BRAVOOOO Bea si Maria11maria! Pufi 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 20
catalutza81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Cataluta, eu nu inteleg chestia asta cu degetul, poate poti sa imi explici daca ai gasit si asa ceva in cartea de care zici. Eu ma gandesc ca un copil obisnuit cu suzeta poate fi mult mai usor dezvatat de ea, o arunci, inventezi o poveste...si gata, pe cand degetul e tot timpul la purtator si e mai greu. Noi avem niste prieteni cu o fetita de 3,5 ani care realizeaza ca e rusine, nu vrea sa-si suga degetul, dar se trezeste cu el in gura involuntar cand e suparata, cand doarme... si o streseaza si pe ea asta...Plus ca degetul e tare si poate sa deformeze dintii, pe cand o suzeta mai greu...Asa gandesc eu si nu stiu daca e corect, de-aia intreb de argumente pro deget ![]() Multam ![]() 36+ Maia Ilinca |
Si eu m-am mirat, dar scrie ca nu deformeaza dintii ca o suzeta oricat de smechera ar fi ea. Si ca de deget scapa singuri la un moment dat, dar de suzeta mai greu mai ales mici cand e problema dentitiei. aa si au zis ca trebe dezvatati de deget pe la un an.
Eu una am hotarat, no suzeta for Irina! In schimb daca o sa vrea degetul o sa o las. Eu nu am supt degetul neam si am avut si am dentitia de iepure in fata
.Mai am un motiv pt care nu vreau sa ii dau suzeta, daca o scapa noaptea...parca vad ca se trezeste de fiecare data si atunci stai si fa ture sa io dau la loc...Catalutza
34+
Irina
oani_2002 spune:

Bravo, Bea!!!
Sa creasca mare si sanatos, voinicelul!!! 

35 +
Lucas Gabriel + André Dragos (30.01.2006)
andaluza66 spune:
pierdut una bucata dop ![]()
gasitorului buna recompensa 
... bineinteles ca fiind la primul copil n=am stiut ca e dopul pana n-am dat fuga (cu emotii, cu sot si cu bagaj) la spital ... era ceva rosiatic care tot aparea - se pare ca l-am pierdut aproape pe tot ... in schimb nici vorba de contractii, LA in cantitate normala, bebe ok asezat corespunzator ...
oare mai rezist 4 zile fara dop? ce parere aveti?
39+4z 
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra
dastefa spune:
va salut si eu la ceas de seara
felicitari Bea , Maria11maria sa aveti bb sanatosi care sa va aduca doar bucurii
eu m-am intalnit in seara asta cu dr meu in supermarket-cand m-a vazut imi zice-mai tu nu poti sa stai linistita acasa? vrei sa ma chemi mai devreme la spital?
eu am programare pe luni(am mai scris eu un mesaj legat de programarea operatiei dar se pare ca nici o fata tehnicutza nu l-a citit ca vad ca nu a aparut pe prima pagina)
Mihaela
38+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
dastefa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Cataluta, eu nu inteleg chestia asta cu degetul, poate poti sa imi explici daca ai gasit si asa ceva in cartea de care zici. Eu ma gandesc ca un copil obisnuit cu suzeta poate fi mult mai usor dezvatat de ea, o arunci, inventezi o poveste...si gata, pe cand degetul e tot timpul la purtator si e mai greu. Noi avem niste prieteni cu o fetita de 3,5 ani care realizeaza ca e rusine, nu vrea sa-si suga degetul, dar se trezeste cu el in gura involuntar cand e suparata, cand doarme... si o streseaza si pe ea asta...Plus ca degetul e tare si poate sa deformeze dintii, pe cand o suzeta mai greu...Asa gandesc eu si nu stiu daca e corect, de-aia intreb de argumente pro deget ![]() Multam ![]() 36+ Maia Ilinca |
si eu sunt exact de aceeasi parere
Dariei i-am scos fara probleme suzi la aprox 1 an
si acum am pus vreo 2 suzi in bagaj
eu am o nepotica de 2 ani care isi suge degetul iar cumnata e disperata ca nu gaseste nici o metoda sa o dezvete-are de acuma rana la degetel
Mihaela
38+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
marse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andaluza66 pierdut una bucata dop gasitorului buna recompensa ![]() ... bineinteles ca fiind la primul copil n=am stiut ca e dopul pana n-am dat fuga (cu emotii, cu sot si cu bagaj) la spital ... era ceva rosiatic care tot aparea - se pare ca l-am pierdut aproape pe tot ... in schimb nici vorba de contractii, LA in cantitate normala, bebe ok asezat corespunzator ... oare mai rezist 4 zile fara dop? ce parere aveti? ![]() 39+4z ![]() AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra |
Ai incredere! Daca ai grija si putin noroc rezistati pana revine dr vostru.

Marse
36s
Alex
pufuleti2010 spune:
| citat din mesajul lui andaluza66 pierdut una bucata dop gasitorului buna recompensa ![]() ... bineinteles ca fiind la primul copil n=am stiut ca e dopul pana n-am dat fuga (cu emotii, cu sot si cu bagaj) la spital ... era ceva rosiatic care tot aparea - se pare ca l-am pierdut aproape pe tot ... in schimb nici vorba de contractii, LA in cantitate normala, bebe ok asezat corespunzator ... oare mai rezist 4 zile fara dop? ce parere aveti? ![]() 39+4z ![]() AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra |
Pai, daca asa e treaba, sa ne tii la curent...ca nu se stie cand trebe sa scoatem agitatele. Tre' sa le bagam la incalzire!!!
ayanna_xem spune:
Fetele, daca-mi permiteti, ma bag sa fac capitol nou...ca vad ca si asa e cam slaba miscarea pe forum si nu prea am ce face...
39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
haircut spune:
Daca stai cumintica in pat...sa speram
tine-ne la curent
36+
Maia Ilinca
andaluza66 spune:
| Pai, daca asa e treaba, sa ne tii la curent...ca nu se stie cand trebe sa scoatem agitatele. Tre' sa le bagam la incalzire!!! |
Va tin la curent dar va rog sa nu scoateti inca agitatele ca nu cumva sa-i vina vreo idee craisorului meu

| Daca stai cumintica in pat...sa speram tine-ne la curent |
Da, asa o sa fac ...

39+4z 
AMR .... dar sper sa aiba rabdare pana pe 18 ian cand se intoarce dr noastra