BRAVOOOO Bea si Maria11maria! Pufi 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

I am alive!!!!

Cristies iti multumesc ca intrebi de mine. Ma bag si io ca musca, desi sunt la primul copil . Da am citit o carte pe care am primit-o cadou de craciun si se zice ca au tendinta sa suga diverse de mici si ca sa il incurajezi sa isi suga degetul. Eventual sa incerci sa ii dai usor un degetel mai aproape de gura... Si ca nu e indicat sa folosim suzeta... Eu nu am supt degetul ci un colt de patura pana aproape de 3 ani. Dar doar coltul ala de paturica. Poate scapi cu hainele intacte .

Am avut rude la mine pt curatenia generala de la noi din casa. Usor, usor terminam cu balamucul de dinainte, mai avem sa spalam si sa calcam hainutze de bblusha. Zic io partea frumoasa din tot balamucul.

Plateea ce este cu tine???? Capu sus pai ce naiba facem aici? Nu mi-ai mai zis ce facem cu angajatorul ala al tau! Acusi nasc si apoi o sa imi fie mai greu sa ma tin de dat angajatori nesimtiti in judecata .

Aylin suntem toate aici

Mai stie cineva ceva de Adina sau Lilitica?

Catalutza 34+ Irina

Cataluta, eu nu inteleg chestia asta cu degetul, poate poti sa imi explici daca ai gasit si asa ceva in cartea de care zici. Eu ma gandesc ca un copil obisnuit cu suzeta poate fi mult mai usor dezvatat de ea, o arunci, inventezi o poveste...si gata, pe cand degetul e tot timpul la purtator si e mai greu. Noi avem niste prieteni cu o fetita de 3,5 ani care realizeaza ca e rusine, nu vrea sa-si suga degetul, dar se trezeste cu el in gura involuntar cand e suparata, cand doarme... si o streseaza si pe ea asta...Plus ca degetul e tare si poate sa deformeze dintii, pe cand o suzeta mai greu...Asa gandesc eu si nu stiu daca e corect, de-aia intreb de argumente pro deget
Multam

36+ Maia Ilinca

Si eu m-am mirat, dar scrie ca nu deformeaza dintii ca o suzeta oricat de smechera ar fi ea. Si ca de deget scapa singuri la un moment dat, dar de suzeta mai greu mai ales mici cand e problema dentitiei. aa si au zis ca trebe dezvatati de deget pe la un an.

Eu una am hotarat, no suzeta for Irina! In schimb daca o sa vrea degetul o sa o las. Eu nu am supt degetul neam si am avut si am dentitia de iepure in fata , iar fratele meu a sipt degetul pana in clasa a II a si are dintii perfect drepti .Mai am un motiv pt care nu vreau sa ii dau suzeta, daca o scapa noaptea...parca vad ca se trezeste de fiecare data si atunci stai si fa ture sa io dau la loc...

Catalutza 34+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Bravo, Bea!!!
Sa creasca mare si sanatos, voinicelul!!!

35 + Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

pierdut una bucata dop
gasitorului buna recompensa
... bineinteles ca fiind la primul copil n=am stiut ca e dopul pana n-am dat fuga (cu emotii, cu sot si cu bagaj) la spital ... era ceva rosiatic care tot aparea - se pare ca l-am pierdut aproape pe tot ... in schimb nici vorba de contractii, LA in cantitate normala, bebe ok asezat corespunzator ...
oare mai rezist 4 zile fara dop? ce parere aveti?

39+4z
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

va salut si eu la ceas de seara

felicitari Bea , Maria11maria sa aveti bb sanatosi care sa va aduca doar bucurii

eu m-am intalnit in seara asta cu dr meu in supermarket-cand m-a vazut imi zice-mai tu nu poti sa stai linistita acasa? vrei sa ma chemi mai devreme la spital?
eu am programare pe luni(am mai scris eu un mesaj legat de programarea operatiei dar se pare ca nici o fata tehnicutza nu l-a citit ca vad ca nu a aparut pe prima pagina)

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

I am alive!!!!

