Copilasi de Iulie - August 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia asa cum spune Rox, reclamatii la CMR local si Bucuresti..dar ai ceva dovezi?

ne pregatim sa iesim la sanius...Sorin nu vrea fara mine ..v-am zis ca noi sintem incolonati!
Mazarea s-a suparat si nu a dezapezit..DELOC..nici pe marile bulevarde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicia, ce patanie urata!
Gabi, drum bun si sa te intorci fara peripetii acasa.
Ioana, supertare Mariuca...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Roxana, am vazut pe laterala cutiei scris cu negru data asta.Am citit pe net despre valabilitatea vacinului...se pare ca este 1 an de zile...insa nu stiam daca data este cand s-a produs sau cand se expira.Atunci , in aceiasi seara, de disperare am luat cateva farmacii la rand ca sa am in mana un asemenea vaccin si sa vad cutia.Am gasit la un sensiblu...era data pe cutie de iunie 2010.Farmacista spune ca aceste vaccinuri se fac anual in luna iunie.De unde am tras concluzia ca vaccinul ce mi s-a injectat a avut perioada de valabilitate 2008-2009.Si ca sa spun ca nu are nici frigider in cab. ei medical...o fi stat in caldura toata vara....nu stiu.Eu nu am nici o reactie adversa.Doamne ajuta!

Da, poate ca e bine sa face o scrisoare....nu am nici o dovada...sunt cuvintele noastre contra cuvintele lor, ca era si o asistenta care, doar atat a spus ca pe cutiile vaccinurilor este data de producere(ceeea ce nu prea am crezut din moment ce n-a vrut sa ne arate cutia) ceea ce nu are dreptate dupa cautarile noastre.

Am iesit si noi cu sania...in parcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hai luati-va si aparatele foto pls la sanius, acolo in rucsacul cu manusi de schimb, caciula de schimb, ceai cald si fursecuri de rontait

Daca eu car beliciosu`de canon 2 kg cu mine da` m-am lecuit, data viitoare imi iau unul mic, cochet, de titan

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Tocmai am aflat ca nu mai plec miine la Miercurea Ciuc...
deci m-am linistit, scot diseara copiii la sanius!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pako

Roxana, am vazut pe laterala cutiei scris cu negru data asta.Am citit pe net despre valabilitatea vacinului...se pare ca este 1 an de zile...insa nu stiam daca data este cand s-a produs sau cand se expira.

iubita, aia e vorba de sezonul pentru care este vaccinul. adica nu expira atunci. dar e ptr tulpinile din sezonul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Olivia , pai s-a intors Mazarica din Brazil?
Felicia , mai cata inconstienta ..ce-o fi fost in mintea lor ?
Gabi , ce bine ca nu mai pleci ..ca e jale pe drumuri !

am fost si noi la zapada ..si cred ca mai dam o tura cand se intoarce Luca de la gradi ...si ninge in continuare

am pus de o pizza
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Felicia, mama, ce patanie urita ! Eu nu cred ca este vorba de inconstienta aici, ci de rea vointa, ca sa ma exprim frumos ! Si eu as reclama-o pe doctorita in cauza, indiferent daca stiu ca nu am mari sanse de reusita ! Dar pentru atitudinea ei gestapovista, si tot as face scrisoarea respectiva catre colegiul medicilor sau cum s-o numi al de primeste sesizarile pacientilor ! Sanatate multa iti doresc !
Mey, da chiar, Mazare nu era in Brazilia ?? Asa ca Olivia, succese la sanius ! Io tocmai ce m-am intors de la luat copilul de la gradi, care este intr-un extaz major ca vin ambii parinti sa il ia, si am facut o tura de bulgareala (ca saniuta nexam), Daria - shoot me - ca aparatu' l-am lasat home ... data viitoare promit ca il agat de git si il iau cu mine !
Gabi, ma bucur ca s-a anulat plecarea la cuca macaii, chiar ca era nasol pe vremea asta (daca aici in Bucuresti ninge far de incetare, cum o fi la polul frigului romanesc ??).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Vrem si noi zapada..mai bine spus mandra vrea zapada. Cum iese e cu mainile in firicelul de zapada ce mai dainuie pe ici pe colo si striga in gura mare, "zapada, hai vino odata".

Eu sunt ragusita...dupa 5 saptamani de vacanta , azi am inceput in forta cu 5 ore de vorbit in continuu...asa ca ai mei sunt fericiti...nu mai are cine sa ridice vocea la ei....lol.

Uf si mie somn, si nu reusesc sa dorm bine. E drept ca am multe ganduri...dar macar acolo noaptea as putea sa dorm si eu...fara sa ma trezesc de 10 ori. Si in plus mai am si ultima bunica (din cei 4) care mai e in viata...trage sa moara, ii tin deja lumanarile. Cat de batrana ar fi tot te doare sufletul, ca odata cu bunicii se duc si amintirile noastre...si ma mai doare sufletul ca desi e de asteptat, macar ai vrea sa o conduci pe ultimul drum...iar eu nu pot, e prea departe....

Va pup.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Liliana, da cu miere si cu lamaie la gat... sa iti reintri in forma.
azi e mai ok pe strazi. s-a curatat bine mai peste tot - cel putin pe bulevarde. si vestea buna e ca nu mai ninge. si noi am iesit ieri putin la zapada, dar din cauza viscolului nu am stat prea mult si cum era noapte.... nu am facut poze. nici nu puteam ca eram si cal de sanie si tinta de dat cu bulgari
o zi super va dorim!

Mergi la inceput