BRAVOOOO Bea si Maria11maria! Pufi 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 19
marse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Gratiana, Analessya, m-am hotarat sa iau pompa si pentru ca eu am primit foarte multe din lucrurile mari si scumpe pt bb de la prieteni si rude care au bb mici, asa ca nu am cheltuit f multi bani, majoritatea fetelor din jur mi-au spus ca au folosit pompa in primele zile, mai ales noaptea , pretul de pe site e mai bun ca in farmacii, toate astea au inclinat catre a lua pompa. 36+ Maia Ilinca |
Da, nici pompa nu am luat si nu stiu ce sa fac.
Prospetele mamici ce recomanda?
Marse
36s
Alex
satulica spune:
mariucasara, si eu ma confrunt cu contractii putintel cam dureroase, din cand in cand in cursul zilei, dar sunt razlete si nu se leaga de un travaliu adevarat; ma gandesc ca poate nu e departe intalnirea cu bebe, totusi, daca au aparut contractiile de genul asta
.. ca eu abia astept 
si nu ma menajez deloc, ieri am facut curat ca la carte, am adus jos patutul (de fapt l-a adus sotul
), am aranjat lucrusoarele, fac de mancare... tot ce trebuie... asa ca astept ca bebelina sa se hotarasca sa vina ![]()
mami de Marcu (04.02.2006)
si
38+ cu
MadalinaAMR 10 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
satulica spune:
vikinga, mi-a placut tare mult povestea nasterii Letiziei! ce frumos si degajat povestesti... felicitari pentru mica printesa! sa fie sanatoasa si sa aiba parte doar de bine in viata!
cris_mario, ai o soacra de nota 10!
e aproape la fel de buna ca a mea ![]()
![]()
![]()
si
38+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
cris_mario spune:
acum am reusit sa vb cu Bea,dar deja ne-a spus happymum totul....
..vorbea ff usor,era obosita si spunea ca o doare burtica...lapticul nu a venit inca...si sta 5 zile in spital
..bb e un duuulce...e topita
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
satulica spune:
legat de picoruse cu probleme, si marcu a avut un pic o talpita orientata spre interior (din cauza ca a stat cam inghesuit in burtica), dar mi s-a recomandat din spital, la plecare, doar masaj in fiecare zi (sa trag labuta, prin masaj, in pozitia corecta); s-a rezolvat in timp scurt...
si
38+ cu
Eu sunt Marcu!
catalutza81 spune:
I am alive!!!!
Cristies iti multumesc ca intrebi de mine. Ma bag si io ca musca, desi sunt la primul copil
. Da am citit o carte pe care am primit-o cadou de craciun si se zice ca au tendinta sa suga diverse de mici si ca sa il incurajezi sa isi suga degetul. Eventual sa incerci sa ii dai usor un degetel mai aproape de gura... Si ca nu e indicat sa folosim suzeta... Eu nu am supt degetul ci un colt de patura pana aproape de 3 ani. Dar doar coltul ala de paturica. Poate scapi cu hainele intacte
. 
Am avut rude la mine pt curatenia generala de la noi din casa. Usor, usor terminam cu balamucul de dinainte, mai avem sa spalam si sa calcam hainutze de bblusha. Zic io partea frumoasa din tot balamucul.
Plateea ce este cu tine???? Capu sus pai ce naiba facem aici? Nu mi-ai mai zis ce facem cu angajatorul ala al tau! Acusi nasc si apoi o sa imi fie mai greu sa ma tin de dat angajatori nesimtiti in judecata
.
Aylin suntem toate aici 
Mai stie cineva ceva de Adina sau Lilitica?
Catalutza
34+
Irina
ayanna_xem spune:

BRAVOOOOOO BEATRICE!!! ESTI MAMICA!!! SA TE REFACI REPEDE SI SA VII SA NE POVESTESTI FERICIREA TA!!
BINE AI VENIT BEBE IVAN! SA FII SANATOS, SA-TI FACI MAMICA FERICITA SI SA AI O VIATA BINECUVANTATA!!

39+ cu strumfita
Daria-Ioana
burtica...fara ochi
burtica...cu ochi
Revelion 2010
haircut spune:
| citat din mesajul lui catalutza81 I am alive!!!! Cristies iti multumesc ca intrebi de mine. Ma bag si io ca musca, desi sunt la primul copil ![]() Am avut rude la mine pt curatenia generala de la noi din casa. Usor, usor terminam cu balamucul de dinainte, mai avem sa spalam si sa calcam hainutze de bblusha. Zic io partea frumoasa din tot balamucul. Plateea ce este cu tine???? Capu sus pai ce naiba facem aici? Nu mi-ai mai zis ce facem cu angajatorul ala al tau! Acusi nasc si apoi o sa imi fie mai greu sa ma tin de dat angajatori nesimtiti in judecata Aylin suntem toate aici ![]() Mai stie cineva ceva de Adina sau Lilitica? Catalutza 34+ Irina |
Cataluta, eu nu inteleg chestia asta cu degetul, poate poti sa imi explici daca ai gasit si asa ceva in cartea de care zici. Eu ma gandesc ca un copil obisnuit cu suzeta poate fi mult mai usor dezvatat de ea, o arunci, inventezi o poveste...si gata, pe cand degetul e tot timpul la purtator si e mai greu. Noi avem niste prieteni cu o fetita de 3,5 ani care realizeaza ca e rusine, nu vrea sa-si suga degetul, dar se trezeste cu el in gura involuntar cand e suparata, cand doarme... si o streseaza si pe ea asta...Plus ca degetul e tare si poate sa deformeze dintii, pe cand o suzeta mai greu...Asa gandesc eu si nu stiu daca e corect, de-aia intreb de argumente pro deget

Multam

36+
Maia Ilinca
Gabriela77 spune:
Bravo, Bea!!!! Felicitari pt grasunul bb Ivan! Sa va traisca si sa va bucurati de el!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui happymum cu mare placere. orice pentrubea mea draga. si un mesaj trimis de ea la o prietena comuna: MESAJ DE LA BEA: S-a nascut printul IVAN MATEI, la ora 13.20, 4160 gr, 56 cm, APGAR 10. L-am vazut, e cel mai frumos copil din lume. e roz, are cea mai fina piele...il iubim. Pe mami o doare burta, dar trece. Pup Blog |

PHUUU! PHUUU! PHUUU! SA NU FIE DE DEOCHI!!!

BEA SA-TI TRAIASCA BEBE IVAN CEL GRASUNEL!!! PAI TU AI DEJA COPIL DE 3 LUNI ACOLO NENE!!!
bum]

37+
Yannis

, pretul de pe site e mai bun ca in farmacii, toate astea au inclinat catre a lua pompa.