Cristies iti multumesc ca intrebi de mine. Ma bag si io ca musca, desi sunt la primul copil . Da am citit o carte pe care am primit-o cadou de craciun si se zice ca au tendinta sa suga diverse de mici si ca sa il incurajezi sa isi suga degetul. Eventual sa incerci sa ii dai usor un degetel mai aproape de gura... Si ca nu e indicat sa folosim suzeta... Eu nu am supt degetul ci un colt de patura pana aproape de 3 ani. Dar doar coltul ala de paturica. Poate scapi cu hainele intacte .

Am avut rude la mine pt curatenia generala de la noi din casa. Usor, usor terminam cu balamucul de dinainte, mai avem sa spalam si sa calcam hainutze de bblusha. Zic io partea frumoasa din tot balamucul.

Plateea ce este cu tine???? Capu sus pai ce naiba facem aici? Nu mi-ai mai zis ce facem cu angajatorul ala al tau! Acusi nasc si apoi o sa imi fie mai greu sa ma tin de dat angajatori nesimtiti in judecata .

Aylin suntem toate aici

Mai stie cineva ceva de Adina sau Lilitica?

Catalutza 34+ Irina

Cataluta, eu nu inteleg chestia asta cu degetul, poate poti sa imi explici daca ai gasit si asa ceva in cartea de care zici. Eu ma gandesc ca un copil obisnuit cu suzeta poate fi mult mai usor dezvatat de ea, o arunci, inventezi o poveste...si gata, pe cand degetul e tot timpul la purtator si e mai greu. Noi avem niste prieteni cu o fetita de 3,5 ani care realizeaza ca e rusine, nu vrea sa-si suga degetul, dar se trezeste cu el in gura involuntar cand e suparata, cand doarme... si o streseaza si pe ea asta...Plus ca degetul e tare si poate sa deformeze dintii, pe cand o suzeta mai greu...Asa gandesc eu si nu stiu daca e corect, de-aia intreb de argumente pro deget
Multam

36+ Maia Ilinca

si eu sunt exact de aceeasi parere
Dariei i-am scos fara probleme suzi la aprox 1 an
si acum am pus vreo 2 suzi in bagaj
eu am o nepotica de 2 ani care isi suge degetul iar cumnata e disperata ca nu gaseste nici o metoda sa o dezvete-are de acuma rana la degetel

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui andaluza66

pierdut una bucata dop
... bineinteles ca fiind la primul copil n=am stiut ca e dopul pana n-am dat fuga (cu emotii, cu sot si cu bagaj) la spital ... era ceva rosiatic care tot aparea - se pare ca l-am pierdut aproape pe tot ... in schimb nici vorba de contractii, LA in cantitate normala, bebe ok asezat corespunzator ...

39+4z

Ai incredere! Daca ai grija si putin noroc rezistati pana revine dr vostru.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:

pierdut una bucata dop

39+4z

Pai, daca asa e treaba, sa ne tii la curent...ca nu se stie cand trebe sa scoatem agitatele. Tre' sa le bagam la incalzire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele, daca-mi permiteti, ma bag sa fac capitol nou...ca vad ca si asa e cam slaba miscarea pe forum si nu prea am ce face...

39+ cu strumfita Daria-Ioana

burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

pierdut una bucata dop

39+4z

Daca stai cumintica in pat...sa speram tine-ne la curent

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluza66 spune:

Citat:
Pai, daca asa e treaba, sa ne tii la curent...ca nu se stie cand trebe sa scoatem agitatele. Tre' sa le bagam la incalzire!!!

Va tin la curent dar va rog sa nu scoateti inca agitatele ca nu cumva sa-i vina vreo idee craisorului meu

Citat:
Daca stai cumintica in pat...sa speram tine-ne la curent

Da, asa o sa fac ...

39+4z

Mergi la inceput