg, va invidiez pt ca as fi vrut sa iau si eu pana acum vreo 5 kg
plus ca eu nu ma omor cu dulciurile, nu ma omoram nici inainte si stiu ca astea ingrasa.... dar eu as fi vrut sa ma ingras

asa creste bebicu
alein 19 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Raportez si eu doar 1 kg acumulat de la inceputul sarcinii si pana acum.Nu ma ingrijorez deloc, din contra! E f bine! Doctorita mea a facut azi ochii mari cand i-am spus ca doar 1 kg.Bine, dupa ce am ramas insarcinata am slabit 4 kg si am stagnat apoi si vad ca de la o vreme am inceput sa pun usor usor,astfel incat acum am cu 1 kg mai mult de cand am ramas. Asa ca raportez 71kg. Mi-a dat totusi Centrum Materna spunand ca e mai bun decat Elevitul caci are mai putin calciu(care calciu luat ca supliment favorizeaza aparitia contractiilor), plus ca de la Elevit as avea sanse mai mari sa pun repede kg pe mine, ceea ce e de evitat daca tot am mers pana acum asa de bine. Am mai primit azi Fier cu acid folic precum si Magne B6.Intrerup de tot Acifolul pe care l-am luat de la inceputul sarcinii.
In rest, bebelina mea Ioana era si azi, ca in fiecare zi in activitate maxima, se zbenguia la ecograf, statea cu genunchii la gura, apoi a intins picioarele si am vazut-o cum dadea suturi in burta. A fost un spectacol pe cinste!
Placenta mea e de toata frumusetea jos inserata, acopera colul, ca atare, concluzia a fost ca voi naste prin cezariana, caci chiar de se va mai ridica, va fi tot jos inserata, tot nu ar fi indicata nasterea normala. Plus ca de la pozitia ei, bebelina s-ar putea aseza frumusel in fundulet inainte de nastere, si nu s-ar rasuci cu capul in jos...deci ar fi prezentatie pelvina...deci tot cezariana ar fi. oricum ar fi, bine se fie si ea , si eu.ca deh, in familia mea, si mama si soramea tot cu cezariene s-au confruntat, asa ca am de unde asculta sfaturi de manageriat situatia. Pe mine mama m-a nascut in SUA, ori la vremea aceea, era o noutate absoluta sa o monitorizeze inainte de sarcina astfel incat sa auda si inima bebelusului...aparatura lor era,jos palaria.Experienta nasterii mele acolo a fost pentru ea o uimire continua datorita diferentelor de abordare si de conditii fata de ce stia din tara. Iar eu sunt una din putinele persoane care a beneficiat de Pampers din prima zi. Bine ca acum sunt si la noi conditii si putem avea acces la multe fata de trecut!
La eco de 24 de saptamani(asa mi-a fost recomandata sa o fac) mai vad bebelusa, poate primesc si eu ceva CD,DVD, ca pana acum nimic, nimic.Nu m-a intrebat nimeni de vreau asa ceva.Am doar poze.
Va pup,
Virginia 21+ Ioana

Mergi la inceput

Virginia felicitari pentru caruciorul roz. Eu iau Elevit. Culmea ca avem aceeasi dr.

Mergi la inceput