Copilasi de Iulie - August 2004 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Alice, nuuu, eu ma gandesc la dorinta ei de a avea grija de ceva - florile, probabil are atata dragoste de impartit - momentan i-am adus-o pe Sela Voi nu vreti sa stiti, dar i-am nimerit catelusa asta care e ahtiata dupa pupici si mangaieri
Olivia, tu ai avut bichon, inseamna ca stii exact cum e, eu nu stiam si ma bucur enorm ca am aflat
Roberta, intreaba-l eventual daca prefera pampers peste noapte, poate din orgoliu va refuza si se va conforma, dar nu i-a spune la misto (noi am avut pe stoc de`alea de merg pana la 7 ani, deh, le cumparasem cand avea Giulik 1 an)
Si da, reteta universal valabila nu este. Se aseamana si difera tare tare mult copiii astia
Eu vad in grupul nostru de energici
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
Robi, eu nu cred ca esti rea pentru ca il lasi sa faca lucrurile singur. mie una asa mi se pare normal.
Ioana, excelente sfaturile doamnei psiholog. nu stiam de problema Mariei, sper sa se rezolve cat se poate de curand.
Mani, vorba ta, astia beau apa unul dupa altul
eu mai curand as avea nevoie personal de asa consiliere.. sa nu mai stresez lumea din jur
alice2004 spune:
Roberta, nici vorba de mama rea ! Chestia cu mamosenia parca ai citat-o din sotul meu, si el ma tot trage de mustati ca nu il las pe gizmo sa le faca singur mai mult ! Io-s insa mai rapida de mina, adicatelea cind il vad ca ii ia o suta de ani sa se imbrace sau sa faca te miri ce treaba usoara, mai bine o fac eu !!
Mai, dar m-ati omorit cu bichonii aia !! Ma duc sa caut linkurile Dariei din urma, sa imi fac rau definitiv 1
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
Roxa pe cine stresezi mami?..Io nu pricepui..
Robi este f buna ideea cu pampers, dar nu la misto..Poate are vreo infectie urinara,daca nu este clar ceva pe fond emotional. Nici eu nu vreau o fecioara (asta fiind zodia lui Luca),am exemplul cumnatului meu care a dormit cu mama in pat pina la 16 ani!L-a handicapat clar!
Uite ca am trecut si de momentul mancarii..a inceput nu maninc daca nu ma uit la tv. I-am spus..sa se decida ca TV nu vede oricum:) ..la care el zice..era asa de bine daca macar imi citea cineva o poveste! Asa ca aruncindu-mi mingea la fileu..am sarit! Mi-a adus aminte de mine care citeam la masa!
De vreo 3 ore Sorin imi vorbeste cum plinge Luca..dar mama (v-am zis ca orice fraza incepe cu dar sau cu si?)..ma iei la prinz..mama,mama, te rog..dar promiti..etc..Pe Luca l-a bufnit risul..apoi am ris amindoi de bebe Sorin si i-am pus pampers de hirtie daca tot este baby!La insistentele noastre de a ne arata cum plinge el dimineata..a facut semnul de ..zip...si a zis ca el nu o sa mai plinga (nu ca l-as crede!)
alice2004 spune:
Deci poate minca si far de teveu ... veeezi ? Si eu sint pro ideea cu testatul limitelor parintelui, la noi stiu sigur ca este asa, pentru ca nu am fost consecventi (io mai ales) in a "pedepsi" cumva astfel de comportament ! Eu tto explic si ii spun lui Andrei ca vreau sa fim prieteni, sa vorbim frumos unul cu altul si sa nu ne suparam, ca si eu stiu si ma pot purta urit si pot spune "nu" rugamintilor lui ! uneori functioneaza, uneori nu ... imi raspunde "bine, mami, promit sa fiu cuminte", dar uita rapid si tot ca el face !
Olivia, poate ca se va tine de cuvint, de ce nu ?? Asteapta sa vezi, poate o sa te surpinda la fel ca si cu mincatul la televizor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
bunny spune:
v-am zis eu ca sunt smecheri . Apropo de limite ...ma iau de al meu si-i zic daca nu faci aia... iti iau lego cel nou si-l dau la un copil sarac. Si binenteles ca UIT ..sa il ascund. La care tot el dupa un timp 'mami ai uitat sa-mi iei lego !' Adica mai imi da si peste nas.
Acum am gasit alta solutie...ca tot ne-am umplut de dulciuri pina peste cap de Xmas...cum face figuri cu mincrea , cum metc citeva la gunoi - inde ajungeau oricum. Sa nu ma mai prinda .
Olivia- Luca felicitari! Numai sa fii consecventi ...si la virsta asta crede-ma ca dureaza si citeva sapatmini - dar da rezultate !
Alex are un prieten de scoala - cind vine ala se miorlaie tot timpul ..si cind Alex incepe ii stric pe numele Andrew. Sa vedeti ca nu-i place nici lui . Asa ca ...se poate
Fug sa-l iau de la scoala...cu gindire pozitiva , sper sa nu ma uaziti diseara ca cine stie ce !!! Macar am vointa !!!
Scuze daca am ascris asa de mult zile astea - dar daca tot am avut program cu instalatorul...
roller025 spune:
Robi, cred ca este impactul schimbarii locului. Victor, de cate ori ajunge la soacra-mea si stie ca va sta pe termen mai lung, inevitabil face in pat intr-una din nopti acolo. E psihologic.
Iar mamosenia... well, poate de asta e Victor asa de ambitios. Io's dusa cu capul. A ramas cupilu nemancat, a ramas ultimul si am plecat, am incuiat usa si l-am lasat 1 minut singur. Si a invatat ca daca nu asculta, plateste cumva.
Ioana, si io platesc orele de consiliere
Olivia, a mancat?
Edit: am vazut. Recunosc procesul de negociere. Mult succes in sustinere.
kim222 spune:
Daria eu nu am avut bichon, eu am avut asa ceva:
http://www.lasharpei.com/LaurensSharpei.jpg
alice2004 spune:
Moam, cit de scuuuump este !! Si daca ar ramine asa de mici ar fi minunat, heheh !!
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Data viitoare,va fac si voua programare
Btw de gradi,mandra ieri a avut ca tema pentru acasa sa faca liniute drepte,oblice dreapta si stanga si sa ecupeze animale cu care azi au facut un album al grupei...iar azi au primit ca tema pentru week-end propozitiile enuntiative si interogative....acum munceste sa faca semnul de intrebare
Vivia va tin pumnii sa aveti un week-end linistit chiar si fara tv si pc