MEZENTER COMUN

MEZENTER COMUN | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos cine stie ce este mezenterul comun si cum se trateaza sa-mi spuna si mie.Azi copilul meu a primit acest diagnostic,maine mai facem niste radiografii,dar nu stiu exact ce este si ce urmeaza sa facem?
Va rog mult!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

sigur ai inteles bine cuvantul (mezenter)?
mezenterul este unul singur deci nu prea vad la ce ar fi comun, plus ca nu se vede la radiografie.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanarelu spune:

Baietelul meu a fost diagnosticat la 6 zile dupa nastere cu volvulus intestinal datorita unei malorotatii cauyata de mezenterul comun. a fost operat la spitalul de copii din timisoara dar, datorita acestei malformatii, adica a meyenterului comun, exista oricand posibilitatea de a mai face un volvulus (adica o rasucire a intestinelor) in jurul acestui mezenter comun. Te rog, in masura in care afli de o posibliltate de corectare a acestei malformatii, sa ma anunti. Te rog sa imi spui si ce ti/au spus medicii in cazul puiutului tau, deoarece mie mi-au spus ca nu am ce sa ii fac, cel putin nu in Romania. Dar vreau sa cred ca stiinta nu se opreste in Romania. De asemenea, spune-mi si unde a fost dioagnsticat puiutul tau, adica la ce spital! Iti doresc multa sanatate pentru puiutul tau si tie si familiei tale, multa putere!

Mergi la inceput